127612
-
Koppixer #82398 Ha ez azt eredményezné, hogy nőne az OGY-ben a Jobbik részaránya, akkor igen. -
Nem.
-
nincs rá szükségem, köszönöm. -
Jobbat mondok: az EU-tól kéne ehhez forrásokat követelni, konkrétan azoktól akik anno ezt az országnyírbálósdit kitalálták és végrehajtatták! Tudjuk mely államok azok, dokumentumok vannak róla ugyebár. Akkor most fizessék ki, hogy legalább a saját népünket haza tudjuk hozni onnan, amit elvettek tőünk... :D
Jóvátételbiznisz dúl mostanság a jó öreg Európában, mi is kérjük hát el azt ami jár! Ojvé! :DDD -
Nem, hiszen nem érintettek országunk ügyeiben.
Nem, mert ez csak politikai érdek. -
költözött... javaslom a töri korrepetációt. -
Nem hiszem, hogy ahol most élnek, ott sokkal jobb lenne a munkaügyi helyzet. Amúgymeg, mint mondtam, az államnak kéne melót biztosítani nekik is, mint a többi dolgozni vágyó magyranak is KÉNE!
Egy nagymérvű betelepítési terv az bezony sokba kerül, hiszen helyet kell nekik biztosítani, ingatlanokat, óvódákat, bölcsődéket, áruházakat, utakat, egyszóval infrastruktúrát ÉS melót is, tehát munkahelyeket teremteni. Evvan. Krisztus koporsóját sem vitték ingyen...
Viszont ez legalább megtérül, ha mást nem hosszabb távon mindenképpen. -
Áh, azok sehol sem kellenek, megvan azoknak is a saját csőcselékük, biztos nem akarnák őket még importálni is. :DDD DE már az is nagy nyereség, ha idehaza javítjuk kicsit az arányt a beemigráló, keresőképes Magyarokkal. -
Hiába telepítesz a pusztába jó dolgos embereket, ha ott sajnos nincs meló. :) -
clio1616v #82389 viszont helyettük szívesen küldenénk ki csere embereket a segélyesekből :D -
Én ammondó valék, hogy ha már anno levágták azokat a területeket rólunk és így idegen, sőr mondvacsinált, akár sosemlétezett országba kényszerítették a Magyarokat, akkor inkább segítenünk kéne nekik a haza-emigrációban, letelepedésben! Költöztessük haza a Magyarjainkat! ERRE szívesen áldoznék az adóforintjaimból, hiszen ezek jóravaló, dolgozó, adózó, fehér, magyar emberek. Ha pár milliójukat át tudnánk telepíteni a jelenlegi határainkon belülre, akkor ez az egész dolog okafogyottá válna. Legyenek boldogok a környező országok a tőlünk "rabolt" területeikkel és forduljanak fel európai módon. A Magyaroknak Magyarországon a helyük! Ebbe senki nem köthet bele, ha murvasokmilliárdba kerül, akkor sem.
Mellesleg rengeteg terület kihalóban van idehaza, fel lehetne lendíteni a be/hazatelepülőkkel. -
Nem. Nekem sincs szavazati jogom Romániában, Szlovákiában, stb. de nem is kellene...
-
Cat 02 #82386 költözött, lol -
Aki külföldre "költözött", valószínűleg azért tette, mert lemondott a magyarországi létről, így miért tartozna rájuk Mo. belügyei? informáltak még lehetnek ugyanúgy, mint mi, de hogy még tisztelegjünk is nekik... én kifejezetten büszke vagyok rájuk, hogy elhagyták ezt az országot, csak annak nem örülök, hogy nem vittek :]
összességében nem adnék szavazati jogot, mert politikai érdek, ugyanúgy, mint minden olcsó húzás a kormány részéről. -
nem, mivel köcsög vagyok -
Nem, mivel valószínűleg kevésbé informáltabbak mint itt élő társaik.
Én megadnám minden külföldön rekedtnek az állampolgárságot, ez jár nekik és amúgy is csak gesztus. Viszont szavazati jogot nem adnék egyszerűen azért mert nem biztos, hogy tisztában vannak a politikai helyzettel hiszen nem itt élnek. -
Khmmm, elmondtam, hogy miért NEM támogatom a szavazati jogukat. Így is éppen eléggé el van cseszve ez az egész szavazati jog mambódzsambó, már csak ez hiányozna hozzá... -
de a szavazati jog nem az általad felvázoltak alapján működik. nem az volt a kérdés, hogy aki nem fizet adót, az is szavazhasson-e, hanem hogy a jelenlegi rendszert alapul véve támogatnád-e a magyarok szavazati jogát.
egyébként én támogatnám, hogy csak az 1983. decemberi születésű, 191 centi magas, barna hajú, kék szemű férfiak szavazhassanak. -
clio1616v #82380 a dolgozók, dolgozni akarók jogaiba persze bele lehet taposni... -
Me meg is van kötve a kezük. Ahhoz, hogy a szándékos ingyenélőket rákényszerítsék a melóra, ahhoz mindenképpen, finoman szólva is, csizmatalppal kell beletaposni az úgynevezett "jogaikba". Ezt meg egy ilyen lomha, álhumanitárius és álszent EU-ban lehetetlenség lenne kivitelezni. Valójában semmit sem tehetnek, max. hazudozhatnak össze-vissza, miközben belefulladunk a szarba, a nagy "demokráciába" és humanizmusba (a jogállamról nem is szólva).
Azt hiszem számtalanszor bebizonyosodott, hogy nem működnek a túlságosan megengedő jogrendszerek. -
clio1616v #82378 tegnap fél füllel hallgattam a tv híradót és ott arról volt szó hogy akit meglincseltek fickót annak a családjának fizetnek a segélyesek 48 millát abból a pénzből, amit az államtól kapnak a börtönben fizetés címszóval
nóórmáális???!!! fizetést kapnak a börtönben?
magyarul az adófizetők kifizetik a büntetést a segélyesek helyett, meg még el is tartjuk őket a börtönben
ez aztán az igazságszolgáltatás... gratulálok a nagyszerű bírósági döntésekhez -
clio1616v #82377 ott van elrontva az egész, hogy nem üzleti érzékkel megáldott emberek vannak alkalmazva a közigazgatásnál és/vagy nem a közérdeket tartják szem előtt
az állam egy gazdasági intézmény, ami vagy profitot termel vagy veszeteséget
a hozzá nem értés miatt adósságot halmoznak fel...
és hiába választunk pártokat egyik sem olyan emberekből áll, akik az előképzettségük és tapasztalataik alapján tenni tudnának bármit is... -
Az állam dolga az lenne többek között, hogy munkát adjon az embereknek, hogy azok adózni tudjanak (és így legyen szavazati joguk), amiből el lehet tartani az államot is. Aki pedig nem akar dolgozni, azt szépen rákényszeríteni, hogy "akarjon" (vannak módszerek). Aki meg nem TUD dolgozni, na azt esetleg eltartja az állam, persze bizonyos kereteken belül.
Ma ezt valahogy elfeledték világszerte. Pedig ha valóban akarnák, tudnának melót adni az embereknek, erre számos példa van a világtörténelemben. Jah, hogy ehhez meg kell(ene) nyírbálni kicsit a jogaikat is?! Üdvözletem a valós világban! :DDD -
nem -
nem érdekel üres szavazat -
clio1616v #82373 úgy hogy a szlovákokat basztassa a nemzetiségi kormányunk, odadörgöljék nekik, hogy ti akik ott éltek magyarok vagytok...
arra meg nem gondolnak, hogy nektek ez büntetés és önző módon adnának szavazati jogot nektek..
ja és az adótokat ide fizessétek mert kell segélyre :D -
Szlovákiaiként: kurvára nem akarok szavazati jogot kapni. Mégis milyen jogon járna? -
clio1616v #82371 Sir... ők diszkriminációban élnek éppen ennek köszönhető, ha már negatívan diszkrimináljuk őket azzal, hogy előítélkezhetünk velük, akkor megérdemlik, hogy az így ellehetetlenült munkavállalásukat kompenzáljuk azzal, hogy mi tartjuk őket el abból amit az állam lehúz tőlünk...
nagyon sok segély kerül kiutalásra havonta a hónap első napján... ezért is kellett bevonni a magánnyugdíjpénztári eddigi bezizetéseinket az állami kasszába
különben miből tudnánk most kármentesíteni és segélyezni a "rászorulókat"?! -
clio1616v #82370 annak érdekében, hogy a segélyesek ebben a válságos időkben is jól éljenek és ne kelljen spórolniuk a benzinnel amit a Q7-es és S8-as Audi fogyaszt nem ártana bevonni a lehúzásba a külföldieket még annak az árán is hogy szavashassanak -
Aki itt él és ide adózik, az szavazhat. Azaz IDEHAZA is megvonnám azoktól a szavazati jogot, aki nem adózik, nodepláne segélyen él, azaz "NEGATÍVAN" adózik. No és persze annyit kell érjen fajlagosan az ember szavazata, amennyit leadózott. Ha én fizetem a buszút felét, ne a másik 100 ingyenélő potyautas döntse már el merre menjen a busz. OSU!
Kapitalizmus vanik, ezt akarták, megszavazták, azaz innentől döntsön az, ki hoz több hasznot az államnak. Aki nem hoz hasznot, annak szava sem lehet, örüljön, hogy megtűrjük és nem deportáljuk/toloncoljuk ki. Ennnyi. Én magam lényegesen jobban örültem volna egy barátságosabb, emberibb államnak(és államformának), de ha ezt akarta a pleb, hát legyen így, kapják meg amit akartak, érezzék csak a bőrükön, milyen az, mikor a pénz az isten és nincs más szempont... (szép új világ, nohiszen) -
Kettős állampolgárság esetén és ha Magyarországon fizeti be éves közterhei -TB és a többi lehúzás- legalább 50%-át. (Ha már segílyeséknek jár a nulla befizetés után a szavazati jog...)
Mondjuk ez esetben már nem is biztos, hogy kifejezetten határon túliról beszélhetünk. :) -
clio1616v #82367 
sőt én a szavazati jogot általános érvényűen megvonnám mindenkitől, mert teljesen mindegy, hogy ki mire szavaz... attól még nem lesz igazságosabb az állam működése -
Nem. -
Szavazó roBOT #82365 Őszintén: valóban vásárolnál eredeti szoftvert emberi áron? ==>> Támogatnád a határon túli magyarok szavazati jogát? -
KaBuTo666 #82364 valaki nem tudna kölcsön adni pár száz ezer forintot? megkéne vennem az edgecamot, természetesen eredeti szoftverként. -
Igen, megtennem, sot meg is tettem mar nem egy alkalommal es alighanem meg is fogom meg tenni a jovoben -
Igen.
De azt megjegyzem, hogy jóval olcsóbbnak kellene ahhoz lennie. -
igen -
Evoluti0N #82360 Pont ma ment le az ára, heh
. Most kb 5200 forintra jön ki. Rendelem is.
-
Gibor #82359 Igen, üdvözítő változás lenne, egyes helyeken működik is ez a modell.
Nem nagyon érdekelnek ezek engemet, de a jót megfizetem.