127612
-
Én speciel hallottam már róla annak ellenére, hogy életemben volt egy ilyen fesztiválon. Elég is volt... -
szted hányan tudják a fórumról h van olyan fesztivál? :D -
Egyéb
Novarock, Ausztria :> -
Sziget
egyéb: Utcazene Fesztivál Veszprémben (ingyenes)
egy napot a Balaton Soundra a Thievery Corp. miatt. -
Pénz hiányában egyikre sem. Pedig a VOLT-ra szívesen kinéznék. :( -
egyeb: remenyeim szerint a Brutal Assault festival-ra megyek Csehorszagba iden -
Fesztiválok?! Nem akarok senkit megbántani, így inkább csak annyit írok, nem az én problémám. -
Egyéb. Fishing on orfű -
Ozorát kihagytátok... Pedig világszerte ismert fesztivál. -
egyikre se -
Balaton Szandra. -
Blum #82747 Balaton Sound. -
hegyalja, vagy azfeszt. tavaj nem voltam, idén jó lenne valamelyik. -
Az EFOTT a SZIN a Hegyalja és VOLT közül valamelyikre, de csak az egyikre. -
Egyik sem. Nem megyek. -
Egyik sem. Nem érdekelnek. -
Szavazó roBOT #82742 Mivel utazol a BKV járatain? ==>> Idén melyik nagy zenei fesztivál(ok)ra mész el? -
olyan mint a "földrengés" tatabánya, oroszlány volt az epicentrum - esti hiradó: budapesten még nem volt ekkora földrengés az elmúlt 25 évben. és akkor a sok proli meg mutogatta a havannán a repedéseket a tömbökön amik már tök nyílvánvaló hogy 30 éve ott vannak... megöl... -
:DD -
Irony Man -
Az öreg székely bácsi felmegy Pestre az állatkertbe, hogy életében legalább egyszer lássa azt.
Nagyon tetszik neki, sorra nézi az állatokat: a majmokat, a tigriseket, struccokat, stb.
Odaér a zsiráfok kifutójához. Nézi a zsiráfot, nézi, csóválja a fejét.
Már vagy egy órája bámulja tátott szájjal, mire hitetlenkedve csak ennyit tud mondani:
- Márpedig ilyen állat nincs!!! -
Hogy került ide a zsiráf?? :DD -
Ez az állat pedig a zsiráf, és igenis létezik.
-
Azért, mert
1) A magyar emberek megegyeznek a budapesti emberekkel
2) A vidéki (külföldi) emberek nem ismernek járműveket, gyalog utaznak, általában mezítláb
3) Vidéken nincs is internet (meg úgy általánosságban véve semmi sincs), úgyhogy alapból értelmetlen lenne vidékieket is megkérdezni -
Hehh. És tényleg. :D -
Te hülyevagy, inkább járnék traktorral, mint bkv-val:D -
Miért csak a budapestiek vannak megkérdezve? Miért nem általánosan, mivel utazol a városod tömegközlekedési járatain.
Ez így annyira fasz kérdés, mintha csak bp létezne, a többi "faluba" a parasztok meg traktorral járnak, nekik úgyis mindegy
-
+1 -
Ez a normális. Annak járjon kedvezmény, akinek kell a BKV. Diákok, dolgozó emberek. Fizessenek a teljes árat a nyugdíjasok és akik nem dolgoznak. Ehelyett fordítva van. -
DIESEL DOG #82729 Nem vagyok bp-i, de mifelénk viszonylag nem túl drága a jegy, meg mióta kocsi van gyakorlatilag nem is buszozok de előtte havi bérletem volt, ha meg az nem volt akkor vettem jegyet valami újságos bódéban, ott ugyanis olcsóbb mintha a buszon váltana az ember jegyet, régebben meg volt hogy alkalomadtán blicceltem, mert vagy nem volt pénzem jegyre vagy csak nem akartam költekezni... :D -
Cat 02 #82728 Nekem szerencsém van mert, 4es6ossal járok, az meg viszonylag kulturált, bár ott sok a kö..izé..tömeg, de bérlet, főleg mióta valami rendőr féle is igazoltathat :/ -
Nem budapesti vagyok, de nálunk ez úgy van, hogy minden diák ingyen bérletet kap a tömegközlekedési járművekre, szóval bérlettel járok. Ha viszont Budapesten járok akkor jeggyel utazom. -
bliccelek
éjszakain jeggyel, vagy ott is bliccelek -
fapados -
clio1616v #82724 az milyen légitársaság? -
+1 -
mivel utazol a BKV járatain? felviszek rá 1 motort és azzal megyek rajta..
/nem utazok a BKV járatain/ -
én vagyok a buszvezető -
Az elmúlt 10 évben kb 5x használtam a bkvt, blicceltem. Lógok kb 3000 forinttal a bkv-nek :)
Amúgy ha pesten laknék nem tudom mit kezdenék magammal. A bkvt rühellem, a pesti vezetést meg legalább ugyan annyira. :| -
üres
90%os utazásos kedvezménnyel, ami ugye ingyenes +1 kisérővel