127612
  • Molnibalage
    Én speciel hallottam már róla annak ellenére, hogy életemben volt egy ilyen fesztiválon. Elég is volt...
  • MR ME
    szted hányan tudják a fórumról h van olyan fesztivál? :D
  • SötétBarom
    Egyéb

Novarock, Ausztria :>
  • Lacee
    Sziget
    egyéb: Utcazene Fesztivál Veszprémben (ingyenes)
    egy napot a Balaton Soundra a Thievery Corp. miatt.
  • Lacee86
    Pénz hiányában egyikre sem. Pedig a VOLT-ra szívesen kinéznék. :(
  • efti
    egyeb: remenyeim szerint a Brutal Assault festival-ra megyek Csehorszagba iden
  • Sir Quno Jedi
    Fesztiválok?! Nem akarok senkit megbántani, így inkább csak annyit írok, nem az én problémám.
  • aaasdd
    Egyéb. Fishing on orfű
  • OrioN the S
    Ozorát kihagytátok... Pedig világszerte ismert fesztivál.
  • MR ME
    egyikre se
  • OrioN the S
    Balaton Szandra.
  • Blum
    Balaton Sound.
  • tigeroo
    hegyalja, vagy azfeszt. tavaj nem voltam, idén jó lenne valamelyik.
  • N1ggA
    Az EFOTT a SZIN a Hegyalja és VOLT közül valamelyikre, de csak az egyikre.
  • immovable
    Egyik sem. Nem megyek.
  • Molnibalage
    Egyik sem. Nem érdekelnek.
  • Szavazó roBOT
    Mivel utazol a BKV járatain? ==>> Idén melyik nagy zenei fesztivál(ok)ra mész el?
  • tenkenorman
    olyan mint a "földrengés" tatabánya, oroszlány volt az epicentrum - esti hiradó: budapesten még nem volt ekkora földrengés az elmúlt 25 évben. és akkor a sok proli meg mutogatta a havannán a repedéseket a tömbökön amik már tök nyílvánvaló hogy 30 éve ott vannak... megöl...
  • rastaman
    :DD
  • daeemoon
    Irony Man
  • N1ggA
    Az öreg székely bácsi felmegy Pestre az állatkertbe, hogy életében legalább egyszer lássa azt.
    Nagyon tetszik neki, sorra nézi az állatokat: a majmokat, a tigriseket, struccokat, stb.
    Odaér a zsiráfok kifutójához. Nézi a zsiráfot, nézi, csóválja a fejét.
    Már vagy egy órája bámulja tátott szájjal, mire hitetlenkedve csak ennyit tud mondani:
    - Márpedig ilyen állat nincs!!!
  • Lacee86
    Hogy került ide a zsiráf?? :DD
  • N1ggA
    Ez az állat pedig a zsiráf, és igenis létezik.
  • N1ggA
    Azért, mert
    1) A magyar emberek megegyeznek a budapesti emberekkel
    2) A vidéki (külföldi) emberek nem ismernek járműveket, gyalog utaznak, általában mezítláb
    3) Vidéken nincs is internet (meg úgy általánosságban véve semmi sincs), úgyhogy alapból értelmetlen lenne vidékieket is megkérdezni
  • SötétBarom
    Hehh. És tényleg. :D
  • bardocz
    Te hülyevagy, inkább járnék traktorral, mint bkv-val:D
  • kifli
    Miért csak a budapestiek vannak megkérdezve? Miért nem általánosan, mivel utazol a városod tömegközlekedési járatain.

Ez így annyira fasz kérdés, mintha csak bp létezne, a többi "faluba" a parasztok meg traktorral járnak, nekik úgyis mindegy
  • bardocz
    +1
  • N1ggA
    Ez a normális. Annak járjon kedvezmény, akinek kell a BKV. Diákok, dolgozó emberek. Fizessenek a teljes árat a nyugdíjasok és akik nem dolgoznak. Ehelyett fordítva van.
  • DIESEL DOG #82729
    Nem vagyok bp-i, de mifelénk viszonylag nem túl drága a jegy, meg mióta kocsi van gyakorlatilag nem is buszozok de előtte havi bérletem volt, ha meg az nem volt akkor vettem jegyet valami újságos bódéban, ott ugyanis olcsóbb mintha a buszon váltana az ember jegyet, régebben meg volt hogy alkalomadtán blicceltem, mert vagy nem volt pénzem jegyre vagy csak nem akartam költekezni... :D
  • Cat 02 #82728
    Nekem szerencsém van mert, 4es6ossal járok, az meg viszonylag kulturált, bár ott sok a kö..izé..tömeg, de bérlet, főleg mióta valami rendőr féle is igazoltathat :/
  • N o N a m e
    Nem budapesti vagyok, de nálunk ez úgy van, hogy minden diák ingyen bérletet kap a tömegközlekedési járművekre, szóval bérlettel járok. Ha viszont Budapesten járok akkor jeggyel utazom.
  • MR ME
    bliccelek
    éjszakain jeggyel, vagy ott is bliccelek
  • Lyukasbogrács
    fapados
  • clio1616v
    az milyen légitársaság?
  • RS
    +1
  • byzhouse
    mivel utazol a BKV járatain? felviszek rá 1 motort és azzal megyek rajta..

/nem utazok a BKV járatain/
  • NEOreg3
    én vagyok a buszvezető
  • SötétBarom
    Az elmúlt 10 évben kb 5x használtam a bkvt, blicceltem. Lógok kb 3000 forinttal a bkv-nek :)

Amúgy ha pesten laknék nem tudom mit kezdenék magammal. A bkvt rühellem, a pesti vezetést meg legalább ugyan annyira. :|
  • Marci0115
    üres

90%os utazásos kedvezménnyel, ami ugye ingyenes +1 kisérővel