127612
-
Csak ha vallás flémmel van kombinálva. :D -
Matek. Gimi másodikban meg is húztak :DDD Mondjuk ezt főleg annak köszönhettem, hogy basztam rá, és nem tanultam meg semmit a trigonometriából. :DD
Ha lett volna motivációm, akkor szerintem ment volna, végül is négyesre sikerült érettségizni, szal.. -
DIESEL DOG #84236 Matematika flém?
-
-
clio1616v #84234 ne mentegetőzz... nem tehetsz róla, hogy nem áll rá az agyad
a hülyeség az megy ettől függetlenül -
Ez elég gyenge volt C.
-
DIESEL DOG #84232 Nekem az alapműveletekkel nincsenek különösebb problémáim. Ami már durva fejtörést okoz az pl. deriválás, gráfok, stb, összességében az olyan feladatok amelyek már komoly logikát igényelnek. :) -
clio1616v #84231 nem meglepő, a logikát előszeretettel mellőzöd -
clio1616v #84230 irodalom és történelem, mivel nem érdekel mások mit csinálnak vagy csináltak -
:) Nálam ez annyira durva, hogy ha tőlem azt kérdezed mennyi 7+3, akkor a fejemben azonnal egy vonalzó jelenik meg 1-től 10-ig és ott látom az összeadást. 
De pl nyelvtanulásnál ez kimondottan jól jött. Vezetek egy szótárat amiben számozva vannak a szavak amit tanulok. Minden megtanult szóról tudom, hogy melyik oldalon van, az oldal alsó, vagy középső részén található, mik a szomszédos szavak, stb. és nem 100 szóról beszélek, hanem 3000+
-
Ja még így az elején: Senki se legyen büszke arra, hogy szar volt matekból, mert az nem dicsőség (bár elég menő) (a médiában eléggé nyomatják ezt, és szerintem elég szar) -
A kérdés is sértő! :D -
DIESEL DOG #84226 Dettó... én is ugyanilyen vizuális típus vagyok. Nálam pl. pont emiatt van az hogy bizonyos dolgokat sokkal hamarabb jegyzek meg gyakorlatban, mint elméletben... -
német -
Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. Gimi vége fele a humán tantárgyakból már rossz jegyeim születtek, de ez csak azért volt, mert nem érdekelt és nem foglalkoztam vele. De az érettségi így is jól sikerült. -
Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. Bár általánosban néha szenvedtem a tesivel, de az meg nem tanulós tárgy. :) -
Matematika.
Hihetetlen gyenge voltam belőle mindig is. Folyamatosan külön-tanárhoz jártam, hogy ne húzzanak meg. Egyszerűen amit nem tudok elképzelni, azzal nem tudok mit kezdeni. Erősen vizuális típus vagyok. Érettségi is csak a koordináta geometria miatt sikerült. Azt valahogy "láttam". :) -
Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. 4-5 volt mindig minden, viszont utáltam minden tárgyat :D -
DIESEL DOG #84220 Csak a matekkal voltak problémáim állandóan... egy k*rva hármasért is 'vért' izzadtam... -
Szavazó roBOT #84219 Az ember keletkezésének tudományos vagy vallási elképzelésével értesz inkább egyet? ==>> Mely tantárgy(ak)ból voltál a legrosszabb suliban? -
raptorjesus #84218 

-
Én ezt a tudomány vs. vallás dolgot sosem értettem, mintha a sportolás vs. művelődés közül kéne választani egyet, annyira egy kategória. -
Fbn Lx #84216 az én alexista filozófiám szerint egy földönkívüli faj ültette a déenesét egy csoport majomba -
Ezt ismerem. :) Álva tapsolok!
-
gabesz012 #84214 A tudományos elképzeléssel értek egyet. -
és őket ki hozta létre? -
Ezel a webboldallal moddosítód a topikot tuti jo lessz.
-
énis ebben hiszek. olvastam pár könyvét, és amit írtam lennt is, van pár vakfolt mindkét választható opcióban...egyik sem tutter... -

Ramen -
raptorjesus #84209 A Tudomány topicban meg is lepődtem volna, ha más az eredmény:) -
Pl. Az is lehetett volna egy alternatíva, hogy földön kívüli értelmes lények hozták létre az embert. (Daniken elmélet) -
"sztori", itt a lényeg -
ahány vallás, annyi féle sztori -
kettő között mi van? kísérletező tudós félisten?
-
Erről valahogy ez jutott eszembe :D -
Miért nincs egyéb?? Igazából én valahol a kettő között képzelem el azt az egészet. -
Jimmyke #84202 Elég szegényes választás.
Én Flying Spaghetti Monsterben hiszek és az ő egyetlen fiában, Raptor Jesusban. -
ürölük is neki, helyesírásért meg bocs, de magyarból kettes voltam mindig -
Örülj a természettudományodnak. Ja, és tanulj meg írni barátom! -
Viccek topikból:
Éva megkérdezi Ádámtól: - Ugye szeretsz még???
Mire Ádám: Miért kit szeressek b*meg???