127612
  • immovable
    Csak ha vallás flémmel van kombinálva. :D
  • SötétBarom
    Matek. Gimi másodikban meg is húztak :DDD Mondjuk ezt főleg annak köszönhettem, hogy basztam rá, és nem tanultam meg semmit a trigonometriából. :DD

Ha lett volna motivációm, akkor szerintem ment volna, végül is négyesre sikerült érettségizni, szal..
  • DIESEL DOG #84236
    Matematika flém?

• immovable
  • clio1616v
    ne mentegetőzz... nem tehetsz róla, hogy nem áll rá az agyad

a hülyeség az megy ettől függetlenül
  • immovable
    Ez elég gyenge volt C.
  • DIESEL DOG #84232
    Nekem az alapműveletekkel nincsenek különösebb problémáim. Ami már durva fejtörést okoz az pl. deriválás, gráfok, stb, összességében az olyan feladatok amelyek már komoly logikát igényelnek. :)
  • clio1616v
    nem meglepő, a logikát előszeretettel mellőzöd
  • clio1616v
    irodalom és történelem, mivel nem érdekel mások mit csinálnak vagy csináltak
  • immovable
    :) Nálam ez annyira durva, hogy ha tőlem azt kérdezed mennyi 7+3, akkor a fejemben azonnal egy vonalzó jelenik meg 1-től 10-ig és ott látom az összeadást.
    De pl nyelvtanulásnál ez kimondottan jól jött. Vezetek egy szótárat amiben számozva vannak a szavak amit tanulok. Minden megtanult szóról tudom, hogy melyik oldalon van, az oldal alsó, vagy középső részén található, mik a szomszédos szavak, stb. és nem 100 szóról beszélek, hanem 3000+
  • N1ggA
    Ja még így az elején: Senki se legyen büszke arra, hogy szar volt matekból, mert az nem dicsőség (bár elég menő) (a médiában eléggé nyomatják ezt, és szerintem elég szar)
  • Sir Quno Jedi
    A kérdés is sértő! :D
  • DIESEL DOG #84226
    Dettó... én is ugyanilyen vizuális típus vagyok. Nálam pl. pont emiatt van az hogy bizonyos dolgokat sokkal hamarabb jegyzek meg gyakorlatban, mint elméletben...
  • tigeroo
    német
  • N1ggA
    Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. Gimi vége fele a humán tantárgyakból már rossz jegyeim születtek, de ez csak azért volt, mert nem érdekelt és nem foglalkoztam vele. De az érettségi így is jól sikerült.
  • Lacee86
    Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. Bár általánosban néha szenvedtem a tesivel, de az meg nem tanulós tárgy. :)
  • immovable
    Matematika.

Hihetetlen gyenge voltam belőle mindig is. Folyamatosan külön-tanárhoz jártam, hogy ne húzzanak meg. Egyszerűen amit nem tudok elképzelni, azzal nem tudok mit kezdeni. Erősen vizuális típus vagyok. Érettségi is csak a koordináta geometria miatt sikerült. Azt valahogy "láttam". :)
  • Lyukasbogrács
    Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. 4-5 volt mindig minden, viszont utáltam minden tárgyat :D
  • DIESEL DOG #84220
    Csak a matekkal voltak problémáim állandóan... egy k*rva hármasért is 'vért' izzadtam...
  • Szavazó roBOT
    Az ember keletkezésének tudományos vagy vallási elképzelésével értesz inkább egyet? ==>> Mely tantárgy(ak)ból voltál a legrosszabb suliban?
  • raptorjesus
  • Motoroj
    Én ezt a tudomány vs. vallás dolgot sosem értettem, mintha a sportolás vs. művelődés közül kéne választani egyet, annyira egy kategória.
  • Fbn Lx
    az én alexista filozófiám szerint egy földönkívüli faj ültette a déenesét egy csoport majomba
  • Lacee86
    Ezt ismerem. :) Álva tapsolok!
  • gabesz012
    A tudományos elképzeléssel értek egyet.
  • 89
    és őket ki hozta létre?
  • immovable
    Ezel a webboldallal moddosítód a topikot tuti jo lessz.
  • tigeroo
    énis ebben hiszek. olvastam pár könyvét, és amit írtam lennt is, van pár vakfolt mindkét választható opcióban...egyik sem tutter...
  • efti

Ramen
  • raptorjesus
    A Tudomány topicban meg is lepődtem volna, ha más az eredmény:)
  • Magic Boy
    Pl. Az is lehetett volna egy alternatíva, hogy földön kívüli értelmes lények hozták létre az embert. (Daniken elmélet)
  • Lyukasbogrács
    "sztori", itt a lényeg
  • Gurren
    ahány vallás, annyi féle sztori
  • Lyukasbogrács
    kettő között mi van? kísérletező tudós félisten?
  • daeemoon
    Erről valahogy ez jutott eszembe :D
  • HöfEE
    Miért nincs egyéb?? Igazából én valahol a kettő között képzelem el azt az egészet.
  • Jimmyke
    Elég szegényes választás.

Én Flying Spaghetti Monsterben hiszek és az ő egyetlen fiában, Raptor Jesusban.
  • ocskoszilard
    ürölük is neki, helyesírásért meg bocs, de magyarból kettes voltam mindig
  • Lacee86
    Örülj a természettudományodnak. Ja, és tanulj meg írni barátom!
  • daeemoon
    Viccek topikból:
    Éva megkérdezi Ádámtól: - Ugye szeretsz még???
    Mire Ádám: Miért kit szeressek b*meg???