127612
  • Victor1103
    Én Bootcut fazont hordok meg némelyik farim férfi Flare (az tapasztalatom szerint szélesebb szárú alól egy kicsit mint a Bootcut)

Nekem ilyenből van vagy 10 darab:

Szerintem azon felül, hogy sokkal kényelmesebb fazon nem látni alatt hogy az embernek milyen szép X vagy O lába van.
  • tigeroo
    egyenes
  • NEOreg3
    fogalmam sincs, pedig épp rajtam van
  • MR ME
    kéket
  • daeemoon
    Ja, hogy ezek stílusok XD Olvasni is kéne... :D De mindegy, mert nincs célkitűzés, csak kényelmes legyen.
  • daeemoon
    Sose néztem a márkáját.
  • Marci0115
    valami kinai szart amit hordok 2-3 hétig utána meg cserélem
  • Metalmilitiakid
    tudom, haveromnak is voltak használt játékai, de az akkor is igaz, hogy mindent meg kell rá venni vagy így vagy úgy, akkor is ha csak single a játék vagy csak az a része érdekel, de engem leginkább az első 2 pont irritál de nagyon konzolban
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ezeket szokták kombinálni ám. Pl. néztem low rise bootcut jeans-eket is neten stb.
  • Sir Quno Jedi
    Háak az enyimás lefelé bővül, nodehogy az bootcut-e, oszt nem vágom?!?! (no íppeg megnéztem gúgliba a képeket ezekrű, nekem is AZ, de nem a női verza vaze!)

Jipikájé!
  • Molnibalage
    Gőzöm sincs, hogy melyik illik rá a leírásból...
  • Szavazó roBOT
    Milyen platformon játszol legtöbbet? ==>> Milyen farmert hordasz?
  • Marci0115
    a 4. pontal vitatkoznék, nem azonnal kell megvenni az uj játékokat konzolra 10-14 ezerért , én mindig ugy csinálom hogy várok pár honapot és vannak oldalak ahol lehet használt játékokkal üzletelni, ottmeg megkapsz egy játékot 2-3 ezerért eredeti hibátlan állapotban, ugyhogy unalmas már ez a sz9veg hogy drága a játék konzolra
  • immovable
    Nem játszom.
  • Metalmilitiakid
    Hát ha játék fronton közelítjük akkor PC, merthogy:
    1. RTS ek, MMORPG k nem igazán leledzenek konzol on
    2. FPS leledzik, de ha rendesen akarod tolni akkor ahhoz egér kell (nem csak hasból mondom, több év halo, gears of war és cod áll mögöttem xbox on), egyszerűen felüdülés megfogni az egeret pl. 2 óra konzol FPS után. Az igaz, ha nincs kormányod akkor szimulátor játékokat inkább konzolon
    3. Legtöbbször olcsóbbak a játékok PC re, de persze van sok csak konzol és csak PC játék is
    4. Ez annyira nem szép, de hát a warez, ha nem vagy kőgazdag megvenni havonta 10-14 k ért a gémeket akkor bezony PC, mert lehet hogy nem is tetszik a játék csak jó a trailer itt legalább kipróbálhatod. Ja és nem kell chippelni a PC t és nem is hal be tőle.
    5. Nem kell külön PC-t Laptopot venni ahhoz hogy tudj ide írni..

Szal összességében még mindig a PC nyer szerintem.
  • cenobite
    PC-t jelöltem be, a 360-am nincs nálam egy ideje, amúgy arra tettem volna. :) De így is elvagyok, főleg gépfrissítés után, van mit bepótolnom. Második helyen a PS2 vanik.
    Amúgy sztem ha csak játék fronton közelítjük meg a dolgot, akkor konzol (kinek milyen ingerenciája van) + PC, és ha belefér akkor valami handheld. De ezzel gondolom nem mondtam újat.
  • kastil
    Nolifer vok, szóval Pc.
  • jazzy
    Amíg a Blizzard fejleszt pcre addig boldog a kis lelkem
  • PesSim
    fakocka rulz! :D
  • shaddam
    Ezért mindjárt beflémel valami tudatlan
  • Victor1103
    Az viszont tény hogy míg konzolokra évente rengeteg klasszikus és néhány esetben innovatív játék jelenik meg ( Heavy Rain, Uncharted, Killzone, Super Mario Galaxy, Alan Wake, God of War, LA Noire stb) addig pc-re nagyítóval kell őket keresni
  • gabesz012
    Pc.
  • NEOreg3
  • tigeroo
    ilyenekkel nem poénkodnék mert a végén még tényleg szűkölni fogtok
  • shaddam
    A crysises hír igaz vagy április elseji poén?
  • NEOreg3
    katt
  • tigeroo
    mondjuk én idén csak a morrowindet akarom csak elővenni (tavaly volt az indiana jones and the emperors tomb + warcraft 3)

szóval teljesen kimaradt 2005 után a játékipar számomra
  • tigeroo
    igaz:) de én a reprezentatív hírekből mondom ezt, ahol a fejlesztők sorraj elentik ki hogy a warez miatt inkább a jövőben nemfognak PC-re feljeszteni (legutóbb pl. a crysis fejlesztői álltak be a sorba)
  • Dzsini
    Ha gonosz troll akarok lenni, akkor azt mondom, hogy a PC-sek fórumoznak, mert nincs mit játszani, míg a konzolosok nem ülnek a PC előtt szavazgatni, mert játszanak :)

Ezt is le lehet vonni tanulságként egy igazából egyáltalán nem reprezentatív felmérésből.
  • tigeroo
    ez csak azt jelenti hogy pc-n sokat játszanak, attól még haldoklik a pc-s játékipar
  • Motoroj
    Küldöm nekik máris!
  • jazzy
    Odanézzenek a pcs játékoknak leáldozott
  • shaddam
    PS3, mostanában killzone 3 és mellette a red dead redemptionos zombi dlc.
  • kifli
    pc, pont most végeztem hl2-vel, már nemtudom hányadik alkalommal :)
  • efti
    pc, de manapasag mar csak alig alig
  • jhetedikj
    pc, de nem sokat
  • tigeroo
    há évente 1-2 (régebbi) címet letolok PC-n, oszt cső
  • Victor1103
    Itt látni mennyien warezolnak
  • Simaji
    Kicsit fölényes. :D
  • Gell97 kolega
    pc.