127612
  • MR ME
    ezzel sztem minden éppeszű ember így van, aki nem teheti meg h 2 kézzel szórja értelmetlenűl a pénzt
  • bardocz
    Én is így vagyok vele, minden szarnak rendesen utánaolvasok, hogy mit érdemes venni, és mit nem. Egy pár felnin hetekig agyaltam, ugyan így monitornál, meg gépnél. Nincs is egyikkel sem problémám.
  • cargame
    Szórakoztató elektronikai eszközök, háztartási gépek.
    Ruházat.
    Élelmiszer.
  • Lacee86
    Hát igen, ez a normális hozzáállás... De sokan csak státuszszimbólumként veszik a cuccaikat, h mutogassák, h ők aztán valakik... :/
  • Simaji
    Engem inkább a márka mögött rejlő minőség érdekel nem maga az, hogy egy adott márkájú cuccom legyen.
  • Gell97 kolega
    Szórakoztató elektronikai eszközök, háztartási gépek. Sport felszerelések.
  • milk4
    Sport felszerelések.
  • extramagascsaj
    Szépségápolási termékek.
  • cenobite
    Elektronikai cuccok, és kaja. Szerintem. Bár itt is igaz, hogy néha az olcsó is tud meglepően jó lenni. Néha...
  • 89
    azért van különbség mondjuk egy canon meg egy kodak fényképezőgép közt :)
  • Lacee86
    Legfontosabb a szórakoztató elektronikánál, háztartási gépeknél stb. Azokból nem érdemes noname szart venni. Sztem a szépségápolási (vagy inkább úgy mondanám, h higiéniai termékek) termékeknél sem célszerű a leggagyibb szarokat megvenni, nem tudhatjuk, mit kenünk magunkra, lehet h több kárt okozunk, mint amennyit megspórolunk...
    Ruházatnál nyilván a márkás legtöbbször jobb is (nem feltétlen mindig...), de sokan -köztük én sem- nem tehetik meg, h márkás cuccokat vegyenek, legfeljebb csak nagy néha, ha van vmilyen akció.
    Nyilván aki komolyabban sportol, ott is a jól bevált márkanevek a nyerők, minden szempontból, de engem ez nem érint.
    Élelmiszernél meg nem azt a világot éljük, ahol az ember válogathat... Van egy minőségbeli határ, de azonkívül, ami olcsóbb...
  • Gurren
    de hát az elektronikai cikkeket is távol-keleten csináljál.
  • 89
    ruhát leszarom...úgyis mindent távolkeleten csinálnak

élelmiszer (magyar legyen) és elektronikai cikknél fontos számomra
  • Victor1103
    Én a szórakoztató elektronikánál, háztartási eszközöknél azért figyelembe veszem. Hamarabb megveszek egy Sony vagy Samsung terméket mint mondjuk Techstar-t vagy egy Clatronicot.
    Szépségápolásnál is odafigyelek mit veszek és ruházatba is, de ott csak cipő terén
  • Freeda Krueger
    Nagyon nem foglalkozom vele a cégek összefonódásai miatt.
    Ahogy mások is írták,jó név alatt kevésbé jó termék.
  • tigeroo
    énis dettó.
  • NEOreg3
    hol? a boltban, ahol vásárolni szeretnék
  • Gurren
    műszaki cikkeknél. ruháknál konkrétan leszarom a márkát, az a lényeg, hogy olcsó legyen és viszonylag normálisan nézzen ki. cipőnél az a baj, hogy ez a két dolog általában kizárja egymást, tehát ott a márkás.
  • Peter1
    Ruházat.

• OrioN the S
    Szórakoztató elektronikai eszközök, háztartási gépek./Ruházat./Szépségápolási termékek.

• MR ME
    +1
  • Sir Quno Jedi
    Jah, cipőben én is ragaszkodom a Nike-hoz többnyire.
  • Sir Quno Jedi
    Gépek vaze, kockák vagyunk.

De mivel szinte mindegyik gyártó gyárt silány szart is a plebnek (máshogy nem lehet a piacon érvényesülni), így alaposan meg kell nézni az aktuális modeljeiket, hogy melyik premium kategóriás VALÓBAN. A többit csak a név viszi el...

Épp ezért ma már nincsenek megbízható nagy márkák.
  • immovable

Ruházat. - De csak cipő esetében.
  • Molnibalage
    Egyik sem, mivel alapvetően nem ismerem a márkákat. Elektornikai cikknél meg már minden nagy névvel legalább egyszer megszívtam. Tökmindegy, hogy SONY, Philipps, stb. Egyiktől sem ájultem el semmilyen szinten. Konkértan manapság hazudnak, mert egy termékcsaládnak egy dobozt adnak. Vettem egy mp3 player+rádiót, amiből csak a rádió funkció hiányzik. Anyád...
  • Szavazó roBOT
    A Japánban történtek után mit gondolsz az atomenergiáról? ==>> Hol veszed figyelembe, hogy a termék amit vásárolsz márkás legyen?
  • Molnibalage
    A két linken láthatod, hogy a hagyományos erőműveknél valahogy mégis többen halnak meg az üzemszerű balesetekben...

Itt most a világ NO.3 nagyáságú természeti katasztrófája utáni állapotot látod, amire nem is volt méretezve és egy 45 éves elavult konstrukció is ilyen jól helytállt. Lokális szennyezésről van szó.

Mindennek van kockázata. Ennek hatására az atomé még kisebb lesz.
  • rastaman
    régen se, most se
  • z99999
    állhat az az idők végezetéig is ha szivárog belőle a jóság, és százaknak kell kockára tenni az egészségüket hogy ezreknek ne kelljen.
  • bardocz
    Műholdas képeken s látszik, hogy míg az egész ország romokban van, addig az atomerőművek épületei állnak.
  • BaliBoy
    Elég ostobák az ellenzők. Kicsit sem gondolkodnak. Főleg azok akik a Japánban történt események alapján vélik úgy, hogy az atomenergia túlzottan veszélyes.
    Azért érdemes belegondolni, hogy a talán az írott történelem legerősebb földrengése és utána egy rohadt nagy cunami kellett ahhoz, hogy megrongálódjon.
  • bardocz
    Szélenergia alaperőműnek. Gratulálok.
  • bardocz
    Miután leállítod az erőművet, még hűteni kell...
  • kastil
    Szerintem nagyn jól tudtad, hogy mely topikokba kell ezt betenni. Amúgy baszunk a ruhádra
  • tigeroo

"az atomtól van" :DDDDDúú
  • Zoli007
    BTW, ma vicces volt hallgatni a nyugdíjasokat a szemészeti rendelőben, hogy szerintük az atom tehet a rákos betegségekért.
  • Blum
    Régen se elleneztem, és most se.
  • clio1616v
    ide irigy emberek járnak és nem okozna örömöt, ha megnyernéd a ruhát...

ez van
  • tigeroo
    mondtam volna hogy 1 puncis képért lájkolok, de nemtom... most nálad porosodjon az a ruha?:D
  • SötétBarom
    Régen se elleneztem, és most se.

Az, hogy szegény fukusimát agyonbaszta a természet, az pech. Ha bárhol máshol történ volna hasonló cunami+quake kombó, ott nem maradt volna ember, aki hisztizhetne a történtek miatt, szal..