127612
-
clio1616v #84762 de nem ilyen szintű kommunikációval csajozol?! -
clio1616v #84761 ne zavartatsd magad -
az bántja hogy nem tudja a banamákat bejelölni a válaszok közül
-
Nem.
Utoljára gimnazista koromban nyaraltam, amit meg osztálykirándulásnak hívtak.
-
Mert implicite benne van a fenti igenesekben. Nem éremes túl sok kategóriát létrehozni, mert statisztikailag így is vicces az eredmény.
clio, nem tudnál leállni, csak egy kicsit...? -
clio1616v #84757 ne is törődj vele... olyan sincs hogy nem megyek nyaralni, hanem egyszerűen csak nyaralok ahol vagyok -
olyan miért nincs, hogy igen, a szokásos helyre? :D -
Nem tudom egyelőre. Most voltam Rómában egy hetet, ahogy jön a jóidő heti szinten fogok külföldön strandolni (itt-e).. Ha összejön valami osztrák meló, akkor lesz távolabbi is :) Ja igen, a Balcsira mindenképp lenézünk egy pár napra, talán többre.. -
KaBuTo666 #84754 Igen, de csak országon belül olyan helyre, ahol még nem voltam, vagy már voltam, csak régebben.
-
nem valószínű -
valószínűleg nem -
Nem fogok idén sem. Utoljára 4-5 évesen voltam :) -
szinte egész nyáron nyaralni fogok
3 műszak, hűtőházra néző ablakokkal... :D -
clio1616v #84749 abbahagyom a firtatást, mert egy kedves ismerős StationX bejelentette a moderátoros topikba, hogy hibapontot kapjak és félek adnak is... -
Szándékomban áll egy hétre lemenni Balaton mellé. De ez még igen képlékeny... -
clio1616v #84747 ha nem érdekel akkor feleslegesen kérdezted meg... bár lehet te szeretsz felesleges haszontalan dolgokat csinálni, én nem... ezért próbálom megérteni, mi az oka a felesleges érdeklődésednek
a fogalomzavaraid vezetnek félre akkor tedd tisztába őket...
az egzisztencia csak nálad mosódik össze az anyagi javak meglétével, egyébként pedig egy általános életfeltételrendszer meglétét jelenti, amibe nem csak és kizárólag az anyagi javak tartoznak
számodra lehet, hogy igen, mert csak az hiányzik a boldogságodhoz... -
extramagascsaj #84746 Engem nem érdekel, hogy neked mekkora. Sosem érdekelt, és nem is fog, mint ahogy az sem, hogy mit csinálsz vagy nem csinálsz vele. Én csak levontam a következtetést a gyerekes viselkedésedből. Ennyi.
Amennyire te szenvedsz...annyi erővel a seggedet is verhetnéd a földhöz...az se lenne meglepőbb, nevetségesebb és feleslegesebb...mint az itteni ténykedésed. -
Talán belföldre. (Keszthely.) -
Egyszer-kétszer elmegyünk strandra, ennyi lesz a nyaralás. -
clio1616v #84743 válaszoltam volna a kérdésedre ha egyértelműen meghatározod mi a hosszú és mi a rövid :)
nekem akkora amekkora... a hosszán változtatni nem akarok és nem is tudok, így vagyok elégedett vele... téged izgat milyen hosszú :D
a számodra meg úgyis mindegy szerintem, hogy milyen mélyen tudom izgatni a páromat vele téget úgyse foglak úgyhogy nem nagyon értem mire a nagy kíváncsiság -
extramagascsaj #84742 Ez egy kérdés volt,valamint egy általam sugallt válaszlehetőség is egyben...de attól még kérdés is. Amennyiben te a kijelentést látod benne, az a te gondod, nem az enyém. Ha a kérdőjelre fókuszálsz, akkor kérdés, és válaszolhattál volna rá annak rendje módja szerint. Ezen kívül nem nekem kínos, hogy ennyit lovagolok a méretkérdésen, hanem neked. Láthatóan téged frusztrál ez a téma...különben nem nyűglődnél ennyit miatta.
Amennyiben te még szeretnél ezzel foglalkozni...tedd azt, de ne itt, mert a mai nap kérdése már egyáltalán nem a méretekkel (magassággal, péniszhosszal) foglalkozik. Emelkedj felül kérlek a problémáidon, és alkalmazkodj a közösség igényeihez. Thx. -
clio1616v #84741 "értjük...tehát neked kicsi a farkad?! :D"
kijelentésed miszerint érted, amit írok tartalmaz egy igazoló kérdést, ami a méretkérdés, már költői kérdésként utal a válaszra, amit te vársz, hogy válaszként kapsz rá, de te ezt már előre tudni véled a korábbi írásaim alapján
egyszerűbben kifejezve: te tudni véled a kérdésedre már a választ és ezt te a kérdéssel kijelentetted - tehát nem valódi kérsés, hanem ez a te kijelentésed volt -
Igen megyek sokfele, de pontosan még nem tudom. Akarunk utcazenélni, majd a pénzből elstoppolni nyugateurópába, de lehet hogy a szokásos Volt fesztivál + még valami kis fesztivál kombót toljuk. Túr-Tisza túra is biztosan lesz. -
extramagascsaj #84739 A kérdés nem kijelentés. -.- -
clio1616v #84738 ha neked nem fontos akkor arra gondoltál, hogy rám tudsz hatni ilyen méretkérdéses kijelentéssel, hogy "... akkor neked kicsi a farkad"? -
extramagascsaj #84737 Nem tudom, hogy más csajok mit mérnek és mit nem. Saját dolgaimról meg nem nyilatkozok, mert senkinek semmi köze hozzá.
Egyébiránt nem érdekel különösebben a méretkérdés. Nem ezen múlik a boldogság. -
clio1616v #84736 extra... még a tegnapi kérdéshez visszatérve:
A csajok szoktál mérni milyen mélyen kell ingerelni magukat, hogy élvezzék a szexet?
ha igen akkor te mérted-e és milyen mélyen? -
clio1616v #84735 nem... nem kell ahhoz mennem sehova, hogy nyaralni tudjak -
Ami biztos: idén is körbe biciklizzük a Balatont :) -
Zamárdi és Balatonkenese az tuti. Olaszország meg talán Horvátország. -
extramagascsaj #84732 Még nem tudom.
Az biztos, hogy Siófokra megyünk 1-2x idén is. Tervben van egy külföldi nyaralás is, de ugye ez a pénztől függ. -
Szavazó roBOT #84731 Milyen magas vagy? ==>> Mész idén valahova nyaralni? -
clio1616v #84730 szerintem csak azok a nők csinálnak problémát ebből, akik nem élvezik a szexet a párjukkal, pedig ahhoz nem csak az kell, hogy megfelelő ponton ingerelve legyenek az adott felületen, hanem a lelki előkövetelményét is meg kell teremteni...
farokméretre fogni, hogy nem jó a szex egy buta nőre vall... ugyanannyira hibás ő is mint a férfi... ha a vaginájának a dimenziója túl nagy és a férfi nem éri el a szerszámjával azokat a belső felületeket amiket ingerelni kell, hogy élvezze a hölgy
egyszóval nem kompatibilisek sexuálisan... ahogy a férfi nem tudja megnövelni a farkának a méretét úgy a nő sem tud mélyebb vagy szűkebb lenni -
Borg #84729 Ezzel nyugtatod magad?:) -
Fbn Lx #84728 a farokméret is olyan mint a magasság
az elég széles normális tartományban semmiféle fizikailag ténylegesen létező előnyt vagy hátrányt nem jelent semmiféle testrész mérete, viszont esztétikai ügyet csinálnak belőle a nők és ilyen mesterkélt presztizskérdés lesz belőle
-
Jól eltértetek a témától, ami azt illeti. xDD -
clio1616v #84726 197 LE -
182 -
extramagascsaj #84724
-