127612
-
Megveszem, mert jobbnak tartom. Pont. Egyéni preferencia kérdése, nincs helye vitának. -
Hackintosh. Problem? :) -
Nem tudom próbáltál-e már Apple laptopot, de minőségben bőven felülmúlja a többi gyártó cuccait. Gépet én sem vennék, meg telefont sem hiszem. -
Szerintem nem olyan hülyeség a kérdés, mivel eleve presztízstermék az apple, az egész marketingje, az árai is erre épülnek. Magyarul általában sznobok veszik meg, akiknek van rá pénze. Vagy nincs, de akkor inkább egy évig zsíroskenyéren él csakhogy legyen neki valami apple holmija amivel villogni lehet - és a hangsúly a villogáson van.
Általános tapasztalatom, hogy akinek apple cucca van kényesen ügyel rá, hogy jó sokan lássák is azt, jól látható legyen az alma logó a laptopján vagy a mobilján, táblagépén.
Az sem mellékes, hogy mekkora vitákat tud szülni mind személyesen mind az internetes fórumokon, ha bármi kritika is éri az apple termékeit. Azonnal vérben forgó szemmel megjelennek az apple apologétái és véres küzdelemben fejtik ki, hogy igenis jó termék, megéri(!) az árát, és különben is lúzerbalf*** aki mást használ. Nem, mondom, hogy nincs habzó szájú ellentábor, de azért furcsa hogy bárminemű kis kritika vagy kétely esetén az apple használók igen nagy harcot tudnak kerekíteni belőle. Persze, ha annyi pénzt kiköhögött érte, nehogy már rosszat mondjanak róla.
Az apple végülis általános termékeket (más gyártók is csinálnak olyat, jobbat is, rosszabbat is) forgalmaz de sznob áron. Ezért az ilyet használókban úgy látom kialakul egy felsőbbrendű érzés, egyfajta nagyképűség is.
Utalt xxxpaulxxx az elterjedésére is, ez visszavezethető a fentiekre, hiszen ha valaki lépést akar tartani a trendi haveri körével vagy osztálytársaival akkor előbb-utóbb be kell neki is szerezni egyet, még ha igazából nincs is rá szüksége, különben gyakorlatilag kinézik, kiközösítik. Ez az öngerjesztő folyamat, és az hogy mindenki kiköhögi a reális értéknél magasabb árat az apple termékekért eredményezi, hogy sztífcsoppsz bácsinak esze ágában sincs csökkenteni az árat, hiszen így is veszik mint a cukrot.
Személy szerint én szimplán hülyének tartom azokat, akik ennyivel magasabb árat adnak ki olyan termékekért amelyek minőségükben és tudásukban nem múlják felül a konkurens gyártókat.
(apple flame on) -
xxxpaulxxx #85800 Egyébként a kérdés már ott hülyeség, hogy egyre több apple user van... szóval már szerintem nem számít annyira ritkaságnak, mint mondjuk 3 éve... -
Nekem vki azt tanácsolta, h úgy kell a nőkre hatni, h először a lelküket kell megdugni. xDD -
Nem pont erre, de ez is murvaigaz. -
Az ég kék, a fű zöld, a víz, nedves és a nők titkolóznak :) -
Izé, nem védenék senkit, de mindenhez (minimum) két ember kell. Aki nem akarja, hogy megdugják, azt nem lehet megdugni (csak erőszakkal, de az már BTK tétel). Szal. ahogy az Utolsó Cserkészben volt... node úgyis tudjátok melyik részre gondolok. :D -
A hatalom nem és a fegyverek sem általánosan.
Téged meg csak a csajok házzatástörésra bujtatása és flémkeltés igaz? Mivé lenne a világ a hozzád hasonlók nélkül... -
clio1616v #85794 nem baj az őt a fegyverek és a hatalom érdeklik... ha nem lennének ilyen emberek akkor ki háborúzna? -
Számomra mindkettő fontos. Konkrétan megrugdosnám a hülye szomszédot, aki 3 év alatt 3 olyan fát vágott ki, amik +30 és +20 évesek voltak. Szép árnyékos utca volt régen, most helyette tűz oda a Nap akadály nélkül. Ettől függeltenül nem szarom le azt, hogy mi zajlik körülöttem. -
Nem különböznek másoktól. Addig míg nem ezzel akar többnek tűnni, engem nem érdekel. Ha megteheti, vegye meg, én nem irigylem tőle. :) -
semmi különbség, ugyanúgy vannak méretes seggfejek és jó arcok köztük. miért is lenne más?
itthon drágának számítanak, így vannak, akik emiatt státuszszimbólumként kezelik (azért veszem meg, mert drága és lehet vele villogni, nem pedig azért, mert jó/tetszik), pedig nyugatabbra egyáltalán nincs így.
(mac user) -
Fbn Lx #85790 ezzel annyit közöltél, hogy a te világképedet ezek a dolgok formálják, és átadod magad nekik, hogy központi szerepet játsszanak az életedben
rám az eső hullása és két fa virágzása az udvaron nagyobb hatással van, mint hogy ki milyen rangot kapott a politikában. ezek a világ nagy dolgai -
Fbn Lx #85789 szerintem azt jelenti, hogy gazdagabbak az átlagnál, mást nem nagoyn -
hát ez aztán érdekes kérdés, ki a szent szart érdekli, ugyanolyan ember mint a többi -
DIESEL DOG #85787 Nem különböznek másoktól...
Mindenki azt használ amit akar, szíve-joga dönteni abban hogy mit vásárol meg, milyen célra, engem aztán hidegen hagy hogy most 'jaj neked iPhone-od van', 'jaj neked MacBook-od van'... én azt tudom hogy magamnak nem vennék iPhone-t inkább egy HTC Desire-t, Mac helyett meg pl. egy Packard Bell netbook-ot választanék, viszont egy iPod-ot elfogadnék, mert egyre több olyan elektronikai árcikk van amit már iPod dokkoló állomással készítenek így már több haszna is volna a kütyünek, mert őszintén szólva ha csak zenehallgatásról esne szó akkor azt tudok telefonon is. -
semmit, de az apple termékek viszont egy túlértékelt szarok -
xxxpaulxxx #85785 Van egy Ipod classicom és egy Ipad 1em és 1000 forintért meg is érinthettek akár
-
extramagascsaj #85784 Üres- kétlem,h ez alapján meg lehetne ítélni egy embert; de ha csak arra az egy emberre gondolunk...akire ilyenkor itt mindenki...az megint más...
-
Üres, leszarom. Saját pénzét mindenki úgy cseszi el ahogy akarja. -
clio1616v #85782 Kifejezetten jó emberek, jó ízléssel és kicsit nagyképűek. -
ájpod táccsom van és sokkal jobb ember vagyok nálatok -
Üres.
Szerintem idióták. :DDD -
... -
nem,mert Tirexire vagyunk irigyek -
ők elszállnak a gecibe, mi meg irigyek vagyunk. -
karajjj #85776 nem a kérdés ostoba, a válaszok szarok :D -
Unreal1942 #85775 Az ördög csatlósai...
Te jó ég milyen egy ostoba kérdés ez. -
Hát én használtam Applet és azt kell mondanom az embere nincs hatása. Viszont újságot tördelni és szerkeszteni jobban lehet vele valamint komolyabb minőségű plakátokat.
(Viszont pénz kell hozzá!!!!! XD) -
Üres -
Semmi. Azt vettem.
(Hozzá teszem nekem még kezemben sem volt soha ilyen sőt, működő Appla terméket sem láttam sokat működés közben.) -
ilyen kérdéseket bmeg. kit érdekel,hogy kinek milyen terméke van? ezzel is csak etetitek cliot... ennyi erőből Mit gondolsz azokról, akik Tv-t néznek?
meeg a válasz lehetőség: Kifejezetten jó emberek, egyáltalán nem nagyképűek. - azért lesz valaki KIFEJEZETTEN jó ember,mert van Apple terméke? Samsung termékesek, pedig rossz emberek? -
Üres.(semmit) -
egyik sem-inkább azt h.sok pénzük van :-D -
Szavazó roBOT #85768 Mennyi ideig bírnád ki internet nélkül? ==>> Mit gondolsz azokról, akik Apple termékeket használnak? -
...a világképedet formálja Mert a nagypoliika formálja a világot... Válaszoltál is.
A látszólagos "világkép" és az ő világképe nem ugyanaz. Ha ő egy taoista szerzetes, vagy jehova tanúja, vagy pásztor egy tanyán szerinted mennyit formál a kialakult világképén hogy ki vezeti épp a "redneck land"-et? -
Mint írtam, csak példa volt.
Egyébként akkor mondjár már valamit, ami fontos és a világképedet formálja? Mert a nagypoliika formálja a világot...
Mondjuk szóba jöhet valami elképesztően fontos tudományos felfedezés is. -
Fbn Lx #85765 nana, nem szarok bele a világ dolgaiba, viszont abban igazad van, hogy a politika max. röhögni jó.
ha számodra a világ dolgai egyenlőek a világpolitikai eseményekkel, elég egyoldalúan szemléled a világot :D