127612
  • Molnibalage
    Este 11 után hétköznap éjfél után hétvégén.
  • Szavazó roBOT
    Szerinted igaz a hír, miszerint Osama Bin Laden meghalt? ==>> Mikor szoktál aludni menni?
  • Molnibalage
    Mellesleg az amerikai jog kimondja, hogy minden olyan bűnöző, aki amerikai embert öl meg, az után az amerikai bűnüldöző és rendvédelmi szervek az egész Földön nyomozhatnak és cselekedhetnek. Más kérdés, hogy ezt hol tudják érvényesíteni. Pakisztánban megy, mert gyenge a hatalom. Oroszországban nem menne...
  • Molnibalage
    Érdekes megjegyzés annak fényéban, hogy Bin Laden elvileg egyetlen ország állampolgára sem volt. A szaúdiak megfosztották más meg emlékeim szerint nem adott neki.

Ezek szerint, ha lemondok állampolgárságomról, akkor büntetlenül gyilkolhatok...?
  • Fbn Lx
    amiket megtanultam, azokban nem kételkedem. azért tanultam meg, mert ésszerűnek tartottam őket.
    amit elmondanak, abban kételkedem. ha teljesen megbizonyosodtam az igazság felől, akkor tanulom meg. vagy nem.
  • efti
    igazabol baromira hidegen hagy hogy el e vagy halott. Ha hamis akkor kisse rohely, ha meg igaz akkor kisse bosszanto. Nem hinnem hogy nem erdemelte/erdemelene meg a halalt bin laden, de attol meg aggaszto, hogy a vilag orszagai meg kb gratulalnak is az usa-nak, hogy kivegeztettek egy nem a torvenyeik ala tartozo embert.
  • extramagascsaj
    Azt hittem,h csak elírás...mert ugye nem róla volt szó. Sry :)
  • GhostRider1 #85917
    Seherezádé
  • bardocz
    Nagyon sokat törölgettem, meg telepítgettem dolgokat, átlagnál jóval többet a kisérletező kedv miatt, egy picivel biztosan gyorsulna tőle a rendszer. De igazából így sem zavar.
  • tigeroo
    úgyértem hogy az amerikai elnök a világ első embere.
  • Motoroj
    Nem sokat számít a töredezettségmentesítés.
  • bardocz
    Nekem az XP-m belassult, de ez csak az én trógerségem miatt van, sosem csináltam egy töredezettségmentesítést sem. Annyi a titka az egésznek, hogy normális alkatrészekből van összerakva a gépem, és spyware terminatoron kívül nincsen semmi a gépen. Kétszer próbáltam meg vírusírtót felrakni, mindkétszer majdnem rendszer újrarakás lett belőle:D
  • Molnibalage
    A Win XP2/3 fél év alatt belassult. Az XP64-em 1,5 éve volt font - hardverhalál nyírta ki a telepítést - de pont olyan gyors volt, mint az első nap. Nem volt ott semmiféle lassulás.

Azt leszámítva, hogy néhány dolgot nem támogat - pontosabban a Saitek baszik normális drivereket és alkalmazásokat írni - a legjobb oprendszer, amit eddig használtam. Nem is tervezek W7-re állni, mert azzal meg néhány régebbi cuccnak van baja, amik viszont nekem fontosak...
  • Carlos
    Egyetértek, remélen nem offtopik, de nézzétek meg ezt a sorozatot, ha érdekel titeket (19 részes, némelyik 1-2 perc, a leghosszabb rész 10 perces):
  • pyrohun #85910
    Sajnos így van.
  • cargame
    Osama kutya f@s*a azok az emberek mellett akik a hatterbol munkalkodnak. A tornyokat sem kell terroristakhoz kotni, csak siman az allamhoz.
  • cargame
    Elhiszem, de mit is ertek most ezzel el???
  • pyrohun #85907
    Teljesen nyugodt vagyok. Ja? És nem hiszem el, hogy Osama egyáltalán létező, valós személy lenne :)
  • clio1616v
    igazad van, éppen ezért megengedheted magadnak hogy megőrizd a nyugalmad
  • pyrohun #85905
    Persze, jó hardveren anno nekem sem fagyott le az XP, de mondjuk a restart-okat nem tudod megúszni, a belassulást nem tudod megúszni, a gyatrán összerakott inkompatibilis programokat nem tudod megúszni.
  • pyrohun #85904
    "De az is, hogy a menőzésen kívül más érv nem is szól mellette."

Éljen a szűklátókörűség. Az, hogy NEKED megfelel egy PC, az egy dolog, én elfogadom. De én több, mint 15 éve dolgozom számítógéppel, nehogy már megmondd nekem, hogy nekem a PC jobb lenne munkára és csak azért vettem egy iMac-et, mert menőzni akarok. És kinek menőzök vele a saját irodáb bezárt ajtója mögött? Senki nem is látja a gépet, maximum az azon elkészült "végterméket", ergo senki nem is tudja, hogy milyen platformon dolgozom. De azért örülök, hogy nulla tapasztalattal beskatulyázod az embereket.
  • pyrohun #85903
    Egyébként laikusoknak is, valóban. De aki nem szívni akar egy oprendszer, vagy egy szarul összeválogatott hardver miatt, hanem dolgozni, az is jól jár az Apple-lel.
  • clio1616v
    felhívtak? :D
  • QuippeR
    miért lényeges ez egyáltalán? mit tett Osama az utóbbi 10 évben?
  • daeemoon
    "gyengébbek kedvéért ez az üres szavazat" - egyébként nem érdekel túlzottan.
  • Blum
    Nem hiszem el. Nem láttam elfogadható bizonyítékot, ami alátámasztaná ezt.
  • Molnibalage
    Egy gyors kérdés. Elég sok dolgot tanultál másoktól az életed során. Ezek szerint azokban is kételkedsz?

Egyébként egy orvos az annak számít? Mert az egyik rokona az USA-ban halt meg. Onnan van meg a DNS-e. Halkan kérdem meg, hogy vajon legálisan...? A rokon mondjuk azóta betegségben elhunyt.
  • Koppixer
    Hogy tényleg meghalt-e vagy sem, teljesen mindegy, a lényeg, hogy ez a hír nagyon jól jön majd a fekának a kampányban, plusz 9/11 10 éves évfordulóján majd könnyben úszó szemekkel tudják ünnepelni az amcsik a terrorizmus elleni dicsőséges győzelmet, amolyan hálivúdi forgatókönyv mintájára - a jó győz, a gonosz elbukik - csak a nézők azt nem veszik észre, hogy mindvégig színészek játékát látták, mert jobb hinni a mesében, mint meglátni a csúnya valóságot.
  • Marci0115
    hogyan ölték már volna meg, ugyan ugy van ezer hasonmása mint száddámnak
  • Fbn Lx
    fog az átlagember az állítólagos hatvan testvérének bepillantást nyerni a dns-ébe? tudunk mi azokról az emberekről, akik találkoztak vele fiatalon?
    mindemellett ha ez igaz is, semmi sem bizonyítja, hogy valóban terroristák élén álló személy volt, csak 1-2 szarul beállított kosztümös videó.
  • Molnibalage
    Ahhoz kicsit túl hosszú az életútja. Utólag elég nehéz megkreálni azokat az embereket is, akik élete alatt találkoztak vele még fiatalon. Mivel van vagy 60 testvére azok DNS-nek hamisításához képest az Apollo 11 konteó is kispályás lenne. :)
  • Fbn Lx
    kell valami, ami miatt nő a "fenyegetettség".
    az emberek egyre kevésbé félnek a terroristáktól, lépni kell.
  • Fbn Lx
    én azt sem hiszem el, hogy létezett ilyen ember
    egy kamukarakter akit az amcsik kreáltak.
    szóval akár még meg is halhatott, csak nem az volt aki, terrorvezér helyett a csicskájuk.
  • tenkenorman
    a franc tudja. valaki mondhatna okot miért hazudnának, viszont ha lett volna egy kis eszük akkor ezt nem verték volna ilyen nagy dobra mert így csak növekedni fog a fenyegettség
  • extramagascsaj
    nem Osamát akartál írni? :D
  • SötétBarom
    Al-Jazeera egy hírcsatorna -.-
  • Sir Quno Jedi
    Hámer kaptak ajándékba egyet Obamától, csak elrejtették karácsony alőtt az ajándékot nekik előre és azóta meg nem lelik. Szal. jól el van az rejtve.
  • Victor1103
    Szerintem Osama tényleg megmurdelt, de azt a hírt miszerint al-jazeera vagy quaidaék faszom tudja melyik melyik atomot rejtettek el Európába nem kajálom be
  • Lacee86
    Facebookon van bizonyíték, vmi vírus. :DD
  • NEOreg3
    Goodnight, sweet prince.

amúgy nem