127612
-
Üres: a fentieket nem nevezném konkrét életcélnak. Az alsók közül pedig szinte mindegyik kell. -
gyerek vagy még :) -
A szegényeket meg a pénz hiánya őrli fel. Inkább az előbbiből kérnék :DD -
Nincs, nem tervezek előre semmit, de jöjjön, aminek jönnie kell, nem zárkózok el a lehetőségektől, hogy ezzel célt találjak.
Alapvetően az anyagi biztonság amúgy. -
Olcsó benzin,széles utak,gumi fák!:D
Viccet félretéve.
családi ház,1 max két gyerek.
Pénz és idő
-
Nem mindegy azért, hogy a pénz hogyan van szerezve... -
Van: az legyen a melóm, ami a hobbim
elvenni a barátnőm, 3-4 gyerek, lakás
Szorgalom, szeretet. Pénz annyiban, hogy a lakást meg tudjuk venni és fenn tudjuk tartani. -
nincs
minden -
Ez így van. Sok gazdag ember még többet akar, és idegileg ez őrli fel szépen lassan. -
Maximum nyugalmat ad, hogy tudod nincs baj ha valami történik körülötted. De ismerek rengeteg anyagilag nagyon is jól álló embert, aki nem tud elengedni, és totál ideg folyton...Nem minden esetbe leszel boldogabb tőle, csak jó ha van mögötted a tudat, hogy nincs baj ha valami nem jön össze az életbe... -
diploma, család, zene, sírig szeretni valakit. -
Van, általános életcél, ill. van még1, amit még magamnak sem ismerek be igazán, ill. nem tudom, h merjem-e beismerni. :) (Nem vagyok buzi vagy ilyenek... :D)
A felsoroltak közül majdnem mind kell hozzá... -
Van egy általános cél.
Idő.
Besegíteni a családi vállalkozásba, közbe fősuli, utána meg majd meglátjuk merre-hogy, de ha jól megy a családdal is, nem hiszem h lelépek valahova szopni napi 8-10 órába.. (: -
Nekem is az, hogy gazdag legyek az egyetlen életcélom. Ha sok pénzed van akkor mindened megvan .Aki pedig azt mondja, hogy a pénz nem boldogít az hülye. -
Van. Minden nő megtermékenyítése ezen a bolygón.
Nincs, napról-napra élek. ez így jó :D -
Van. Az, hogy kib***tt gazdag legyek. Ehhez pénz vagy szerencse vagy véletlenek sorozata kell. -
Szavazó roBOT #86068 Megváltoztatnád a jelenlegi neved? ==>> Van konkrét életcélod? -
halleluja -
clio1616v #86066 nem... miután kérik a nevemet bármilyen szolgáltatásra való regisztráláskor, vagy adatmódosításkor, melyekre előfizetek vagy előfizettem már korábban
az hogy nem tudod a párodat kellőképpen felizgatni és sikosítóra van szükséged, hogy csúszni tudjál benne nem azt jelenti, hogy másnak se megy... -
azt azután mondják, miután megdicsérik a iphone-od, vagy miután előveszik a vazelint? -
Nem tudok róla, hogy közeli rokon lenne :D -
Koppixer #86063 A Baby Sisters-es szőkeség nem a rokonod? :) -
Régen de rühelltem, de ma már meg nem válnék tőle. -
nem,joez ígyis. -
South Park, biztos arra gondol amikor cartman énekel :) -
Mi az az SP? -
pedig ez klasszisokkal jobb -
Ezt hallva kezdem megtanulni értékelni SP zenéjét... :DD -
clio1616v #86056 :DDDDD -
ne röhögjetek, de...ez e :D :D :D -
lady gaga -
Dzsásztín Bíber? :D -
clio1616v #86052 Pap Rita? -
Nem változtatnám meg egyiket se.
Amikor kint voltam angliában mindenki sztárolt, mert van egy ugyanilyen nevű popsztár is :D
-
Fbn Lx #86050 amíg nem lesz mindenkinek 100%osan egyedi és személyre szabott neve, addig nem fogok ennek jelentőséget tulajdonítani
alapvetően tökéletesen közömbös és egyszerre mégis szeretem a keresztnevemet, de mindennemű szeretet pusztán abból származik, hogy az enyém -
Nem,mert nagyon ritka a nevem és a vezetéknevem,2keresztnevem is M betűvel kezdődik. tripla M :D -
Suliban utáltam a családnevem, mert T-s, és a tanárok többsége mindig az ábécé szerint visszafele kezdett el feleltetni, emiatt mindig az elsők között kellett volna mondjam, amit nem tudtam.. :S Akkor szerettem volna egy Kelemen, Kálmán, Kovács, stb családnevet. De most már nem zavar! :D -
Gibor #86047 Nem változtatnám meg egyiket se. Minek?
-
xxxpaulxxx #86046 Régen zavart a keresztnevem, de ma már abszolút nem -
:DD