127612
-
ismerek sok olyan nőt aki elég nimfo de ha épp pasija van akkor még részegen 1 csókot sem lehet tőle lopni ... -
Hát figyelj, csakhogy a nők sírnak, h kihasználják őket stb. Ha most nem megerőszakolásról beszélünk, akkor egyébként senki nem kényszeríti őket h széttegyék a lábukat... -
Koppixer #86362 Park Ji-Sung -
Első randi - Séta valami romantikus helyen
Második randi - Teázó
Első szex előtt - Otthon gyertyafényes vacsi-> film-> ágy ;) -
eddigi tapasztalataimat figyelembe véve: fogalmam sincs -
Xing #86359 Park -
Park, de a kávézó szerű hely se rossz. -
szexelni csak pasival lehet, tehát az is olyan. -
Amelyik csaj első randin kötélnek áll szexelni, az olyan is... -
a legjobb ezek közül természetesen otthon valamelyik félnél. ha filmezés van megbeszélve abból sex lesz már az elsőn (legalábbis saját élményekből kiindulva) 
"normális" becserkészős randi esetén a legjob beülni valahova 1 italra, és dumálni. közben szemkontaktus, apróbb simogatás, nonverbális kommunikáció, stb:)
aztán jönnek a felsorolt dolgok, bár sztem blődség ilyenre pazarolni az első találkát.
a legalja mégis első randinak szerintem mozi. meg akarom ismerni és közben 2 órát ülök ott mellette kussban....
(jó, tudom nem első randiról volt szó, de ha már nagyon egymásra vagytok hangolódva akkor akár disznóólban is hányhattok együtt ganét, jól fogjátok érezni egymás társaságában magatokat) -
Freeda Krueger #86354 Bármelyik alkalmas lehet. -
DIESEL DOG #86353 Igazából mindegyik alkalmas egy randira, bár én sokszor előnyben részesítem a csendes kis kávézót, egy éttermet, pizzériát, egy séta a parkban... szóval mindegy alkalmas... :) -
egyéb-nem randizom -
Blum #86351 +1
A felsorolt válaszlehetőségek közül mindegyik megvolt már ilyen szempontból és mindegyik jó volt. Éttermet ÉN személy szerint annyira nem kedveltem,mert mikor leültünk,meg stb. olyan érzésem volt,mintha mindenki minket nézne,amit nagyon nem szeretek. -
Nem tudok általánosítani. Mind lehet jó. Billiárd, bowling, séta a parkban vagy kenuzás Dunán, stb. :) -
Szavazó roBOT #86349 Legyen hétvégén is új szavazás? ==>> Szerinted mi a legjobb hely egy randira? -
Fbn Lx #86348 legyen szavazáskor új hétvége -
Legyen mindkét nap! -
igen
sőt, egy nap alatt 3 különböző is legyen -
legyen :D
amtök8..:D -
extramagascsaj #86344 Van egy jobb ötletem...nekem mindegy. -
DIESEL DOG #86343 Nekem mindegy... -
i got that bitch questions. bitches love questions -
Gibor #86341 Van egy jobb ötletem...
Nekem mind1 :) -
Szavazó roBOT #86340 Történt már veled valami rossz péntek 13-án? ==>> Legyen hétvégén is új szavazás? -
Üres.
Nem történt semmi különös. A leejtés által kivégzett mobilom helyett kaptam egy zsír újat, újraindult a gari, és tiszta heppi minden. Van söröm is, szal.
Szerk.:
A kocsiba rendelt féltengelycsuklók nem passzoltak, ez nem tudom mennyire balszerencsés :DD -
lett 11.000 ft 'hiányom' a munkahelyem. és nem tudom hogyan... -
DIESEL DOG #86337 Ugyanolyan nap akárcsak a többi, sz*rok a babonákra... -
Ugyanolyan a mai nap is, mint a többi... Nem hiszek ilyen hülye babonákban. -
a 0/5 pontos mingyakomból így varázsoltam egyszer egy fullost :D
close enough
-
Én meg bementem megnézni az egyiket, és találtam rajta 4 pontot, így nem 8,5, hanem 12,5, és a másik részével együtt így már 24 pont, ami négyes. Fuck yea. -
de most tudtam meg, hogy sikerült egy ZH-m, amiről azt hittem, hogy elbasztam -
Igen, de nem tulajdonítottam különösebben nagy jelentőséget neki.
Még az iskolában történt, kaptam egy egyest.
-
Péntek van, leszarom hanyadika, és ha ne szól senki, akkor itthon fogok ülni. -
PÉNTEK van, nem érdekel hányadika, se a kérdés, megyek bulizni, sziasztok!
-
"Éltem már át szép napokat amikről azt hittem szarok, Dehát ezek még szarabbak ettől lettek szépek azok" -
PÉNTEK van, nem érdekel hányadika, se a kérdés, megyek bulizni, cshőőőőt! -
extramagascsaj #86327 PÉNTEK van, nem érdekel hányadika, se a kérdés, megyek bulizni, sziasztok! -
Gibor #86326 PÉNTEK van, nem érdekel hányadika, se a kérdés, megyek bulizni, sziasztok! -
Nem, hülyeségnek tartom ezt az egészet.