127612
-
Tsol #86524 Jó helyen lakunk. :) -
Jelentéktelen. Nincs is akkora pofájuk, mint az országban sok helyen. -
Tsol #86522 Azért Sopronban is vannak gócpontok.
-
Jó neked hogy Sopronban élsz. Mifelénk Borsodban lassan már mi Magyarok vagyunk a kisebbség :D -
Még nem volt atrocitásom, de ha belémkötnek állok elébe. Az a legnagyobb probléma velük hogy folyton azt hiszik(a többség) hogy nekik áll a világ. Természeteseb fonotos azokat kivételként kezelni akik 21.századhoz méltó műveltségi szinten és szinvonalon élnek, de ha azt mondom hogy ez kb 1% akkor sokat mondok. A többség semmirekellő stb stb stb. -
Igen, de csak szóváltás. Hála a jóságos égnek mifelénk nagyon visszafogott a jelenlétük. :) -
Blum #86518 Igen,verekedésbe is torkollott.
De csak 1X.
Szóváltások meg mindennaposak (sulinak hála -.-). Mert minden jött-ment baromarcút felvesznek. (Gondolom az + lóvé..) Utána meg csodálkoznak,hogy miért tűnnek el az infóteremből a monitorok (19"-es TFT-k eltűnnek csak úgy..:D),miért vannak berugdalva a WC ajtók,miért nincs egyik WC-ben sem piszoár,és miért nem lehet a WC-ben levegőt kapni,mert ezek a ge*ik bemennek egy 3*3m-es helyiségbe 25-en dohányozni. És csodálkoznak,hogy minden reggel rendőrök figyelik a bejáratokat,meg a 3 méteres kerítést,mert olyan emberek beszöknek a suliba,akik NEM IS ODA JÁRNAK BAZZ! A sulimat 5 éve újították fel,most ha bemegy valaki és körbenéz,egyszerűen nem hiszi el. És még le kell húznom 2 évet technikusin. FAKK
-
volt...
volt amikor egyszerre 8 jött rám, de egész jól megúsztam a szituhoz képest. meg egyszer akarták az órámat elvenni, de pont szar kedvem volt és mondtam ,h most hagyjon a picsába, mert kurvára nem érek rá és elindultam azok meg néztek, h most WTF?! -
Minek? Hogy széthordják az ISS-t és eladják okosba valamelyik roncstelepen?
-
igen
2szer kiraboltak, 1szer megvertek.
ki kéne lőni mindet az űrbe. -
hívd aminek akarod, a roma szó egy népcsoportot jelöl, a cigány egy életformát, csak kis hazánkban a két szó jelentése egybemosódott. meg jó pár éve kitalálták, hogy a "cigányozás" rasszista, úgyhogy a "roma" a hivatalos megnevezési forma. ettől függetlenül mindenki tudja, hogy a kérdés beküldője kikre gondolt.
Nem, még nem, mármint semmi komoly, amit atrocitásnak lehetne nevezni. -
Tsol #86513 Nem, még nem. -
Ha nincsenek sértő jelzők, miért is ne? -
DIESEL DOG #86511 Volt, kisebb-nagyobb szócsaták, meg egy esetben verekedésbe torkollot de ez régebben volt... takarodnának vissza ahonnan jöttek... ingyen repülőjegyet nekik Indiába... csak oda... -
Még nem. Ne is legyen, távol tartom magam tőlük, ha tehetem. -
Unreal1942 #86509 Ezek szerint holnap mehet a zsidó kérdést taglaló szavazás is? -
nem romák, cigányok.
Igen, de csak szóváltás történt. -
cashflow
-
Verekedésbe is torkollik, de mentségükre Én is szeretek kötekedni velük.
[apró]1x zsákmányoltam már cigó telót:). Engem még nem raboltak ki[/apró]
De ami késik...
-
volt, tudnék egy kisregényt írni már sztorikból :@
de a legjobb az volt amikor 1000Ft-os gyümölcsgép cashflow után követtek és meg akartak késelni -
spiczi91 #86504 Szóbeli többször és a kis gecik rendszerint meglátogatják a gyümölcsfákat a hegyen... -
Szóváltás, ki is akartak rabolni de hál isten pont akkor jött arra pár haverom és elkotródtak.. ennyit a szerencséről.. aljasok. -
Szavazó roBOT #86502 Milyen tudományágban tevékenykedsz/akarsz tevékenykedni? ==>> Volt már atrocitásod romákkal? -
csak én árválkodom itt kémia-szakos? de fizikus sincs több úgy tűnik xD -
DIESEL DOG #86500 Őszintén? Igazából érdekel mindegyik, talán legkevésbé a kémia, meg a matematika... -
-
Ha a politika meg a történelem odafér, akkor a művészet is. -
clio2016v #86497 Biológiai, Egészségtudományi, Élelmiszertudományi, Fizikai, Gépészeti, Informatikai, Kémiai, Képzőművészeti, Közgazdaságtudományi, Matematikai és számítástudományok, Pszichológiai, Szociológiai, Villamosmérnöki és Egyéb -
egyeb: minden erdekel, de semmiben sem melyedtem el soha tul melyen. Amolyan Jack of all trades, master of none -
Hát a művészet sztem nem tudomány, de mind1. :) -
egyikse (:
művészet -> fotográfia szak igen csábító, két év múlva megpróbálom (: azt szeretném csinálni( és tanulni ) ami igazán érdekel... -
Tudományágak egyike -
Építészmérnöki, mivel erről van diplomám...
Ezenkívül a zene és az éneklés érdekel mostanában nagyon, de az meg ugye nem tudomány. :) A képzőművészet se értem, mit keres a válaszlehetőségek közt. :) -
Gépészeti tudományok ha választani kell. Leginkább ahhoz értek.
Egyébként túl sok minden érdekel, ez a legnagyobb bajom. Nem tudok ennyi dologban jónak lenni, tehát maradok amatőr. -
Egyéb.
Fogalmam sincs. :) -
Elektró -
cargame #86488 Földrajzhoz köthető tudományok :) -
környezetvédelmi tudományok -
infó-logisztika, ha elvégzem az egyetemet
kár, hogy kurvára nem érdekel -
Beleraktam, én se vettem észre, hogy hiányzik.