127612
  • N1ggA
    "munka látszatát csinálta 80%"

De bazdmeg olvasd már ezt el még párszor. Tényleg ennyire egyszerű vagy?
  • kakimakifsz
    Epic fail.
    Akkor is csak a munka látszatát csinálta 80%-uk.
    Csak akkor az áriának volt munkahelye amiből meg tudott élni és leszarta, hogy más szar munkáért is kap lovét.
  • N1ggA
    Ez nagyon jó és nagyon érdekes, de a cigányoknál nagyon nem ilyen az arány. Sokkal több olyan cigány van, aki nem bűnöző, mint aki az (akár hiszitek akár nem, ez így van). Csak legföljebb azokat nem látjátok segélyért állni a városházánál, vagy hajnali 2kor a körúton. Én tudom hogy van egy súlyos probléma amit meg kell oldani, de nekem a szomszédom is cigány, akik nagyon rendesek, és ezért én nem tudom utálni a cigányokat, mert a buszon is rengeteg rendest látni, meg amúgy is.

És nem a rasszizmus a lényeg, mert gondolom nagy részeteknek nincs baja pl. a négerekkel vagy a japánokkal, és gondolom nagy részetek nem neonáci, és nem is hungarista, én csak azt nem szeretném, hogy ha munkát kell adni, akkor inkább a fehérnek adjátok mint a cigánynak, a származása miatt.

Szocializmusban nem volt jelentős a cigányprobléma, pedig akkor is voltak. Miért? Mert volt munka. Esetleg munkalehetőséget kéne biztosítani, akkor dolgoznának. És ez is tény.
  • kakimakifsz
  • HöfEE
  • immovable
  • Koppixer
    Pistike és az oroszlán
  • N1ggA
    Jó akkor csak egy kérdés:
    Miért baj, ha valaki nem utálja a cigányokat?
  • Calver
  • N1ggA
    2011-ben még nem szívtam :D
    De jól indul! Hajrá! Még!

Gyűlöljünk mindenkit, aki nem magyar és/vagy nem utálja a cigányokat! Mert az ilyen ember = magyarellenes.
  • xxxpaulxxx
    Az a baj veled, hogy elszívtad az agyad
  • Lacee86
    Itt ahol, lakom, egy kisvárosban, nincsenek annyira komoly verekedések, vagy incidensek. Mégis mindenki rühelli őket, mert élősködnek. Mindig látni, mikor segélyosztás van, ellepik a városházát, mindenütt ott vannak, és kialakult egy elég kemény ellenszenv ellenük, vajon miért... Lopni az itteniek is lopnak persze ugyanúgy, az én bringám is elkötötték. :S
  • tenkenorman
    Elég kicsi voltam még buszmegállóban akarták elvenni a fülest amit épp akkor vettem. megkértem őket hogy adják vissza, aztán elmentem, de kiabáltak hogy jöjjek vissza én meg csak mentem mentem és nem néztem vissza:D
  • MR ME
    libsi duma...
  • N1ggA
    Vannak rossz környékek, és biztos sokakat rabolnak ki vagy vernek össze, azokat meg is értem, ha gyűlölködnek, de a többség akkor is csak hall a problémáról, és nem tapasztalja, mégis nagy a szája.
  • HTS s3rg1nh00
    attól hogy te nem találkoztál egy problémával még az létezhet
    én a legtöbb ilyen embert végigküldetném egy héten keresztül napi 2x 5 darab általam kijelölt utcán miskolcon gyalog.ha egyszer sem rabolnak ki vagy vernek össze akkor bizony megtapsollak...
  • Marci0115
    de rossz lehet neked, irigyellek

de tényleg
  • N1ggA
    Budapesten élek és sokkal többször szóltak be vagy voltak bunkók velem a szélsőjobboldaliak*, mint a cigányok.

*hungaristák, nácik, kopaszok, gárdisták, jobbikosok, fideszesek, stb.
  • SötétBarom
    Ha alólad akarták kilopni a biciklit, akkor az rablás kísérlete.
  • Koppixer
  • bardocz
    Ugyan, a budai oldalon is vannak néhol bőven ilyen férgek:DD
  • Adaaam
    Kis srác koromban el akarták lopni a biciklit alólam, de én gyorsabb voltam :) szóváltás már többször volt. Engem még nem akartak kirabolni, de szomszédomat már megkéselték a boltjában pár ezer ft-ért, szerencsére túlélte. Volt olyan a városban hogy egy idős bácsit megöltek szintén pár ft-ért, de sehol nem volt róla szó a hírekben.
  • HöfEE
    Én nácikat magyarországon saját szememmel még nem láttam, a hungaristák rabló/zsaroló/gyilkoló/verekedő ügyeiről meg egy kicsit kevesebbet hallok mint a cigányokéról.
    Még ha vannak is nálunk nácik (minden bizonnyal vannak) akkor olyan kis létszámban, hogy igazából a kutyát sem zavarják. Ugyanez nem mondható el a cigányokról. Nem védem meg a rasszistákat meg a hungaristákat, csak arra akarok rámutatni, hogy álomvilágban élsz.
  • N1ggA
    Hát ezt azért nem mondanám, de a nácikat meg a hungaristákat sokkal jobban utálom. És tapasztalatom szerint agresszívebbek is.
  • Ic3 m4n
    Igen, verekedésbe torkollott, de ők húzták a rövidebbet :) (Salgótarján)
  • Guren
    megjött az országos roma jogvédő szervezet sg-s képviselője, hi.
  • Megtörhetetlen
    Részemről igen nagyon nem szeretem őket, és igen volt velük de csak verekedés, nem hagynám egyébként sem hogy megpróbáljanak kirabolni, anno amikor még a falumban éltem ott mindennaposak voltak a szóváltások, manapság itt pesten ez már elenyésző, de persze igen volt rá példa nem egyszer.
    Akinek nem az valszeg 16 év alatti és nem járt még budán kívül avagy nagyon elszigetelten éli életét, mert egyébként elkerülhetetlen a dolog...
  • Lacee86
    Vajon miért... Nem verekedés, annál durvább, mikor Győrben lelopkodják a gázcsapokról vmi rezet, múltkor robbanás is volt egy háztömbben, csomó ember az utcára került... Hála az égnek, h nem halt meg senki, csak a szerencsén múlott. Most vmelyik nap az újságban ugyanez, csak a szerencsén múlt, h nem volt robbanás. A qva anyjukat ezeknek, mit képzelnek magukról...
  • SötétBarom
    Mert mindenkinek van ismerőse, akit kipakoltattak, vagy megvertek. Az pedig, hogy egy ilyen, viszonylag visszahúzódó emberekből álló szubkultúrán (gondolok az sg.hu-ra, és a sok kockára /no offense/ ) belül is több mint 10% azoknak az aránya, akiknek tényleges konfliktusa volt velük, az nagyon kemény.
  • HöfEE
    Attól, hogy valami nem veled történik még látod mi folyik körülötted... Szerintem nincs olyan ember ebben az országban akinek nincs legalább egy olyan közeli ismerőse akinek nem lett volna gondja a cigányokkal.
  • N1ggA
    ahhoz képest, hogy csak 24%-nak volt velük igazi para, ahhoz képest durva, hogy 95%-otok utálja őket...
  • byzhouse
    megvertek,kiraboltak és mai napig sokszor beszólogatnak. utolsó esett 2héttel ezelőtt. =/
  • Gell97 kolega
    Igen, verekedésbe torkollott... személy szerint én nem is veszem őket emberszámba. ( Tisztelet a kivételnek. )
  • Calver
    ne értsd félre, nem a kérdéssel illetve a beküldőjével volt bajom - csak a "politikai korrektség" csípi és csípte mindig is a szememet.
  • HTS s3rg1nh00
    miskolcon lakom(direkt a kisbetű),kell ennél többet mondani?
  • HöfEE
    gen, ki is raboltak. 16 éves voltam, egy helyi diszkó előtt, 3an körbeálltak, aztán szokásos "pakolj ki".
  • xxxpaulxxx
    nem és nem is lesz!
  • bardocz
    Romákkal még nem, koszos cigányokkal már igen, de semmi komoly.
  • Lacee86
    Mindig tudtam, h Sopron egy jó hely. :)
  • NEOreg3
    beszótak