7
-
#7 Ezzel az erovel minden sexhirdetes szolgaltatot meg lehetne buntetni. Ki gondolhatja komolyan, hogy 4-5 ilyen hirdetesben szereplo holgy fogad napi tobb ezer hivast ??? -
#6 Ez tök tuti, csinálok egy céget, csalok hazudok lopok, azt mondom a zöldről hogy piros, kaszálok 100 millát, elvisz a GVH 10-et, már nem és ére meg 90 milláért melózni.
Hát hülyék ezek a törvényhozók????
A bevétel 90%-a legyen a max büntetés, rögtön 2* meggondolja egy ilyen mocsodék cég mielőtt belevág. -
JTBM #5 Il Ferro népe mindent bekajál.
A világegyetem nem végtelen, de az emberi butaság az bizony az. ;-))) -
#4 Ezt írtam én is!
"Közben a telefoncégek is kaszáltak 320 millát,"
"úgyhogy így már nem is érte meg" csak irónia volt... -
raingun #3 Úgy sem fogják kifizetni...
Becsődöl a cég, mindenki jót keresett rajta...
Nekem a kedvencem (fejből): elhanyagolt feleség diszkrét kapcsolatot keres - fényképpel, egy országos napilapban! :D -
Cat #2 "úgyhogy így már nem is érte meg"
Francokat nem: ez a Telenor cége, amely a Pannon tulajdonosa. Gondolom így a Pannon hálózatán ment a kommunikáció, és a Pannont nyilvánvalóan nem lehet emiatt megbüntetni. Szóval az a soktizmillió forint, ami a Pannon zsebébe vándorolt az SMS-ek után (általában felét nyúlják le a távközlési cégek az emelt díjas cuccoknak) az tiszta nyereség. -
#1 Jól lebüntették őket... :D :D
Közben a telefoncégek is kaszáltak 320 millát, és nekik is maradt 250 körül. Gondolom mocsoksok költsége lehet egy ilyen cégnek, biztos jóval 250 milla felett, úgyhogy így már nem is érte meg :D :D ... Gratula!
Különben meg szerintem aki ilyen f@szságokat elhisz, és pézes SMS-el akar ismerkedni, az egy szánalmas kis féreg. Vastagon megérdemli, hogy jól lehúzzák.
(2,2 millió db-nál is több SMS!!! Itt tartunk! Aztaqrva...)