17
-
Sliderx #17 A kamu híreket nem ártana mellőzni. Ez tényleg szánalmas volt. -
darXideR #16 nekem tetszett :P :) -
Hirvaer #15 Vki sok humorbonbont reggelizett.
Esetleg egy olyan hír, hogy az Szdsz szakított a komcsikkal és összeállt a Fidesszel jobban ütött volna.. -
#14 tök vicces -
Hurkabogár #13 loáll -
Dakkon #12 poén. elsőre majdnem elhittem a korhatár besorolásnál. :D:D -
Ninjaa #11 hát ez nagy -
magyarszurke #10 "örténet egyes fontos dramaturgiai pontjain dalban fogják előadni érzéseiket. "
"Leonídász és Xerxész titkos, az első részből kivágott, de a DVD-n extraként helyet kapott légyottján fogant kislány"
pffffffffffffffffffffffff
-_-
ez mekkora röhej:DDDDDD -
viizo #9 elsőre az ütő majd'megállt bennem, főleg a Tim Burton-féle stop motion olvasásakor :D
ügyes kis szösszenet :)
alant pedig, aki akar, máris mehet máshova fórumozni, nem morzsolunk könnycseppet ;)
-
invidia #8 /ban sg.hu -
Loverman #7 /bye! -
CaptainRumi #6 pfff de poénos.....én sem tudom miért járok még ide :S -
#5 tudom h április1 van, de felhúzott ez -
#4 " 301-et az eddigi majdnem legszigorúbb R-korhatár helyett PG-re, vagyis szülői kísérettel minden korosztály számára megtekinthetővé tennék, és hogy a fiatalok történelem iránti érdeklődését is felkeltsék"
a faszt! leszarják, h a fiatalokat mennyire érdekli a történelem, a 300nevével el lehet adni, és mivel PG korhatás van, mégtöbben tudnak bemenni legálisan, azaz megtöbb bevétel.. Mintha más is számítana a bevételen kívül... -
#3 Ezt a sexi szőrös mellkast!!?? -
kbupdate #2 de szar .. legalább vmi hihetőbbet: pl .Bezárják az sg.h-ut a sok kamu, bulvár hír miatt. -
spyblat #1 Április 1...
H-Ha
:D