Avar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
ennyi<#vigyor3>

htr93
na...ennyi?

htr93

htr93
szerintem...és mármint a számokat meghallgattad-e?

htr93
Igen... Tényleg furcsa volt nekem is, Bár én mást hallgattam elõször. Ami magyar. Christian Epidemic.

Szoktál ilyesmi Zenéket hallgatni?És mi a véleményed errõl a két versrõl,ha meghallgattad?

Én örülök annak, hogy magyarországon voltak olyan költõk, (akiket mindenkinek tisztelni kéne a tanáraim szerint...)akiknek a verseit Black Metal zenekarok zenésítik meg.M.O.-nem sok mindennel dicsekedhet(zserintem csak a zenei múltjával...)éés a költõivel...Meghallgattad õket?

htr93
Jaja. És a zene is érdekel, vagy csak a nyelvtan rész?

Qwerty4
Ja, nyilván, nekünk is így mondták a tanárok.De mindig is baromságnak tartottam.Mindegy.<#smile>

Qwerty4

kas123
tudom, hogy nem azért :D, de még annó ált isk-be így tanították nekem :), és errõl megjegyeztem :D

Qwerty4
Nem azért két L, mert két füle van az embernek.<#wink>

Amúgy belehallgattam, nem olyan rossz ez a zene.A csend éve c. szám tetszik.Olyan jó filzenés fajsúlyú.Dark ambientes, metálos, epikus.<#smile>
Furcsa ilyen stílust magyarul hallgatni...

Qwerty4

kas123
haLLgassátok, mivel két füel van minden embernek :D

htr93
Mit?

htr93
Hát nem...csak unatkoztam, és gondoltam csinálok nekik egyet...(a zenekarnak)meg annak az 1-2 embernek aki a köv.10 évben ide látogat.

htr93
Ez egy Avar nevû zenekar...zene..tudod..a zene fórumban..

htr93
Na végre találtam !!

Itt van. szerintem legalább a lent említett verseket halgassátok meg...szerintem (halgassátok...jól írtam?)

Én örültem ezeknek, mert ezeket a verseket végre jó szemszögbõl is "megnézhetjük"

Jajj és kihagytam a polot, mert már olyan is van.

Egy avar ember

nyamiag
nem hiszem el :D:D:D:D:

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

kakaoskalacs
vmi linket talan hogy ne offolják szét a topicot

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Avarok azok a honfoglaló magyarokhoz tartoznak.

fanka93
<#hehe><#hehe>

"egy ködös õszi reggelen, midõn részegen, deres bajuszal fetrengvén az avar zizegõ, ám mégis nyugtató puahságában, megvilágosodá a zenekarnak tagjai így kálték fel mindahányan! ..."

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

fanka93
az avar hogy kerül a zenéhez? nem értem <#eplus2>

Qwerty4
Ahogy látom senkinek se hiányzott ez a topik. :D

Qwerty4

kulabácsi
:DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cSuwwi
! :D

shit happens

AVAR?

htr93
Jó kis black metal.
Favorit albumom: szebb az õsz, s legszebb a tél...

ezek közül is egy József Attila és egy Ady endre vers megzenésítése.
Tiszta szívvel, valamint A Halál rokona.

Hogy álltok a B. M. el? és AVAR-t Hallgattok?