28
ez hiányzott..gondoltam, legyen ilyen is
-
#28 ennyi -
#27 na...ennyi? -
#26 #24 -
#25 szerintem...és mármint a számokat meghallgattad-e? -
#24 Igen... Tényleg furcsa volt nekem is, Bár én mást hallgattam először. Ami magyar. Christian Epidemic.
Szoktál ilyesmi Zenéket hallgatni?És mi a véleményed erről a két versről,ha meghallgattad?
Én örülök annak, hogy magyarországon voltak olyan költők, (akiket mindenkinek tisztelni kéne a tanáraim szerint...)akiknek a verseit Black Metal zenekarok zenésítik meg.M.O.-nem sok mindennel dicsekedhet(zserintem csak a zenei múltjával...)éés a költőivel...Meghallgattad őket? -
#23 Jaja. És a zene is érdekel, vagy csak a nyelvtan rész? -
#22 Ja, nyilván, nekünk is így mondták a tanárok.De mindig is baromságnak tartottam.Mindegy. -
#21 tudom, hogy nem azért :D, de még annó ált isk-be így tanították nekem :), és erről megjegyeztem :D -
#20 Nem azért két L, mert két füle van az embernek.
Amúgy belehallgattam, nem olyan rossz ez a zene.A csend éve c. szám tetszik.Olyan jó filzenés fajsúlyú.Dark ambientes, metálos, epikus.
Furcsa ilyen stílust magyarul hallgatni... -
#19 haLLgassátok, mivel két füel van minden embernek :D -
#18 Mit? -
#17 Hát nem...csak unatkoztam, és gondoltam csinálok nekik egyet...(a zenekarnak)meg annak az 1-2 embernek aki a köv.10 évben ide látogat. -
#16 Ez egy Avar nevű zenekar...zene..tudod..a zene fórumban.. -
#15 Na végre találtam !!
Itt van. szerintem legalább a lent említett verseket halgassátok meg...szerintem (halgassátok...jól írtam?)
Én örültem ezeknek, mert ezeket a verseket végre jó szemszögből is "megnézhetjük" -
Gabosh #14 Jajj és kihagytam a polot, mert már olyan is van.
-
Gabosh #13
Egy avar ember
-
#12 nem hiszem el :D:D:D:D: -
F1re #11 LINK -
#10 vmi linket talan hogy ne offolják szét a topicot -
timantes #9 Avarok azok a honfoglaló magyarokhoz tartoznak.
-
#8 -
Bala10 #7 "egy ködös őszi reggelen, midőn részegen, deres bajuszal fetrengvén az avar zizegő, ám mégis nyugtató puahságában, megvilágosodá a zenekarnak tagjai így kálték fel mindahányan! ..." -
#6 az avar hogy kerül a zenéhez? nem értem -
#5 Ahogy látom senkinek se hiányzott ez a topik. :D -
#4 :DDD -
#3 ! :D
-
mod #2 AVAR?
-
#1 Jó kis black metal.
Favorit albumom: szebb az ősz, s legszebb a tél...
ezek közül is egy József Attila és egy Ady endre vers megzenésítése.
Tiszta szívvel, valamint A Halál rokona.
Hogy álltok a B. M. el? és AVAR-t Hallgattok?