Ie. 10000: tovább tódulnak a magyar nézők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van.
te indokoltál, és nem azt írtad h "ez szar", hanem hogy "nekem nem tetszett", úgyhogy teljesen korrekt volt az egész.

Hát nem tudom. Nekem nem tetszett a film. Alapból olyan hülyén jött ki, hogy angolul karattyol a hegyi nép, míg mindenki más valami ungava-ungava nyelven kommunikál. Már az elején jött ez a nyáltenger amit a kissrác levágott a csajnak. Mindezt Shakespeare-i mondatokkal. Sz.tem örültek ha tudtak beszélni. A story totál sablonos, effektek viszont egész jók voltak. Ahogy meg a "fõgonoszt" megölték... Na mindegy, lehet majd írkálni, hogy "fikázó" user, de nekem akkor se tetszett.
Nekem tetszett. Az SG-n csak azért szoktam elolvasni a véleményeket, hogy legyen miért megnéznem<#idiota>Az esetek 90%-ban ha itt lehúzzák, akkor nálam tuti nézõs a film<#nyes>Ez is így volt és nem bántam meg.

én már megszoktam, te nem?😄 egyszerû: /ignore

Ahogy az várható. sg user = fikázó user. Mintha csak az indexesek szabadultak volna ide, mindenre ráhányni, az kell.
uniu
Ritka szar film volt.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Nemtom, nekem nagyon bejött. 1 hete vasárnap láttam éjszaka a filmet... nagyon hangulatos volt. Bár nem vagyok egy érzelmes alkamat, de azért a vége naon szép volt. Talán a zenéje volt az ami nagyon megfogott... mikor fog megjelenni, nem tudjátok?

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.