8
-
Sliderx #8 Így van. -
Loverman #7 te indokoltál, és nem azt írtad h "ez szar", hanem hogy "nekem nem tetszett", úgyhogy teljesen korrekt volt az egész. -
osszaki #6 Hát nem tudom. Nekem nem tetszett a film. Alapból olyan hülyén jött ki, hogy angolul karattyol a hegyi nép, míg mindenki más valami ungava-ungava nyelven kommunikál. Már az elején jött ez a nyáltenger amit a kissrác levágott a csajnak. Mindezt Shakespeare-i mondatokkal. Sz.tem örültek ha tudtak beszélni. A story totál sablonos, effektek viszont egész jók voltak. Ahogy meg a "főgonoszt" megölték... Na mindegy, lehet majd írkálni, hogy "fikázó" user, de nekem akkor se tetszett. -
YakHead #5 Nekem tetszett. Az SG-n csak azért szoktam elolvasni a véleményeket, hogy legyen miért megnéznemAz esetek 90%-ban ha itt lehúzzák, akkor nálam tuti nézős a filmEz is így volt és nem bántam meg. -
Loverman #4 én már megszoktam, te nem?:D egyszerű: /ignore -
kalapos01 #3 Ahogy az várható. sg user = fikázó user. Mintha csak az indexesek szabadultak volna ide, mindenre ráhányni, az kell. -
#2 Ritka szar film volt. -
VvD #1 Nemtom, nekem nagyon bejött. 1 hete vasárnap láttam éjszaka a filmet... nagyon hangulatos volt. Bár nem vagyok egy érzelmes alkamat, de azért a vége naon szép volt. Talán a zenéje volt az ami nagyon megfogott... mikor fog megjelenni, nem tudjátok?