Bolondok Napja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csabesz6
aztán szépen lelõnek.:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Általános iskolábn még a "cipõfûzõt a szék lábához" volt a téma, padhátsó társunk gyakran okozott kellemetlen meglepetést ezzel.

Taranov
Ez a hashajtós eléggé infantilis tréfa, nálunk ez megtörtént még régen, rendõrségi ügy is lett belõle. (Kicsapták az összes hashajtós kölköt szerencsére, a sulit meg az ÁNTSZ vizsgálta utána)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bujcsik555
itt is van😄 link

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Hecker007
mi hashajtót keverünk a másik kajájába, szészedjük a teremben a szekrényeket, rakunk egy szacsit a csapba hátha kidurrani mikor kinyitják 😊, meg bekennyük szappannal a táblát 😊😊

Narxis
<#hehe>

Goruck
mi holnap szétszedjük a félsulit, ma már leakasztottuk a táblát fõpróbaként, aztán holnap mehet a WCbe, meg lesznek még apró dolgok 😄 kiakasztjuk az ablakot, ajtót stb...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

VRSDM
repülõn az is jó hogy laptop-ra írsz egy flash-t ami visszaszámol. elõveszel valami könyvet, elkezdesz imákat mormolni, elindítod a visszaszámlálót. fix hogy lesz helyed kényelmesen aludni 😄

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
milyen jó ötlet mán ez repülõn 😄
Narxis
Suliba tanár mellé, egész osztályt beavatni. Óra közepén elkezd egyre gyorsulva csipogni, tanár halálra rémül, mindenki pánikot színlel.<#eljen>

Énvagyokazapád
hangosan felröhögõs téma:

"A másik meg az hogy szerzünk egy bõröndöt ( gagyi, mûanyag szart ), rajta piros kijelzõ ami visszaszámol, meg csipog. Letenni valahova. Mindenki azt hiszi milyen poén április elseje. Erre meg felrobban <#idiota>"

😄SADSAdsdsdsasda

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

bardocz
bazz tényleg,bemehetnék as fegyverrel suliba és kérhetném jó jegyet😄
mama2
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Palinko
magadénak érzed ezt a napot? 😄D
Kicsikiraly
én egyszer lelõttem osztálytársamat tesiórán még asszem alsóba, tökre megijedt mindenki <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

pár hét only <#vigyor1>

http://thenamelessphoto.com/

mama2
???. Amúgy én azt szoktam hogy rohamot színlelek, de az már elavult😛. Kéne valaími új.

autoszimulator
nem mész haza

.: mobilize.hu :.

mama2
Jó tápik. Télleg kéne ötlet, hogy mivel lehetne lekkjobban megszívatni a szülõket/barátokat😄.

Rockynhooo
bolondok lapját olvastam <#idiota>
azt hittem mama2 nyitotta 😄DDDddd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
tyííááááhvúúúúú
Kmarha
és erre a humoros és aranyos képek foruma nem elég? tudom te kizárólag áp 1-el kapcsolatos (el nem tudom képzelni mi lenne konkrétan scak e nappal kapcsolatos) poénokra gondolsz, de csak ezért új forum?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

MM2
Sziasztok!
Keresõbe nem volt ilyen téma, és hasonló sem, Gondoltam nyitok egyet, mivel holnap Bolondok Napja!
Ide ilyen poénokat lehet beszúrni.