27
Bolondok Napja
  • Pheel
  • Narxis
  • Csabesz6
    aztán szépen lelőnek.:|
  • Vlala #24
    Általános iskolábn még a "cipőfűzőt a szék lábához" volt a téma, padhátsó társunk gyakran okozott kellemetlen meglepetést ezzel.
  • Taranov
    Ez a hashajtós eléggé infantilis tréfa, nálunk ez megtörtént még régen, rendőrségi ügy is lett belőle. (Kicsapták az összes hashajtós kölköt szerencsére, a sulit meg az ÁNTSZ vizsgálta utána)
  • bujcsik555
    itt is van:D link
  • Hecker007
    mi hashajtót keverünk a másik kajájába, szészedjük a teremben a szekrényeket, rakunk egy szacsit a csapba hátha kidurrani mikor kinyitják :), meg bekennyük szappannal a táblát :):)
  • Narxis
  • Goruck
    mi holnap szétszedjük a félsulit, ma már leakasztottuk a táblát főpróbaként, aztán holnap mehet a WCbe, meg lesznek még apró dolgok :D kiakasztjuk az ablakot, ajtót stb...
  • VRSDM
    repülőn az is jó hogy laptop-ra írsz egy flash-t ami visszaszámol. előveszel valami könyvet, elkezdesz imákat mormolni, elindítod a visszaszámlálót. fix hogy lesz helyed kényelmesen aludni :D
  • bardocz
    milyen jó ötlet mán ez repülőn :D
  • Narxis
    Suliba tanár mellé, egész osztályt beavatni. Óra közepén elkezd egyre gyorsulva csipogni, tanár halálra rémül, mindenki pánikot színlel.
  • Énvagyokazapád
    hangosan felröhögős téma:

"A másik meg az hogy szerzünk egy bőröndöt ( gagyi, műanyag szart ), rajta piros kijelző ami visszaszámol, meg csipog. Letenni valahova. Mindenki azt hiszi milyen poén április elseje. Erre meg felrobban "

:DSADSAdsdsdsasda
  • kopa1
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080775182
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1175417567
  • bardocz
    bazz tényleg,bemehetnék as fegyverrel suliba és kérhetném jó jegyet:D
  • mama2
  • Csabesz6
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Palinko
    magadénak érzed ezt a napot? :DD
  • Kicsikiraly
    én egyszer lelőttem osztálytársamat tesiórán még asszem alsóba, tökre megijedt mindenki
  • CUCLI
    pár hét only
  • mama2
    ???. Amúgy én azt szoktam hogy rohamot színlelek, de az már elavult:P. Kéne valaími új.
  • autoszimulator
    nem mész haza
  • mama2
    Jó tápik. Télleg kéne ötlet, hogy mivel lehetne lekkjobban megszívatni a szülőket/barátokat:D.
  • Rockynhooo
    bolondok lapját olvastam
    azt hittem mama2 nyitotta :DDDDddd
  • bardocz
    tyííááááhvúúúúú[nyáltcsorgat]
  • Kmarha
    és erre a humoros és aranyos képek foruma nem elég? tudom te kizárólag áp 1-el kapcsolatos (el nem tudom képzelni mi lenne konkrétan scak e nappal kapcsolatos) poénokra gondolsz, de csak ezért új forum?
  • MM2
    Sziasztok!
    Keresőbe nem volt ilyen téma, és hasonló sem, Gondoltam nyitok egyet, mivel holnap Bolondok Napja!
    Ide ilyen poénokat lehet beszúrni.