27
Bolondok Napja
-
#27 #14 -
#26 -
#25 aztán szépen lelőnek.:| -
Vlala #24 Általános iskolábn még a "cipőfűzőt a szék lábához" volt a téma, padhátsó társunk gyakran okozott kellemetlen meglepetést ezzel. -
#23 Ez a hashajtós eléggé infantilis tréfa, nálunk ez megtörtént még régen, rendőrségi ügy is lett belőle. (Kicsapták az összes hashajtós kölköt szerencsére, a sulit meg az ÁNTSZ vizsgálta utána) -
#22 itt is van:D link -
#21 mi hashajtót keverünk a másik kajájába, szészedjük a teremben a szekrényeket, rakunk egy szacsit a csapba hátha kidurrani mikor kinyitják :), meg bekennyük szappannal a táblát :):) -
#20 -
#19 mi holnap szétszedjük a félsulit, ma már leakasztottuk a táblát főpróbaként, aztán holnap mehet a WCbe, meg lesznek még apró dolgok :D kiakasztjuk az ablakot, ajtót stb... -
#18 repülőn az is jó hogy laptop-ra írsz egy flash-t ami visszaszámol. előveszel valami könyvet, elkezdesz imákat mormolni, elindítod a visszaszámlálót. fix hogy lesz helyed kényelmesen aludni :D -
#17 milyen jó ötlet mán ez repülőn :D -
#16 Suliba tanár mellé, egész osztályt beavatni. Óra közepén elkezd egyre gyorsulva csipogni, tanár halálra rémül, mindenki pánikot színlel. -
#15 hangosan felröhögős téma:
"A másik meg az hogy szerzünk egy bőröndöt ( gagyi, műanyag szart ), rajta piros kijelző ami visszaszámol, meg csipog. Letenni valahova. Mindenki azt hiszi milyen poén április elseje. Erre meg felrobban "
:DSADSAdsdsdsasda -
#14 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080775182
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1175417567
-
#13 bazz tényleg,bemehetnék as fegyverrel suliba és kérhetném jó jegyet:D -
#12 -
#11 :DDDDDDDDDDDDDD -
#10 magadénak érzed ezt a napot? :DD -
#9 én egyszer lelőttem osztálytársamat tesiórán még asszem alsóba, tökre megijedt mindenki -
CUCLI #8 pár hét only -
#7 ???. Amúgy én azt szoktam hogy rohamot színlelek, de az már elavult:P. Kéne valaími új. -
#6 nem mész haza -
#5 Jó tápik. Télleg kéne ötlet, hogy mivel lehetne lekkjobban megszívatni a szülőket/barátokat:D. -
#4 bolondok lapját olvastam
azt hittem mama2 nyitotta :DDDDddd -
#3 tyííááááhvúúúúú[nyáltcsorgat] -
#2 és erre a humoros és aranyos képek foruma nem elég? tudom te kizárólag áp 1-el kapcsolatos (el nem tudom képzelni mi lenne konkrétan scak e nappal kapcsolatos) poénokra gondolsz, de csak ezért új forum? -
#1 Sziasztok!
Keresőbe nem volt ilyen téma, és hasonló sem, Gondoltam nyitok egyet, mivel holnap Bolondok Napja!
Ide ilyen poénokat lehet beszúrni.