A méret a lényeg?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésre válaszolva: persze, hogy az a lényeg (az élet minden területén), de ez már unalmas, túllihegett téma...
Annak nincs is alja vagy mi????(((Valaki megmagyarázhatja)))
Az örömszerzés szempontjából nem számít a méret, kivéve ha kicsi.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Vagy ahogy egy csaj ismerõsöm mondta: "Azt csak húzni lehet, tolni nem"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sztem a méret, a mennyiség, és a minõség együttese adjon jó átlagot...és nincs baj...de ha egyik is tré...akkor már mindegy...a méret FONTOS! Aki azt mondja, h nem...az hazudik!<#vigyor4>#vigyor4>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
- Igen! Nem mindegy hogy Trabantot vagy egy Chevrolet Silveradot vezetsz.
akinek nincs vele problémája,nem foglalkozik vele. párkapcsolatban meg fõleg:) am pont ma olvastam,nõk 76%a nem törõdik a párjuk méretével. de amit daniel mondott. Az kamu,hogy mondjuk egy 8 centis szarral mindenkit kielégítessz. De az,hogy 16,18,19 , vajmi mindegy.. Sõt.. egy bizonyos méret után kellemetlen.. Orálnál is.. Meg ha pl olyan pózban vagy,hogy teljesen.. csajnak fájhat már ..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"