240
A méret a lényeg?!
-
mondod ezt Szűzként
-
extramagascsaj #119 és ezt szerinted ki hiszi el? :D -
timexxx #118 a 18-22 az már jó féle? :D:D most nem nagyképüségböl de akkor pont beleférek a ,,jófélébe" szal nem kicsi csak h mindenkinek világos legyen h nem azért indult a topik :D -
dehisz bojz ár tojz
-
extramagascsaj #116 nem rossz :D
[látta a filmet...de nem emléxik már rá] -
torrente dialógja pont idevág : "te kivered nekem én kiverem neked ... de csak semmi buziskodás "
-
extramagascsaj #114 fijúkák...nekem ezzel nyilván nincs problémám...Ti meg adjatok egymásnak tippet:D -
de akkor meg oda a tojáslikőr java és akkor meg ...
-
valami olyasmit javasoltak hogy a nyaknál el kell szoritan,de csak a szemem kezd el mindig dülledni meg kékül a fejem... erre gondoltak vajon? -
extramagascsaj #111 ha ügyes a kislány...akkor azt lehet késleltetni...amúgy meg javallott az igazi előadás előtt egyedül próbálni az ilyen fijúknak...álllllítólag hasznos :D -
Ja és kezét csokólom Elvira néni érdeklődni szeretnék hogy mi a teendő ha túl érzékeny a karabély és a töltet hamarabb távozik mint szeretném? -
az ellen tud tenni ha összezárja a térdeit de mi az a klitorisz ? és számít-e a mérete ? 
-
na hát ez az
hiába hajhásszák a nők a hosszút ha nincs vastagság nincs mi kitöltse a zűrt, hüvelyi orgazmus hogy lesz ha nincs mitől?
-
azt kérdezzed meg mit kell csinálni korai magömlés ellen mert én nem merem
-
extramagascsaj #106 és jól...és sokáig :D -
extramagascsaj #105 az szarügy :D de hangsúlyozom, h ha nem nagy...hanem átlagos...az nem baj...a lényeg, h tudja használni :D -
extramagascsaj #104 nem tudom mennyit fogok...a nők nem méricskélnek ilyen dolgokat
jah...és mondtam, h kell akkora? Nem...szóval a kérdés gagyi -
nekem eddig mindegyik azt mondta inkább vastagabb legyen mint hosszabb
-
na és mi a helyzet akkor ha megvan a 18-22 hosszra csak éppen átmérőre nincs meg az 1 cm se? attól még lehet jó lehet ? -
és abból mennyi az amit be is tudsz fogadni ? vagy csak azért kell a nagyobb mert egyes pózoknál a nehéz hozzáférhetőség megköveteli a méretet ... -e ? -
extramagascsaj #100 TÉK -
extramagascsaj #99 hát 18-22 környéke azért elég jóféle...persze csak ha a gazdája tudja is használni... -
extramagascsaj #98 az már nagy...azért az nem kéne...nem jó ha beteszi és a számon jön ki :D -
a nagy az átlagnál nagyobb a magyar átlag valami 15 akkor leszögezhetjük hogy 20-tól nagy
-
30cm?
-
extramagascsaj #95 nője válogatja... meg ez relatív..mi számít nagynak? -
ha má itt vagy a magas nőknek nagyobb kell ... ?
-
extramagascsaj #93 Ti pasik vagytok...írhattok amit akartok...de úgyis csak a nők ítélhetik meg jogosan ezt a kérdést... -
ahogy fábry mondta van vérfasz meg van húsfasz
-
miért nem mondtad neki egyből azt,"félreérted kisfarkú barátom"
-
timexxx #90 félre érted kis barátom tök nem azért kérdezem mert nekem kicsi lenne.... szimpla kiváncsiság semmi több -
"alapból nagyon"=alapból nagy -
egyébként akinek alapból rövidebb, annak vérrel telt változatban nagyobb lesz alapból nagyon embertársainál
-
gabesz012 #87 Ahha, ez a statisztika akkora kamu... Csöppet elcsúsztak azok a %-ok. Csodálom is, hogy ez az oldal nem reklámoz egyből egy nagyobbítószert, vagy vmi kütyüt. :) Itt egy hitelesebb felmérés (1 inch= 2,54 cm). ((a mérésnél meg ugye hajlamosak egyesek még 1-2-3 centit rámondani (sőt talán a nagyobb farkúak kivételével mindenki rácsal), így kijön a 18-as átlag :) ))
A kérdésre válaszolva: persze, hogy az a lényeg (az élet minden területén), de ez már unalmas, túllihegett téma... -
Fbn Lx #86 án az 1%ban vagyok :CCc -
ez kurva jóó:D -
én meg még páran -
F1re #83 miert kik vannak a 38%ba ? -
ch13 #82 "pénisz has felöli részének alja"
Annak nincs is alja vagy mi????(((Valaki megmagyarázhatja))) -
igen, de nem mondom meg, hogy a 38%-ba tartozom