239
A méret a lényeg?!
  • smith09 #239
    Az átlag elképzelhető h tényleg annyi.
    Tudom h nem kérdés de az enyém 18 cm körül van.
    Azt gondolom h sokan túlbecsülik a méretüket anélkül h azt tudnák. Remélem ezzel én nem így vagyok... :)
  • Örült kutya
    Az amúgy tényleg igaz, a magyar átlag tényleg anyi.Már hallottam róla korábban is.
  • L3vi
  • at16
    öcséémm :D:D

amugy túrós kár mennyire vonzó ?:D:D
    én ugy tudom hogy akinek még olyan, annak nőni fog még a zászlója.
    amugy meg nem is túró az hanem ZSÍRMIRIGYEK

:D milyen fincsi :D
  • 5m0k3sh0w
    van akkora fasz ami elég neked? szerintem egy lófasz is kevés hozzád :D
  • tigeroo
    kama sutra is 3 csoportba sorolja a méreteket.
    férfi: nyúl, bika, csődör
    nő: őztehén, kanca, elefánt
    így értelemszerűen a nyúl-őztehén, bika-kanca, csődör-elefánt a leg ideálisabb.
    a nyúl-elefánt, nem kielégítő, míg a csődör-őztehén kellemetlen, vagy akár fájdalmas is lehet.

a legjobb amikor a csaj mondja hogy 20centitől kezdődik az élvezet aztán már alig van bennt a "cucc" már össze-vissza sikítozik
    szóval szerintem a nők is csak dobálóznak így a méretekkel...de úgyis akkor derül ki minden amikor már akció van
    meg a hüvely is izmos "szerv", ha nagyon tág, akkor a csajjal van a baj mivel nem tartja kondiban:P

szóval a méretről ennyit...

a farok alakjáról...
    ha meg nemtetszik a farkam a csajnak, akkor kapja be:P
  • megalodon
    Egyszer egy csaj ránézett és aztkérdezte mivel etettek kiskoromban!??
    Pedig nem vagyok négerbránerrel megáldva :)
  • piros mogyi
    félbevágott túrórudi. Ezt megjegyzem.
  • piros mogyi
    A magyar átlag 16 centi.

A csaj kamuzik.

Használd bátran.
  • Dick Riddick
    Teljes sötétségben is eszméletlen tud ám lenni!
    Kellemes zene szól, és csak a tapintásé a főszerep. Csak ajánlani tudom.
  • Orionk
    csak a gyerekek, meg a kezdők csinálják sötétben...!
  • Dick Riddick
    Azt meghiszem! :))
  • berlinboy6329
    Nem tom mit kell problémázni ezen.Sötétben ugyse látszik...
  • Pluskast
    Kézre ált mi?
  • Dick Riddick
    :DD
    Nálam a csajjal minden rendben volt, én voltam olyan mint egy fatuskó.
    Annyira profinak akartam látszani, hogy a feszültségtől nem is élveztem az éjszakát. De a melleire én is jól emlékszem, alma formájúak, pont illettek a tenyereimbe. :)
  • Pluskast
    Pláne, hogy elvileg ez arról szól, hogy (te is) jól érezd magad. Amúgy én 2 dologra emlékszem az első alkalommal kapcsolatosan. A szívem a torkomban dobogott és hogy a csajnak orbitális mellei voltak:)))
  • Dick Riddick
    Az első bevetésem volt a legrosszabb szexuális élményem. Ideges, feszült voltam, pont az ilyen birka dumák miatt (amit legtöbbször nem is a csajok terjesztenek).
    Nem a méret b@ssza el az éjszakát, hanem a feszültség és a stressz. Azóta nem követtem el ezt a hibát.
  • Pluskast
    Nem tök mindegy? Azok teszik fel ezt a kérdést akik életükben nem voltak még nővel. Tényleg úgy van, hogy a technika számit. Meghát ahogy a férfiaknál úgy a nőknél sem egyforma. Van olyan nő aki nem szereti a nagyot mert egyszerűen fáj neki van aki a vastagot sem bírja, és fordítva.
  • Dick Riddick
    Ha valaki ezen rágódik, abból csak probléma lesz, az tuti. A felszabadult szexhez pedig sok minden kell, csak stressz nem!
    A méreteden nem tudsz változtatni, és valószínűleg nem is kell. Tanuld meg használni, okozz élvezetet a csajoknak, és nem lesz baj.
    Ugyanaz a helyzet, mint a csajoknál a mell mérete. Sok ostoba sztereotípia, semmi más.
    A lényeg hogy hozd ki magadból a legjobbat, a többi már megy magától.
  • sz4bolcs
    Látom senki nem tudta megmondani. Akkor elmondom: Danone Fantasiát, májkrémes kenyeret, és pizzát. xD
  • tigeroo
    nem mindegy?
    ha nagyobb mint a középső ujjad akkor nincs gond vele:D
  • Orionk
    Egyáltalán egy hogyan kell mérni?

Az óvszeres dobozokon sem értem, hogy a méretek mit, és hogyan jelentenek...

valaki?
  • Örült kutya
    Nekem is ez az a tapasztalatom mindegy ki mit mond.Mondjuk az is benne van a pakliba hogy a csaj mennyire van szétk.rva.Inkább nekem legyen nagy minthogy lötyögjön benne.Ha kicsi a luka akkor jobban belefeszül,ha nagy akkor meg belemegy frankón...
  • Orionk
    Akárki akármit mond a méret igenis számít. Sajnos...

Ahogyan egy csaj is először kívülről néz meg.
  • NeverwinterKING
    ok kösz :D
  • Scottt
    Szekszeltem
  • toretto r34
    addig ne szarjál be amig a lány is élevezi tedd oda magad azt kész
  • Dynamic
    Akkor meg?
    Már meg is válaszoltál a saját kérdésedre;)
  • madmanic
    keresztben vagy hosszában?
  • HTS s3rg1nh00
    egymásét
    #206:azt mondja,nem hiszem el h.ezt mondtad...
    #208:ha jobban tudod használni a 3 centivel kisebbet,akkor te vagy a nyerő
  • sz4bolcs
    Legjobb poén (lehet szakálas): Tudjátok, mit esznek a nagy farkú férfiak?
  • Gergelyke18
    Na itt mindenről szó van csak arról nem amit kérdeztem ;) Mindegy.. Nekem igazából eddig csak két csajom volt akikkel szekszeltem is(18 vagyok, mint kitalálhattátok a névből), de egyik se problémázott a méret miatt.
  • Dynamic
    Ez baromság!Nekem egyik csajom sem mérte meg sosem, hogy mekkora, ergo, honnan tudják, hogy TÉNYLEG mekkora?Max. onnan, hogy a pali mondja, de ő meg úgyis szépíteni fog rajta.Másrészt meg nyílván a csaj sem fogja haveri körben azt mondani, hogy az én pasimnak akkora, mint egy félbevágott túró rudi.
  • NeverwinterKING
    csaj: a te f*szod túl kicsi
    hapek: nem! neked van hatalmas vaginád(v vmi ilyesmi:D)
    csaj mond vmit(nem értem xD)

és kiveszi a pzst a vaginájából O.o
  • toretto r34
    ha ebböl értenék is valamit
  • JethroHUN
    Ezt fogják szólni: xd XD xD
  • Gergelyke18
    Heló!

Na én lányoktól szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményük egy 15,5cm-es méretről. Mert nekem akkora van..

Szal csak azért kérdezem, mert van pár csaj ismerősöm, akik mesélik hogy mekkora méretei vannak a pasijaiknak(18cm, 20cm). Szóval van élet 18 cm alatt is? Már nem igazán tudom mi a helyzet..

Na viccet félretéve, tényleg érdekelne hogy mit szóltok, szerintetek jó a 15,5? Tudom hogy vannak ilyen statisztikák hogy magyar átlag 14-16, tehát abban benne vagyok, de ki akar átlagos lenni? ;)
    Ezért tőletek szeretném hallani hogy mit is gondoltok erről..
    Tudom hogy százszor megtárgyalt téma, de most rólam van ám szó! :)

a válaszokat előre is köszi...
  • Scottt
    :)
  • Besz
    :)

• extramagascsaj
    TÉK