239
A méret a lényeg?!
-
#239 Az átlag elképzelhető h tényleg annyi.
Tudom h nem kérdés de az enyém 18 cm körül van.
Azt gondolom h sokan túlbecsülik a méretüket anélkül h azt tudnák. Remélem ezzel én nem így vagyok... :) -
Örült kutya #238 Az amúgy tényleg igaz, a magyar átlag tényleg anyi.Már hallottam róla korábban is. -
#237 -
at16 #236 öcséémm :D:D
amugy túrós kár mennyire vonzó ?:D:D
én ugy tudom hogy akinek még olyan, annak nőni fog még a zászlója.
amugy meg nem is túró az hanem ZSÍRMIRIGYEK
:D milyen fincsi :D -
5m0k3sh0w #235 van akkora fasz ami elég neked? szerintem egy lófasz is kevés hozzád :D -
#234 kama sutra is 3 csoportba sorolja a méreteket.
férfi: nyúl, bika, csődör
nő: őztehén, kanca, elefánt
így értelemszerűen a nyúl-őztehén, bika-kanca, csődör-elefánt a leg ideálisabb.
a nyúl-elefánt, nem kielégítő, míg a csődör-őztehén kellemetlen, vagy akár fájdalmas is lehet.
a legjobb amikor a csaj mondja hogy 20centitől kezdődik az élvezet aztán már alig van bennt a "cucc" már össze-vissza sikítozik
szóval szerintem a nők is csak dobálóznak így a méretekkel...de úgyis akkor derül ki minden amikor már akció van
meg a hüvely is izmos "szerv", ha nagyon tág, akkor a csajjal van a baj mivel nem tartja kondiban:P
szóval a méretről ennyit...
a farok alakjáról...
ha meg nemtetszik a farkam a csajnak, akkor kapja be:P -
megalodon #233 Egyszer egy csaj ránézett és aztkérdezte mivel etettek kiskoromban!??
Pedig nem vagyok négerbránerrel megáldva :) -
#232 félbevágott túrórudi. Ezt megjegyzem. -
#231 A magyar átlag 16 centi.
A csaj kamuzik.
Használd bátran. -
#230 Teljes sötétségben is eszméletlen tud ám lenni!
Kellemes zene szól, és csak a tapintásé a főszerep. Csak ajánlani tudom. -
Orionk #229 csak a gyerekek, meg a kezdők csinálják sötétben...! -
#228 Azt meghiszem! :))
-
#227 Nem tom mit kell problémázni ezen.Sötétben ugyse látszik... -
#226 Kézre ált mi? -
#225 :DD
Nálam a csajjal minden rendben volt, én voltam olyan mint egy fatuskó.
Annyira profinak akartam látszani, hogy a feszültségtől nem is élveztem az éjszakát. De a melleire én is jól emlékszem, alma formájúak, pont illettek a tenyereimbe. :) -
#224 Pláne, hogy elvileg ez arról szól, hogy (te is) jól érezd magad. Amúgy én 2 dologra emlékszem az első alkalommal kapcsolatosan. A szívem a torkomban dobogott és hogy a csajnak orbitális mellei voltak:))) -
#223 Az első bevetésem volt a legrosszabb szexuális élményem. Ideges, feszült voltam, pont az ilyen birka dumák miatt (amit legtöbbször nem is a csajok terjesztenek).
Nem a méret b@ssza el az éjszakát, hanem a feszültség és a stressz. Azóta nem követtem el ezt a hibát. -
#222 Nem tök mindegy? Azok teszik fel ezt a kérdést akik életükben nem voltak még nővel. Tényleg úgy van, hogy a technika számit. Meghát ahogy a férfiaknál úgy a nőknél sem egyforma. Van olyan nő aki nem szereti a nagyot mert egyszerűen fáj neki van aki a vastagot sem bírja, és fordítva. -
#221 Ha valaki ezen rágódik, abból csak probléma lesz, az tuti. A felszabadult szexhez pedig sok minden kell, csak stressz nem!
A méreteden nem tudsz változtatni, és valószínűleg nem is kell. Tanuld meg használni, okozz élvezetet a csajoknak, és nem lesz baj.
Ugyanaz a helyzet, mint a csajoknál a mell mérete. Sok ostoba sztereotípia, semmi más.
A lényeg hogy hozd ki magadból a legjobbat, a többi már megy magától. -
#220 Látom senki nem tudta megmondani. Akkor elmondom: Danone Fantasiát, májkrémes kenyeret, és pizzát. xD -
#219 nem mindegy?
ha nagyobb mint a középső ujjad akkor nincs gond vele:D -
Orionk #218 Egyáltalán egy hogyan kell mérni?
Az óvszeres dobozokon sem értem, hogy a méretek mit, és hogyan jelentenek...
valaki? -
Örült kutya #217 Nekem is ez az a tapasztalatom mindegy ki mit mond.Mondjuk az is benne van a pakliba hogy a csaj mennyire van szétk.rva.Inkább nekem legyen nagy minthogy lötyögjön benne.Ha kicsi a luka akkor jobban belefeszül,ha nagy akkor meg belemegy frankón... -
Orionk #216 Akárki akármit mond a méret igenis számít. Sajnos...
Ahogyan egy csaj is először kívülről néz meg. -
#215 ok kösz :D -
#214 Szekszeltem -
toretto r34 #213 addig ne szarjál be amig a lány is élevezi tedd oda magad azt kész -
#212 Akkor meg?
Már meg is válaszoltál a saját kérdésedre;) -
madmanic #211 keresztben vagy hosszában? -
#210 egymásét
#206:azt mondja,nem hiszem el h.ezt mondtad...
#208:ha jobban tudod használni a 3 centivel kisebbet,akkor te vagy a nyerő -
#209 Legjobb poén (lehet szakálas): Tudjátok, mit esznek a nagy farkú férfiak? -
Gergelyke18 #208 Na itt mindenről szó van csak arról nem amit kérdeztem ;) Mindegy.. Nekem igazából eddig csak két csajom volt akikkel szekszeltem is(18 vagyok, mint kitalálhattátok a névből), de egyik se problémázott a méret miatt.
-
#207 Ez baromság!Nekem egyik csajom sem mérte meg sosem, hogy mekkora, ergo, honnan tudják, hogy TÉNYLEG mekkora?Max. onnan, hogy a pali mondja, de ő meg úgyis szépíteni fog rajta.Másrészt meg nyílván a csaj sem fogja haveri körben azt mondani, hogy az én pasimnak akkora, mint egy félbevágott túró rudi. -
#206 csaj: a te f*szod túl kicsi
hapek: nem! neked van hatalmas vaginád(v vmi ilyesmi:D)
csaj mond vmit(nem értem xD)
és kiveszi a pzst a vaginájából O.o -
toretto r34 #205 ha ebböl értenék is valamit -
#204 Ezt fogják szólni: xd XD xD -
Gergelyke18 #203 Heló!
Na én lányoktól szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményük egy 15,5cm-es méretről. Mert nekem akkora van..
Szal csak azért kérdezem, mert van pár csaj ismerősöm, akik mesélik hogy mekkora méretei vannak a pasijaiknak(18cm, 20cm). Szóval van élet 18 cm alatt is? Már nem igazán tudom mi a helyzet..
Na viccet félretéve, tényleg érdekelne hogy mit szóltok, szerintetek jó a 15,5? Tudom hogy vannak ilyen statisztikák hogy magyar átlag 14-16, tehát abban benne vagyok, de ki akar átlagos lenni? ;)
Ezért tőletek szeretném hallani hogy mit is gondoltok erről..
Tudom hogy százszor megtárgyalt téma, de most rólam van ám szó! :)
a válaszokat előre is köszi... -
#202 :) -
#201 :)
-
extramagascsaj #200 TÉK