Újabb X-Akták filmecske

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a cigarettásembert szétlötte egy helikopter az utolsó évadban 😄
Sanyix
Szóval akkor ebben nem lesz benne a Cigarettásember? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Egy sorozat meg egy mozifilm költségvetése közt van némi eltérés. A többit rád bízom.

bertino
pff.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Inkább az derülne már ki, hogy lesz-e Scully-Mulder ágyjelenet. 😊
schrank
most hogy végignéztem a izét két dologra lettem figyelmes :
- már megin havas környezet <#nemtudom>
- inkább thrilleresre vették a figurát mint sci-fis-re <#whatever>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Azt, hogy az egy igen jó film volt😊 Ehhez pedig azt szólom, hogy hülyeség valami töltelékrészes-farkasemberes sztorit elõvenni, hiszen az x-akták mindig a kormány összeesküvésérõl szólt. Nem csak a földönkívüliekkel kapcsolatosan, hanem, hogy hogyan kísérletezik az embereken a kormány. Mint például a Baktériumvariáns részben, vagy abban amikor a tv-n keresztül bírták erõszakra az embereket. Szerintem jobb lett volna felvenni és elvarrni egy ilyen vonalat.
A sorozatban is CGI nélkül voltak az ufók, nvm.

hm, igen. mit szólnál mondjuk az elsõ X-akták filmhez?

akyyy
ufos jobb lett volna😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Érdekes, hogy neked pont a farkasember jelenti a CGI-t de mondjuk egy UFO inváziós történet biztos CGI mentes lett volna, mi? <#szomoru1><#conf>

schrank
tudod jól hogy manapság cgi-nélküli filmre be sem megy a közönség ha farkasember kell nekik hát legyen farkasember ... <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Á, nemár... farkasemberes..:\ Nekem jobban bejött volna egy kormányösszeesküvõs. Már csak azért is mert a sorozat is arra épített😊