A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
sajna csak villám volt, de miután nem görbült el kirepült a kezemböl át a szobán be a sarokba xD
(bár ebben én is segitettem neki)😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
You\'ll never walk alone!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
örültem énis :}
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Nekem olyan kemény volt a kanál, hogy még fizikai erõvel sem bírtam elhajlítani 😄
azt hajlítsa el uri<#gonosz1>#gonosz1>
A TV tetejére felraktam a kanalat mint Uri Gerrel is tanácsolta, és lám mitörtént hát le esett, és elgörbült a kanál.....
Itt van most az unokatesóm is és majd nem szívrohamot kaptunk ketten amikor nézzük a kanalat és lerepûl a földre a TV tetejértõl!
Szerintem naon nagy ez a csávó, most az elõbb megtanított kanalat hajlítani...És lám elgörbült nekem is amit kimondtam hogy 1...2...3... GÖRBÜLJ!!! Naon nagy volt de örültünk.
Én elhiszem a csávó mentalítását.
És azt is hogy igaz amit csinál meg ilyenek.
------------------------------------------------------------------------
----->És ti hisztek benne??<-------
Amugy szerintetek akihez elment Atilla az bevolt vonva az egészbe amikor most este megjelent a kapujuk elõtt?? Válaszoljatok nekem a következõ Mentalistának
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
...
Live for nothing or die for something.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
http://joeperry.blog.hu/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"