A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerû matek, semmi mentalizmus nincs benne
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
de mi lett volna ha attila 49 et mond? akkor meg kivonja az õ titkos 1 számát 😄 és akkor is köjön a 48.
24 - Exile -Nov.23
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
-B
-"B" mint?
-B mint Béla
Nem, máshogy kérdezem, ebben mi volt a mutatvány?
A pakli elsõ felében csak véres fényképek voltak, a nagymamája képe után azokat feltolta, majd a vértelen lapok következtek. Ez még bûvésztrükk SE!!!
You\'ll never walk alone!
naná elõre le volt zsírozva 😄
One man\'s hero, is another man\'s demon...
mondom ugy lett volna afaszás ha egyik oldalon a véres másikon a tiszta képeslap 😊
24 - Exile -Nov.23
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
24 - Exile -Nov.23
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!