A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Excal1bur Leader of Sleepers
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Christian Panthera és Rakoncai Máté powa.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
annak a megoldása az ha jól emlékszem, hogy nézte a fickó a nõ kezének mozdulatait 😄
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Fõlég az öreg csávó volt iszonyat gáz.
Most betanulta a számokat, és ez a produkció?
És annyi ad hozzá, ill. von ki, hogy 48 legyen.
Hihetetlenül szánalmas.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Live for nothing or die for something.
mivan ha azt mondom hogy ezt bárki meg tudja csinálni és ez nem poén
24éves vagyok tehát nem vagyok annyira csökött mint itt eggyesek
csak egy pillanatig gondolkodjatok el rajta
de ez csak egy feltételezés,nem biztos hogy így van<#buck>#buck>