A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Nem is orvos, valami elvetemült hentes, majd elilyeszt mindenkit😮

ZsZso
Lehet mégsem támadt fel Máté? 😊 Csak 10 percig bírta 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kocka-e vagy?

mama2
Hulla a stúdióban😮. Megöltek valakit😮.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ahh az URI vodoo babázni akar...😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Nem lett volna gond, ha ngyobbat mond. akkor kivonja belõle. (ezt korábban megbeszéltük)

DaemoonHunter
Boncolás lesz élõbe?

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ZsZso
Mondok jobbat ... bekötött szemmel egy multiplayer quake meccs 😊. Háttérbõl meg kukkolja a solyóm, azt broadcastolja az infókat.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

figyeljet hátha leszoktok a fûrõl
zeus89
jön az Uri 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Inkább bekötött szemmel betömött füllel, hogy le lásson és ne halljon semmit, kellene végigvinni az egyik gta-t na akkor talán valamit a semmin kívül mutatnának, ez akkor valami igazán nagy mutatvány lenne!

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

de még mindeg nem tom mennyi idõs vagy ha idõsebb vagy 18nál én kérek elnézést és röhögök rajtad egy jót
Ursula Nõvér megmutatta, a nagy szakértelmet <#worship><#hehe><#vigyor2> Ha megjárta a halál mezsgyéjét akkor vajon úgy járt mint Constantine a Démon vadász<#eplus2> Az újraéledés nagy kamu volt. 1kis mûkönny,1 gyenge jellemû nõ és késsz a siker <#bdead> Ui: Én tudom mi a halál, az én betegeim már nem panaszkodnak.

LOL ez nagy volt..😊) föleg mikor a kanalasat bejátszották, ott volt rajta a damil,simán látszódott a fényvisszaverõdös miatt... már sírva röhögtem... 😄 am az öreg csávó nagyon kemény h be tudott tanulni pár számot.... az lett volna a nagy hogyha nagyobbb számot mond min 48 és akk szivacs (vagy csak - számot írt volna oda) de gondolom megbeszélték elõtte...😊 az újraéledõsön majd be szartam,az nagyon kemény volt... ( mármint a röhögéstõl )
ZsZso
nem normális ha egy férfiember egy másik férfi pömpölõjét stíröli 😉

zoltan93
lol. azon a videón amit ma beküldtek, azon csak kicsit látszik damil. A másikon meg sztem mágnesetek, mert az nem látszik. Molnár Gergely elõadás meg szánalmas volt szerintem. Ha elõbb irta volna a számot, mint tilla akkor el is lehetne hinni, de igy egy 2 mp-ig tató fejszámolás az egész.

Christian Panthera és Rakoncai Máté powa.

Bmeg nem gyõzök frissíteni oldalt, át kéne alakítani a topicot chatfelületté. <#kacsint>

mama2
Én a sólyomoson röhögtem mint állat, átjött apám, azt mondta, hogy kicsit halkabban röhögjek, mert áthallatszik hozzá isXDD.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

nem láttad ???? amikor felkelt a csávó a sziv visszaálása után akkor a FARKA merev volt , kidudorodott a ruhájából , majd nézd vissza és pauzold le <#merges2><#zavart2><#wilting>

Kedves Ricsa, azért írok néhol hibásan, mert izgatott vagyok a sok baromság miatt amit a mûsorba látok, és már 3x szarrá röhögtem magam.Megnyugtatlak, az egész mûsor egy elõre kitalált szórakoztató mûsor.
ZsZso
Ja, de a haja viccesebb mint a kiejtése 😊

igen, õaz... nemtudtad? 😮
mama2
Itt még az amcsi szívmegállást is felrakták😄. Csóró csaj hogy kiszaladt amikor felébredt a csávóXDD.

lol <#nevetes1>

Istencsászár
Nemhiába nem irta le a számot elõre😊, ez volt benne a trükk, hogy majd õ hozzá igazítja a dolgokat😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

de jó hogy a faszi igy játszik a halállal , csak aztán amikor hazafelé megy elne vigye a kaszás... <#bdead>

ZsZso
A cigileszoktatós már volt a Bumerángban is... 19 szál helyett 15öt szív a Bochkor azóta 😊

a matekos megmondhatná a jövõ heti lottószámokat

Most jutott eszembe, hogy aki a legelsõ adás legelsõ trükkjének megoldására kíváncsi az megnézheti a Columbo a Guiotine alatt címû filmet, mert abban benne van a trükk megoldása, csak ott nem számokkal van hanem formákkal, de azért elárulom én is 😄

annak a megoldása az ha jól emlékszem, hogy nézte a fickó a nõ kezének mozdulatait 😄

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

kirol
Ez eddig mind nagyon gáz produkció volt.

Fõlég az öreg csávó volt iszonyat gáz.
Most betanulta a számokat, és ez a produkció?
És annyi ad hozzá, ill. von ki, hogy 48 legyen.
Hihetetlenül szánalmas.

Amúgy marha szar volt az óegyiptomi kejtése, ha ezt óegyiptomba mondta volna akkor körberöhögik

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Anyám tutira elhiszi ezeket, már kérte is a gyógyszerét. :S

gameplusz
Persze, a Föld meg lapos.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mama2
Te vagy a Danny Blue?

Pedig én már elhittem volna a mutatványokat ... én URI hivõ vagyok... 😄

te hány éves? mer látom egy szót nem tudsz leírni akkor szerintem nem az én IQ-m a kérdés
Kandurex
nincs, egy hangyafasznyi realítás se, de azért jól szórakozunk 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ZsZso
én már azt sem értem mit akarsz mondani 😊

Ez jó volt. Köszi a linket!

Narxis
<#hehe>

Narxis
Az a baj, hogy túl sokszor cseszték el a mutatványokat.

Uri rudiját

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

raicsa: a 008 az IQ-d száma?
Narxis
Ez a panthera szerintem valamit szív, de most komolyan.

Danny1987
Geci az a visszatérés a halálból azt hittem beszarok a röhögéstõl szegény szilvi meg az ûtõeret nem találta

Live for nothing or die for something.

Vicha attila a védett? 😮 nem is csinált semmit

Mással voltam elfoglalva de én azt hittem hogy sima francia ien véletlenszerû szavakkal óegyiptom lol...😄

most öszintén azonkívül hogy mindenki azt mondja hogy trükk meg hogy szánalmas gondoltatok arra hogy talán van benne valami halvány valóság?

mivan ha azt mondom hogy ezt bárki meg tudja csinálni és ez nem poén
24éves vagyok tehát nem vagyok annyira csökött mint itt eggyesek

csak egy pillanatig gondolkodjatok el rajta
az nem lehet hogy itt elõre le van beszélve minden??????
de ez csak egy feltételezés,nem biztos hogy így van<#buck>