A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
Amúgy Gyuri Gergely ebbõl gazdagodott meg? Hogy sok embert átb*szott?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Shodan
azért, mert különben nem tudnák kitölteni azt a 2órás mûsoridõt, ezzel a sok szarral.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

ZsZso
Egy pihhhhhámist nyom át az agyadba 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Elsõ sor:
"Water memory is a scientifically unsupported speculation"

DaemoonHunter
Nálunk a víznek csak DDR2 memóriája van, nagyanyáméknál még a DDR1, mert oda még nem jutott el az új technológia...

Neogan
<#eplus2>
Amúgy mi lesz ma Uri mutatványa? Vagy lemaradtam róla?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

stonesour
Kapja már be a tévé2 MINEK 10 PERCENKÉNT REKLÁM? mondjuk kell pihenõ tényleg mert nem birjuk abbahagyni a röhögést

ZsZso
Na igen, de attól még, hogy a villanykörte is körte nem harapdálom. 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

akkor flashmem helyett ez a jövõ<#fejvakaras>

stonesour
De akkor se olyan hogy az ember gondolatait elolvassa 😄

Ezt hívják híg fosásnak

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Attelee
na megfürdök!Majd a végén jövök!😊

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

mit stíhöli a kamerát, mint egy buzi a seggemet

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ZsZso
Én múltkor leöntöttem véletlen a matek házimat egy pohár viízzel ... majd egy óra múlva megszáradt ... hát nem megoldotta a lötty helyettem a feladatokat? 😊

stonesour
Ezt üzenem Gyuri Gergelynek: ..!..____<-.->____..!..

Azok akik kitalálnak pl. ilyet a mai fókuszban h elkötöd a bal heréd és lányod lesz. xD

kuci06
halkan megjegyzem, hogy a víznek tényleg van egy memóriához hasonló képessége...

http://en.wikipedia.org/wiki/Water_memory

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Neogan
Már hogyne lenne!! Többet ne is igyatok vizet mert egy nap még bosszút áll!!

passatgt
gondolom szarul fordított, emlékezõképessége akart lenni, bár így sincs sok értelme😊

Óegyiptomból

stonesour
A VÍZNEK VAN EMLÉEZÕTEHETSÉGE!!!!!!!!!!!! NA EZ AZ ÉV VICCE NEM BIROM ABBAHAGYNI A RÖHÖGÉST!! MILYEWN TUDÓSOK VOLTAK EZEK?????????

HAHAHA még azok is kiröhögika fotelban xD

DaemoonHunter
A sok hülye ott melegíti a bort, én már rég megittam volna<#hehe>

A víznek van emlékezõtehetsége? Agya nincs? 😄

Attelee
<#vigyor1>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Szar lehet a vendégeknek, ha azt mondják, hogy hisznek benne akkor hülyének nézi õket a fél ország, ha meg azt mondja, hogy nem akkor meg beperelik õket😊

húúúúúúú bazzzzz most lemaradtam mi voltez hajlott a bögre vagy mi?
melyik galaxisból jött ez a nyomorék

Shodan
😄DFREI milyen fejet vágott, ez mindet elmond LOL

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Neogan
Uri mindjárt meghajlítja Krisztiánt 😄

InfectedMann
Ez kész 😄
Bánom már, hogy eddig nem néztem ezt a szart plusz nem olvastam mellé ezt a topicot.
Én 1 óra alatt többet röhögtem mint átlagosan 1 hét alatt 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

DaemoonHunter
Ezek hülyék...már megint...
Legalább ne hangoztatná, meg ne biztosozzon itt, mert így is sok hülye van, de ez még tanítja is õket<#eplus2>

stonesour
DE BASSZUS EZ TÉNYLEG HOMOKOS!

ZsZso
Na mondd szépen Uri: "Mesmerizing" volt!

persze, pantera= Jézus Krisztus

sztyui2
Én is érzem, hogy magdi le van nyûgözve

www.flickr.com/sztyui

mama2
LOL. Uri féltékeny lesz😮.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Shodan
Jó kis beépített rezsója van 😄

stonesour
PANTHERA, A MELEG ZOMBEE A MELEGSÉGÉT ÁTADTA A POHÁRNAK

jé bazz, kapott egy cukorból készült üveget, amit a filmeken is használnak

mama2
Táblák a nevével😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd.

Shodan
köszönjük hogy pont elvágták

Baker már poharat is hajlítunk?

mama2
Ezt a csávótXDDDDDDDDDDDDDDDD.

InfectedMann
Azt a fejet... azt a testtattartás... áááááá
Leborulok a székrõl

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

kuci06
na, ez már érdekesebb 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Széttöri a poharat mindjá. 😄

ZsZso
epilepszia miatt rájg a keze? 😊 Görcsöt kapott vagy mi a szösz?

mindjárt beszarik😊

Attelee
Aszittem h már vége!De kár h nem😊

azt mégse írhatja hogy zwack fütyülös, mer az már reklám lenne