A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
meglássuk, most akkor MÛÛKODJ! vagy, MUUUKODJ? <#help>#help>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Walk the Talk.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hiszen az életünk értelmét a mesében való hit is színesíti.
Az un. mûvészi filmeket 5-6-an nézik, addig az akció, sci-fi meg hasomló mozik telve vetítenek.
Amíg másik bûvész kijelenti, hogy az egész, amit mûvel csak "csalás", addig Uhri azt mondja, hogy különleges "képességekkel" rendelkezik.
Azért az tetszett, amikor azt mesélte el, mikor a harctéren szemben állt egy ellenséges katonával. Nos akkor nem hazudott.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Várom a holnapi részt.
Walk the Talk.
de amugy látom az agyadig nem ért el hogy privátba közöld a mondaivalodat...mert a flamedre nem kíváncsi senki.Illetve abból is látszik,hogy egy nagy barom paraszt vagy,mert legalább a 2.hsz-d betetted volna a kötekedõ hsz-ba,és nem is lenne flame(vagy már off?)..de pls tényleg nekem ide ne irj mert nem vok kíváncsi rád <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe>
most már azt mondom én is ,hogy nevetésges ez a mûsor.Fõleg ugy bereklámozni vmit: " mozogni fognak az asztalok,na azért ilyenekt állítani 😮OO
nevetséges az egész..
amugy a multkori adásbol nekem a LUI trükkje tetszett a legjobban<#eljen>#eljen>
24 - Exile -Nov.23
Vki tudja már, h milyen mutatványok lesznek?
Ja: A krumplivetést elõbb fejezd be, mert a végén nem lesz mit enni a tanyán.
amugy meg ez rád igaz :]]]
én abbahaagytam de ti folytatjátok,ha vmi gondod van ird privátba és ne ide,de látom neked hiába beszél az ember!
(milyen büszke vok a koromra?lol erre mikor céloztam..te nem vagy normális...ekkora balfaszt mint te még életemben nem láttam...
az egész abból indult hogy poénbol,meg direkt tévesen irtam szavakat mire te kijavítasz engem,és elkezded barmozni...komolyan mondom egy óriási balfasz vagy,legszívesebben visszaütnélek,***ba
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
ha megkapnám végre azt a k*rva házigazda jogot, akkor rendet vágnék keményen...
Necsinálj külön,
balyod=bajod
lyavító=javító.
Tényleg tudsz írni.
Mikor is van a szülinapod? Veszek neked egy MHSZ új kiadást.<#gonosz1>#gonosz1>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
necsinálj már belõle ügyet.elolvastad megértetted,tudtad mit akartam irni akkor meg mi a fene balyod van??menj már másféle topickokba és akkor postolhatod a sok lyavító hsz-ediet..csaá
24 - Exile -Nov.23
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ÁHGY, KHETTÕ, HÁHROM, ÍRJHELYESENNNNNN
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
24 - Exile -Nov.23
:/
ujsag--->szted mindig a valoságot irjak meg?😮oo ennyira barom nem lehetsz de tényleg
24 - Exile -Nov.23
CSALÓ VAGY VARÁZSLÓ címû cikk: Idézem:"45 ezer rossz óra indult el az adás alatt-Frei Tamás rossz karórája is megjavult a mûsorBAN! Mi az hogy a mûsorban? Hogy írhatták hogy a mûsorban, amikor most volt a Kiválasztottba? Szerintem ez nem élõ, azért írták ezt. Ez 17.-ei újság, nem 17.-én volt adásban(poén, hogy nem is akkor írják az újságot, amikor kiadják, hanem jóval elõtte), hanem tegnap elõtt(26.-án). Szóval kamu. Nem élõ😄.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
na elmentettem könyvjelzõbe,nehogy elvesszem nekem
24 - Exile -Nov.23