A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Pazze, ha az íróasztalomról leesik a monitor és széttörik, akkor lementalistázom ezt az Urit :/

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Üdv emberek! Élvezzük a mûsort 😛

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

mi az hogy élõben😊:😊 Én ezt nem értem
Klemice
MÚKODJ

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

zeus89
ITT WAN JURI 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Indulunk! Danny ahogy néz, már felér egy vallatólámpával😊😊😊
Kandurex
apa kezdõdik!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zyppy
Kezdódik4

Na kezdõdik a kedvenc kabarénk😊

Na, kezdõdik az õrület!

Kandurex
mert? más lett a varázsszó? vagy tényleg lehagytam volna a "egy, kettó, háhhom" ? <#fejvakaras>

meglássuk, most akkor MÛÛKODJ! vagy, MUUUKODJ? <#help>

Benny04
azt is kell mondani, hogy "egy, kettó, háhhom" xd

persze mert azt mondtad: "MÛÛKODJ!" "MÛÛKODJ!"

Walk the Talk.

Tedd rá a tv-re!!!

Kandurex
tegap beszart a kenyérpirítóm, 😞 pedig többször is elmondtam utánna a mágikus "MÛÛKODJ!" "MÛÛKODJ!" szavakat de semmi,...na nem baj, majd talán ma este <#ravasz1>

Igaz!
Hiszen az életünk értelmét a mesében való hit is színesíti.
Az un. mûvészi filmeket 5-6-an nézik, addig az akció, sci-fi meg hasomló mozik telve vetítenek.
Amíg másik bûvész kijelenti, hogy az egész, amit mûvel csak "csalás", addig Uhri azt mondja, hogy különleges "képességekkel" rendelkezik.
Azért az tetszett, amikor azt mesélte el, mikor a harctéren szemben állt egy ellenséges katonával. Nos akkor nem hazudott.

Walk the Talk.

Checkerboy
Hát...ez az igazság, de szerintem mindenki szeretne ilyen dolgokban hinni...

Amúgy "tisztelem", mert mások ordító butaságából óriási money-t rakott össze.

Walk the Talk.

Checkerboy
Dehogy! Uhri Gellehr majd csinál kanálból krumplit :o

Én is szoktam nézni ezt a "mûsort"😄. Nagyon nagy😄.
Várom a holnapi részt.

de akkor te is éhendöglesz..................

Walk the Talk.

Rage47
röpködnek az asztalok majd
II Rocky II
már rég elvan vetve..neked nem lenne mit enned ha most vetnék el...
de amugy látom az agyadig nem ért el hogy privátba közöld a mondaivalodat...mert a flamedre nem kíváncsi senki.Illetve abból is látszik,hogy egy nagy barom paraszt vagy,mert legalább a 2.hsz-d betetted volna a kötekedõ hsz-ba,és nem is lenne flame(vagy már off?)..de pls tényleg nekem ide ne irj mert nem vok kíváncsi rád <#nevetes1><#nevetes2><#hehe>

most már azt mondom én is ,hogy nevetésges ez a mûsor.Fõleg ugy bereklámozni vmit: " mozogni fognak az asztalok,na azért ilyenekt állítani 😮OO
nevetséges az egész..
amugy a multkori adásbol nekem a LUI trükkje tetszett a legjobban<#eljen>

24 - Exile -Nov.23

Checkerboy
Egyébként holnap megint TVbe a Mester :o

Vki tudja már, h milyen mutatványok lesznek?

Checkerboy
Jöhetsz, csak elõbb tanulj meg írni és beszélni is, mert sztem azt se nagyon tudsz.

Ja: A krumplivetést elõbb fejezd be, mert a végén nem lesz mit enni a tanyán.

II Rocky II
<#boxer>
amugy meg ez rád igaz :]]]
én abbahaagytam de ti folytatjátok,ha vmi gondod van ird privátba és ne ide,de látom neked hiába beszél az ember!
(milyen büszke vok a koromra?lol erre mikor céloztam..te nem vagy normális...ekkora balfaszt mint te még életemben nem láttam...
az egész abból indult hogy poénbol,meg direkt tévesen irtam szavakat mire te kijavítasz engem,és elkezded barmozni...komolyan mondom egy óriási balfasz vagy,legszívesebben visszaütnélek,***ba

24 - Exile -Nov.23

Checkerboy
Szerintem csak õ is rájött mennyire szánalmas vagy, és, h milyen büszke vagy a korodra...Ahhoz képest elég nagy barom lett belõled <#wilting>

II Rocky II
ez a hsz-d meg kellet 😄 (kicsi vagy még, neked már bíztosan pizsi osztás van 😄DDDDDDdddd

24 - Exile -Nov.23

Fresh Duke
Inkább menny aludni. -.-'

A heavy cost. I pay it gladly.

II Rocky II
jaja...hallod irj nekik megin most is 😊) mindennap egyszer úgyis megkapod😊

24 - Exile -Nov.23

haggyátok már abba az offot meg a flémet!!!!!!!!
ha megkapnám végre azt a k*rva házigazda jogot, akkor rendet vágnék keményen...
II Rocky II
de az értelmi színtetek a zeroval egyenlõ az is bíztos<#mf1>

24 - Exile -Nov.23

mama2
Te tényleg nem tudsz írni.
Necsinálj külön,
balyod=bajod
lyavító=javító.
Tényleg tudsz írni.
Mikor is van a szülinapod? Veszek neked egy MHSZ új kiadást.<#gonosz1>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Checkerboy
Én legalább tudok írni! <#taps>

II Rocky II
mert szted mmost olyan kurva fontos pontosan, szószerint a magyyar helyesírás szabályai szerint gépelni le a mondatokat ???? pffffffff
necsinálj már belõle ügyet.elolvastad megértetted,tudtad mit akartam irni akkor meg mi a fene balyod van??menj már másféle topickokba és akkor postolhatod a sok lyavító hsz-ediet..csaá

24 - Exile -Nov.23

Klemice
ehhez 2 h

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Checkerboy
Vazz, miért nem lehet normálisan írni? Lehet, h gyorsan írtál, de akkor miért nem futod végig egyszer a szöveget, h van-e vmi hiba benne.

ÁHGY, KHETTÕ, HÁHROM, ÍRJHELYESENNNNNN

John Cena
URI GELLER EHEZ KÉPEST senkiXDXDXDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

II Rocky II
gyorsan írtam,illetve ha nem jöttél volna rá akkor észerevennéd hogy direkt írtam pl. a jáccált így és nem játszálnak 😊(sorolhatnám a többit is 😊muszáj vagy muszály?😄

24 - Exile -Nov.23

Checkerboy
'Be szép e heJJJesírásosság.

:/

II Rocky II
baz+ nei degesits már..és csodálkozol hogy annyi embert tudsz iegesiteni?? menyé azt jáccál a labdáddal XD
ujsag--->szted mindig a valoságot irjak meg?😮oo ennyira barom nem lehetsz de tényleg

24 - Exile -Nov.23

passatgt
attól nem félek<#wink>

hagyjad már szegényt. inkább uri gelleren törje az agyát. mint a barátnõdön <#rolleyes>

passatgt
aha menj tanulni<#pardon1>

mama2
Fiúk. Ez a mûsor NEM ÉLÕ!!!44négynégy. Hoonan tudom: Április 17.-ei story újság: Uri Geller
CSALÓ VAGY VARÁZSLÓ címû cikk: Idézem:"45 ezer rossz óra indult el az adás alatt-Frei Tamás rossz karórája is megjavult a mûsorBAN! Mi az hogy a mûsorban? Hogy írhatták hogy a mûsorban, amikor most volt a Kiválasztottba? Szerintem ez nem élõ, azért írták ezt. Ez 17.-ei újság, nem 17.-én volt adásban(poén, hogy nem is akkor írják az újságot, amikor kiadják, hanem jóval elõtte), hanem tegnap elõtt(26.-án). Szóval kamu. Nem élõ😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

II Rocky II
az nem jo link,de megtaláltam a linket ahol levan irva mnd1.köszi:😊))
na elmentettem könyvjelzõbe,nehogy elvesszem nekem

24 - Exile -Nov.23

passatgt
nemtudom, de remélem nem gondolod, hogy az agyával görbítette😄

Pharaoh
De it nem ért hozzá a pohárhoz. Ha nem forgott, akkor hogy hajlott?

passatgt

II Rocky II
a biliárd golyós?(eseteg ha megvan igy mindennek a megoldása belehetne irni de nem?

24 - Exile -Nov.23