A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Multimédiaközpont....behalok paszmeg...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

"A hinta a tiéd."

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

a hinta a ziéd?
Checkerboy
Pojénbácsi 😮

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Sleepy Bone
mutogatós bácsi mutogat 😄

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

ilyen idióta átvezetõ dumát bazz, oszt mingyá reklám is jön

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ejj,szegény urinak eltalálta valami a fejét.. :S am nem nézem csak reseteltem a gépet és átváltottam tv re ^^
Az ugye egyértelmû, hogy nem a Thomas nyomása hatására robbant a petárda?! 😊 Pirosat beköti a feketébe! Hát...? Mondjuk szerintem egy kicsit vékony is volt ez a kábel robbantáshoz, nekem az autóba az oválhangszóróknál vastagabb kábelek vannak, és az melegszik, ha sokáig szól hangosan a zene! Persze this is my velemeny!
Pharaoh
Mit mondott?

Palinko
máris lehet szavazni.
"Ön részt venne Uri Geller temetésén?"
zeus89
ezek igazi mentalisták, nem kétség 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

ez beégett rendesen 😄

sztyui2
1,2,3, TrutyikaTrutyikaTrutyika

www.flickr.com/sztyui

Apus
bazzz 😄😄😄😄😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Checkerboy
LOL, Bráner Tamás 'örökölni' akarja a Kiválasztott címet, azzal, h felrobbantja Urit 😄

Kandurex
tényleg Trutkó büntetése Uri felé..."mond ki a nevem, 3X -or" 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shodan
Mi se szeretnénk ilyet Uri 😊)

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Apus
megakahsz hoty hajjak? 😄😄😄😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

zeus89
hát igen a csávóka elszólta magát ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

ültesse má le valaki szegény Török Urat, ott kell állnia abban a 20 kilós gúnyába

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

sztyui2
Meg akarsz hogy haljak?

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Húúúú bazze én se nyertem lottót, micsoda véletlen....😄

www.flickr.com/sztyui

Trutykó lázad

sztyui2
Trutyika😄

www.flickr.com/sztyui

Checkerboy
Annak is csak a közepe arany :/

D4nY
mivolt ez a "jah 3-as" és tudta meik robizza a hármast.. :|

xP

ScarY MAN
"jah 3as...bocsánat" ... nahneee xD

...

Shodan
😄SFASDASDSA 3as!!!!! ÜLJ LE EGYES! 😄D

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Ez a török úr nagyon kemény😊))

Apus
Törökúr paszmek élesíti a rencert

Kandurex
az olimipai érmek? <#wilting>

sztyui2
Egyre szarabb ez a mûsor. A színvonal is nagyon gyorsan csökken, de már csak a poén kedvéért is nézem😄

www.flickr.com/sztyui

bármit nyomhat, mert rádióhullámmal buzerálják a detonátort

mért szerinted az tömör arany érem?<#hehe>
Checkerboy
De jó lenne ha reflexbõl rányomna az utolsóra is 😄

az a csávó fosik rendesen 😄DDDDDDD

Kandurex
azért az aranynak vannak olyan negatív tulajdonságai, hogy puha :/ könnyen alakíthatók, szóval egy ilyen kis "pukkanás" szarrá mócsingolja õket :/

Shodan
búcsúba a petárda nagyobbat szól

CalebJoe
Nukleáris töltet van az érméken.
Mi va, ma Trutykó a beépített ember?

Olyan gyenge szar a robbanás, hogy az érméknek amúgy se lenne semmi baja

Palinko
én azt gondolom hogy ha eszt a gombot lenyomom robbantani fogunk 😄
Apus
akkor kéne robbantania a töröknek amikor a faszinger delejezi a dobozt.

Shodan
Uri most tényleg felállt! 😄

kuci06
namost miva'

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ez nekik robbanás ? csak tüzijáték

PJack
szépet robbant 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

deszaaaaaar
Palinko
inkább marhulnak 😄
pirotechnika a toppon