A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Ati
You\'ll never walk alone!
Viszont a Ridisc az jó. (Y) A DVD-im fele olyan.
Mostanában mondjuk én is Verbatimot használok.
A heavy cost. I pay it gladly.
Most én a Maxell-ra és Verbatimra esküszök. :D
http://zseri.atw.hu/
Next PC upgrade: 2022
Elkurodik a lejátszás azt megnézik elölrõl.Lehet valami gagyi ridiscre vette fel:D
Next PC upgrade: 2022
Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkezek...
mekkora volt. <#taps>#taps>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
amugy 2 év nem nézek tv
max az F1-et nézem meg meg a hiradót
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
De ez a mutatvány csak és csakis akkor müködött, ha Csisztu be volt avatva! Másként nem
Nem értem miért kell az országot átverni? Miért nem lehet kijelenteni, hogy trükk?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"