5288
-
timantes #195 mi lecserültük a TVről a kanalakat és helyükre tettünk 2 fakanalat , ezeknek könnyebb a súlyuk hátha lerepülnek -
#194 Annyit tettünk, hogy barátnével felpakoltuk a tv-tetejére az egyetlen ezer éves órát, és szóról szóra azt csináltuk amit U.G. mondott.
Amikor azt mondta, hogy működj, mi is követtük... beindult.
Szegény "anyós" nem akarja elhinni még most sem, mondjuk én sem. Keresem a magyarázatot. Egyelőre passzolom, de elméletem van.
Szvsz mindenkiben van egy hangyányi pszi képesség. U.G. ezt képes fókuszálni és talán többszörösére erősítve "szétsugározni".
Más magyarázatot nem tudok elképzelni, már ez is elég vad.
-
Kurt97 #193 válasz: gyökalatt 32.50 és ezazegész perkettő. -
#192 xD -
#191 Ugye? ez egy szakma, nem pedig csoda:), vannak akik ezzel foglalkoznak, persze még őket is megmarhatja, sőt milyen kígyóbűvölő akit nem harapott még meg egy... -
Szabi1991 #190 amit még nem láttunk, azt mé' fikázzátok ?
lehet kiszed egy elefántot a kígyóból... -.- -
#189 nálam leesett a kanál miután oldalba rugtam a tv-t mert nem birtam ezt a tömény hülyeséget :DDDD -
#188 88 új üzenet
amúgy tök hülyeség az egész, a műsor előtt megbeszéltek mindent... -.- -
timantes #187 most jön a kígyóbűvölő , micsoda kiválasztott , szánalmas , ilyen képességel bármelyik néger afrikai törzslakó rendelkezik -
#186 Pistikét pofánvágták egy sziklával, és mostmár szuperereje van :O
-
#185 Tipikus TV2es hype :( A szlogen lehetne, hogy: "bármit képesek vagyunk elbaszni a nagy dumánkkal!" -
#184 arra énis felkaptam a fejem. Stairway to heaven:) -
#183 nah most egykis szünet, hogy megbeszéljék a "sztárjainkkal" milesz és, hogy csinálják xD -
#182 tejóisten, ilyen iszonyat szar szövegeket ki ír? A rejtelmes utak vándora.. Beszarok komolyan, szánalmaaaas. Csak azért is végignézem, hogy mit fognak kihozni belőle. -
K Ace #181 Szerintem tuti kivan véve a méreg foga. 100% -
#180 én a kígyót féltem :S -
#179 hűű végre valaki megmutatja mi valójában, köcsööög :D -
#178 énis:O -
#177 kikéne azé rakni egy másik karikát.. nehogy itt még az ORTT is bepereli őket... xD ha megesz vkit aza kigyó :S :D -
Kurt97 #176 zeppelint hogy mernek ebbe a fosba tenni?? PERELNI ROCKER BARÁTAIM -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:D:DD:D:D:D:D:D -
#174 jah ez tv2 :S :D -
K Ace #173 Nah előre megtippeltem, hogy kigyó lessz benne, és az lett. Különleges erőkkel rendelkezem. :D -
#172 hát ez vmi szenzációs műsor! a srác aki meg tudja nézni egy papírról h mi van ráírva, majd be tud állítani egy mutatós karórát, vagy a másik akinél bármelyiket választhatod, de azért a biztonság kedvéért a kezedbe adja azt az egyet ami pont kell, vagy akinél bármit írhatsz ami először eszedbejut, de inkább írj újat. hát komolyan, zseniális. -
Kurt97 #171 :DDDDDDDD Jónapot csinos hölgyek a TV2 multimédiás centrumából :DD érkeznek az izgibbnél izgibb telefonok? -
#170 mekkora trágya :) -
#169 most kéne a sebesténynek átbaszni őket :D:D:D fény lekapcs... törés.. és mindenki sikit :D:D:D -
Kurt97 #167 egyelőre még csak 6. legnépszerűbb téma :D -
#166 -
#165 jéé leszedtékk a leplett az állatról de azt nemis láttuk mikor leszedték xD -
Kurt97 #164 deni a királyyy -
#163 És végre végigtapizhatja Danny? :) -
#162 ha erdőirtás mondott volna azt is elfogadja:D -
#161 één nem birom kiváncsi vok az állatra hátha megesz midnenkit.. csak zitát hagyja meg xD -
#160 neee -
Kurt97 #159 kurva durva -
Monoton #158 na én kikapcsoltam :D -
#157 Zita jól színészkdeik...:D -
#156 az nem ünnep az egy fenyőfa .. xD -
#155 Azér zitácska milyen jól jácca a meglepődöttet :D