5288
  • timantes
    mi lecserültük a TVről a kanalakat és helyükre tettünk 2 fakanalat , ezeknek könnyebb a súlyuk hátha lerepülnek
  • Tinman #194
    Annyit tettünk, hogy barátnével felpakoltuk a tv-tetejére az egyetlen ezer éves órát, és szóról szóra azt csináltuk amit U.G. mondott.
    Amikor azt mondta, hogy működj, mi is követtük... beindult.
    Szegény "anyós" nem akarja elhinni még most sem, mondjuk én sem. Keresem a magyarázatot. Egyelőre passzolom, de elméletem van.

Szvsz mindenkiben van egy hangyányi pszi képesség. U.G. ezt képes fókuszálni és talán többszörösére erősítve "szétsugározni".
    Más magyarázatot nem tudok elképzelni, már ez is elég vad.
  • Kurt97
    válasz: gyökalatt 32.50 és ezazegész perkettő.
  • Benny04
    xD
  • Istencsászár
    Ugye? ez egy szakma, nem pedig csoda:), vannak akik ezzel foglalkoznak, persze még őket is megmarhatja, sőt milyen kígyóbűvölő akit nem harapott még meg egy...
  • Szabi1991
    amit még nem láttunk, azt mé' fikázzátok ?

lehet kiszed egy elefántot a kígyóból... -.-
  • Zomil
    nálam leesett a kanál miután oldalba rugtam a tv-t mert nem birtam ezt a tömény hülyeséget :DDDD
  • Benny04
    88 új üzenet
    amúgy tök hülyeség az egész, a műsor előtt megbeszéltek mindent... -.-
  • timantes
    most jön a kígyóbűvölő , micsoda kiválasztott , szánalmas , ilyen képességel bármelyik néger afrikai törzslakó rendelkezik
  • Checkerboy
    Pistikét pofánvágták egy sziklával, és mostmár szuperereje van :O
  • ZsZso
    Tipikus TV2es hype :( A szlogen lehetne, hogy: "bármit képesek vagyunk elbaszni a nagy dumánkkal!"
  • Danman
    arra énis felkaptam a fejem. Stairway to heaven:)
  • D4nY
    nah most egykis szünet, hogy megbeszéljék a "sztárjainkkal" milesz és, hogy csinálják xD
  • Danman
    tejóisten, ilyen iszonyat szar szövegeket ki ír? A rejtelmes utak vándora.. Beszarok komolyan, szánalmaaaas. Csak azért is végignézem, hogy mit fognak kihozni belőle.
  • K Ace
    Szerintem tuti kivan véve a méreg foga. 100%
  • ZsZso
    én a kígyót féltem :S
  • Fabio Capello
    hűű végre valaki megmutatja mi valójában, köcsööög :D
  • caseih9400
    énis:O
  • D4nY
    kikéne azé rakni egy másik karikát.. nehogy itt még az ORTT is bepereli őket... xD ha megesz vkit aza kigyó :S :D
  • Kurt97
    zeppelint hogy mernek ebbe a fosba tenni?? PERELNI ROCKER BARÁTAIM
  • Gyocsika

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:D:DD:D:D:D:D:D
  • D4nY
    jah ez tv2 :S :D
  • K Ace
    Nah előre megtippeltem, hogy kigyó lessz benne, és az lett. Különleges erőkkel rendelkezem. :D
  • shad0w
    hát ez vmi szenzációs műsor! a srác aki meg tudja nézni egy papírról h mi van ráírva, majd be tud állítani egy mutatós karórát, vagy a másik akinél bármelyiket választhatod, de azért a biztonság kedvéért a kezedbe adja azt az egyet ami pont kell, vagy akinél bármit írhatsz ami először eszedbejut, de inkább írj újat. hát komolyan, zseniális.
  • Kurt97
    :DDDDDDDD Jónapot csinos hölgyek a TV2 multimédiás centrumából :DD érkeznek az izgibbnél izgibb telefonok?
  • GAthersw
    mekkora trágya :)
  • D4nY
    most kéne a sebesténynek átbaszni őket :D:D:D fény lekapcs... törés.. és mindenki sikit :D:D:D
  • Kurt97
    egyelőre még csak 6. legnépszerűbb téma :D
  • kraawz
  • D4nY
    jéé leszedtékk a leplett az állatról de azt nemis láttuk mikor leszedték xD
  • Kurt97
    deni a királyyy
  • ZsZso
    És végre végigtapizhatja Danny? :)
  • ByB
    ha erdőirtás mondott volna azt is elfogadja:D
  • D4nY
    één nem birom kiváncsi vok az állatra hátha megesz midnenkit.. csak zitát hagyja meg xD
  • kakaoskalacs
    neee
  • Kurt97
    kurva durva
  • Monoton
    na én kikapcsoltam :D
  • Gyocsika
    Zita jól színészkdeik...:D
  • D4nY
    az nem ünnep az egy fenyőfa .. xD
  • Fabio Capello
    Azér zitácska milyen jól jácca a meglepődöttet :D