5288
-
kalimera #636 Ha a tv2 kijön egy ilyen játékkal, benyujtom a számlát. -
#635 Kálvinista? (Most ugrott be, hogy ilyen is van. XD) -
#634 Sexista? -
#633 Alkoholista? -
#632 És a trapista? -
kalimera #631 Természetesen: Mentalista (tv2-n természetfeletti képességekkel rendelkező) bűvész
Apám szerint az -ista végűekből csak a humanista számít. -
kalimera #630 - Hogy nevezik a mentaista bűvész segítőtársát?
- Para-Zita
-
karajjj #629 szerintem egyáltalán meg se mutatják neki ezeket a leveleket, max csak ha valami nagyon különlegeset kapnak... -.- -
#628 nem hinném hogy ő olvassa el az emaileket...:) sztem van erre szakosodott embere-és ha netán van vmi akkor szlnak neki hogy ezt olvasd el(vagyis kiválogatják neki és kész) -
#627 Az igaz, de lennének páran, akik azt mondanák, hogy Uri lefizetett mindenkit, vagy v.hogy kijátszotta a gépeket(stb.). Hitetlenkedők sztem mindig lennének. Bár olyan embert még nem láttam, aki azt mondta: "Nincs gravitáció! Leugrok innét, és nem esek le!" Persze, voltak olyanok akik "leestek" a tizedikről, de ez más téma. :D
kalimera: Az tényleg jó lenne, ha Uri az "órajavításon" kívül még v.mi haszonsra használná fel az "erejét". De ezt inkább neki kéne mondani. Asszem [email protected] a címe. :D
(De ajánlatos lenne nem magyarul írni neki, lehet nem értené meg.) -
CitizenX #626 Ehh, még van pár oldal, ahol ez le van írva. :) Ha ragaszkodsz hozzá, akkor linkelem.
Szerintem egy tökéletesen kontrollált környezetben lezajló paraténykedés elvenné az összes kétkedő minden munícióját. Ugyanis akkor atudósok is csak fejvakargatva tudnák mondani, hogy tényleg megtörtént, és onnantól kezdve a fikázók nem tudnának mivel jönni. Szóval nem értem, miért nem lehet egy ilyenre sort keríteni, elvégre ez nem olyan kérdés, hogy létezik-e Isten, a válasz meg az, hogy "vagyok, aki vagyok". :D Ezt itt egzakt módon lehetne bizonyítani, minden kétséget kizáróan. Olyan ez - ha létező dolog - mint a gravitáció. Ha lehet mérni, ellenőrzött körülmények között reprodukálni, akkor nincs mit tagadni rajta.Amíg azonban kétes értékű tévéműsorokban pénzt hajkurászva szemfényvesztés folyik, addig legalábbis kétkedni szinte kötelező. -
kalimera #625 Sokan hiszik, hogy az X.Y gezemicét használva elmúlik minden bajuk.
Tudjuk, hogy nem így van.
Az X.Y. gezemice gyártója és forgalmazója jár jól.
Nem hagyhatjuk a csalókat érvényesülni, csak azért mert sokan úgy is hisznek benne.
Az X.Y. gezemicére költött pénz idő helyett, tegyen inkább magával vagy másokkal valami jót.
Példa:
Gyógyíthatatlan beteg gyerekek.
Uri Geller 1000 km távolságból elordítja magát 3x, hogy GYÓGYULJ MEG (x zsetonért).
Mi meg egy olyan alapítványnak adjuk az x zsetont, amelyik elviszi a gyerekeket egy emlékezetes kirándulásra.
Motto: CSALÓK, KÓKLEREK csak a saját szemétdomjaitokon kukoréloljatok! -
#624 A wikipedia no komment. (jungelkígyó XD)
#620: Utánna is folytatnák, arra mérget vehetsz...
#616: Nem azt mondtam, hogy azért igazi, mert azt mondják. Azt mondtam, hogy nincs szüksége bizonyításra, mert annélkül is hisznek neki.
Szóval, hogy a korlátolt értelműek megértsék, leírom újra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FÖLÖSLEGES A SZÁMÁRA A TESZT, MERT HISZIK HOGY VAN EREJE, ÉS NEKI SAJÁT ÉRDEKE, HOGY HIGGYENEK BENNE ÉS HOGY NÉZZÉK A MŰSORT, NEM A TUDOMÁNYÉ, NEM A FEJLŐDÉSÉ, EZÉRT NAGYON NEM ÉRDEKLNI, HOGY MI LEHETNE KÉSŐBB EBBŐL, DE MIVEL HISZIK SOKAN HOGY VAN EREJE, EZÉRT NEM KELL NEKI BIZONYÍTANI, MERT FELESLEGES LENNE.
#615: Tény és való, hogy nem olvastam. Nem szokásom könyvet venni. De ajánlásodra, majd egyszer beszerzem és elolvasom. :) De ha egyszer kanalat képes hajlítani, akkor biztos képes törzshajlításra is. -
#623 írni kellene nekik levelet és megkérdezni, kíváncsi lennék mit válaszolnának :) -
CitizenX #622 CGI-al. -
Seten #621
Na igen de mikor az egyik cipőt lerúgja akkor hogy lép újra a vízre? :)
-
#620 Elfordul, de mitol?
1:20-nal nagyon ugy tunik, hogy a huvelykujjara erosit valamit..
Ha bebizonyitana a kepessegeit, akkor egy csapasra elhallgattathatna a kritikusait es minimum 10-szer ennyit kereshetne. -
CitizenX #619 A koreektség kedvéért én, a kétkedő utána néztem ennek, ezeket kaptam eredménynek:
Anglo-Vaal - Dél-Afrikai bányászvállalat.
Pemex - Mexikói olajcég.
Ezekben az esetekben állítólag a cégek elismerték, hogy Geller útmutatásai alapján különböző ásványkincsekre leltek az általa megjeleölt területeken.
A gáz az, hogy mindez az urigeller.com-on van fent. :D A Pemex honlapjának keresője viszont semmiféle találatot nem ad ki, ha beütöm, hogy Uri Geller. Ugyan ez a helyzet a Dél-Afrikai céggel is...
Tehát céges megerősítésnek még mindig nincs nyoma. -
#618 Az olajtársaság nevét még mindig nem tudjuk :) -
#617 mintha látam volna hogy a talpára volt csatolva vmi muanyag szerü átálátszo anyag(mint a golyaláb) -
kalimera #616 Hogy valami igaz vagy nem, az nem hit kérdése.
Ha sokan (vagy kevesen) hisznek valamiben, az még nem jelent semmit.
Végezhetnek felmérést, hogy pl. a citrom képes-e repülni.
Ha a válaszolók nagyobb része igent mond, attól még nem repül.
Meg is szavazhatjuk.
99,9%-os igen hatására sem repül. -
CitizenX #615 Tényleg nem úgy megy, hogy néhány fellépés, és néhány kanáltrükk. Hanem úgy megy, hogy két-három évtizeden keresztül csinálja ezt, felépít maga köré egy piacot, eladható termékeket gyárt - Uri könyvek, energiával feltöltött kövek, Uri filmek, ezernyi fellépés, exluzív szerződések, előadások, sztárvendégeskedés, DVD-k, CD-k, ésatöbbi. Ebből két-három évtized alatt összejön egy frankó kis vagyon, főképp úgy, ha az illetőnek más irányú vállalkozásai is vannak.
Nem tudom, miért ragaszkodsz ahhoz, hogy márpedig Uri olajat talált, amikor ezt egyáltalán nem tudod tényszerűvé tenni konkrét nevek, adatok hiányában...
Randhi: Igen is érdeke lenne, mivel ő úgy vallja, hogy bizonyítani szeretné az emberiség számára, hogy léteznek ezek a jelenségek. (Olvastad a "Görbüljek meg ha nem igaz! c. könyvét? Nekem itt figyel a polcon.) Érdeke lenne, hogy az egész tudós társadalomnak bizonyítson, ezzel ugyanis rengeteg támadást tenne komolytalanná, és egyértelmüvé tenné, hogy paradigma váltásra van szükség. Érdeke nem csak neki, de a többi álllítólagos parafenoménnak is, hogy végre elismertséget kapjanak, és azért, hogy eredményeikkel tovább vigyék a tudományt, és ezzel az emberiség fejlődését.
Nem arról van szó tehát, hogy mennyien hisznek, illetve nem hisznek a képességeikben. Ez a valóságról alkotott képünkről szól, és arról, hogy mennyire ismerjük, illetve nem ismerjük azt. Ezért lenne szinte kötelessége egyértelmű módon bizonyítania. Nem teszi. Oka van rá, biztos...
Randhi pénzében csak ennyire -
#614 félreérted amit írtam, nem azt mondtam, hogy minden kamu, a médiára értettem. -
kalimera #613 Nem mindegy, hogy mit minek nevezünk!
Van itt korlátlan internet is, ami 250 Gb/hó, azaz napi 2-3 óra letöltés csak.
Vannak tökéletes képminőséget ígérő szolgáltatók, amit épphogy nézni lehet.
Azt szeretnéd, ha semmi sem azt jelentené, amit mondanak?
-
#612 igen úszkálnak, alatta lehet ha egy fordított U betűbe teszik a cuccot akkor elfér alatta a nő. mikor a lába között elment azt szerintem megszakadt a fal és úgy lépte át a szakadékot meg a nőt. erre a két esetre emlékszem, szerintem akik úszkáltak szintén beépített emberek, jól begyakorolt produkció az már igaz, más megoldást nem igen tudok kitalálni. -
Seten #611
Igen, ezen a plexin agyaltunk már itt korábban is, csak nem tudjuk hogyan van rögzítve mert mellette, előtte és alatta is úszkálnak! :)
-
#610 Nemtom, én nem félnék a kígyótól.
1. Ott az ellenméreg. (Mármint, ha mérges kígyó lett volna, akkor lett volna ellenméreg is.)
2. Bíznék a csákóban, mert ha télleg parafenomén, akkor úgy is kitalálná, ha meg nem az, akkor úgy is csalna.
Ebből adódóan, a kockázat nulla. -
#609 Elvisnek mi köze ehhez? Ő már halott, nem lesz neki jobb, hogy látták. -.-
Ezzel ellentétben viszont Urinak jó, hogy hisznek neki, ezért NINCS SZÜKSÉGE, hogy bizonygassa a képességeit... -
#608 Criss, fűrészes sima befekvős, szerinted miért fekete amire fekszik és miért van nikkelezett fém keret? az azt a hatást kelti mintha sokkal vékonyabb lenne pedig elfér a lába alatta. meg azért is takarták le a derekát hogy ugye ne lássuk pontosan aztán meg a lába nem az övé látszik is hogy rendezgeti a lábát az aszisztens mikor felment az asztalra. a vízen járás meg jól néz ki,de valami plexi falon lépdel... -
#607 Ja amúgy a trükkök kielemzése érdekesebb téma :) -
#606 Hallod engem marhára nem érdekel, hogy miért nem bűvészsó a címe, aki meg elhiszi, hogy tényleg parafenoméneket lát az meg is érdemli. Kígyós téma, most őszintén szerinted lenne olyan rendező, meg "sztárvendég" aki bevállal egy mérges kígyós kalandot, hát nem hiszem ,emrt történhet egy véletlen baleset, aztán jóccakát, de azt meg mégsem mondhatták, hogy hé figyeljetek már itt van egy vizisikló, de ti képzeljétek már azt, hogy ez egy halálosan mérges kígyó, hát elég viccesen festett volna. Ehelyett kamuztak egyet és megpróbálták hitelessé tenni a dolgot, ehhez még a wikis hátteret is megoldották. Hát ennyi, akinek nem tetszik nem nézi, akinek tetszik nézi, és az a gyenge duma, hogy Mo-n hülyének nézik az embert, meg csak ennyire futja stb. el kellene felejteni, a világon mindenütt ez van. -
kalimera #605 Nem trükköket kellene kielemezni, többek között ehhez sem értünk.
A TV2 csalásait beszéljük meg.
Miért nem elég a bűvész show, miért kell természetfelettinek kell nevezni azt ami nem az.
Miért mérges az egyébként nem mérges kígyó? -
#604 Értjük mi, hogy mi a lényeg, de a dobozos variációt szinte mindenki ismeri nekünk a Criss-es megoldása érdekel. -
kalimera #603 Feladom! -
#602 De ez is dobozos, Crissnél nincs doboz. -
#601 Na ja több ezren állítják, hogy látták Elvist a halála után, tehát akkor Elvis mégsem halt meg? Tehát ez, hogy hányan hisznek Uri erejében nem jelent semmit. -
kalimera #600 A halálos fűrész:
http://www.runet.hu/portal/article119.html -
#599 Dehát elfordult az iránytű. -.-
#588: Urinak kurvasok pénze van (csak a háza 3milliárd forintot ér), azért nem úgy megy, hogy 1-2 fellépés, néhány kanálhajlítás, azt már színarany WCje van. :D
James Randhi-hoz csak annyit szólnék, hogy Urinal nem érdeke, hogy bebizonyítsa az erejét(mivel hiába ugatják itt többszázan, ha másik száz ember meg hisz benne) és van pénze, ebből adódóan nem kell neki az 1 millió dollár! (Amúgy szerintem az az 1 millió dollár léte is kétséges.) -
#598 Felülről emelik, mert ha megnézed akkor egyáltalán nem nehezedik a lábaira, csak imitálja. Vagy tényleg csak videotrükk :) Állítólag Criss Angel kiadja a trükkjeinek a megoldását, az oldalán elő lehet rendelni. -
Seten #597
És vajon EZ is CGI?