Seven Kingdoms Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozni kéne egy törvényt, hogy ilyet nem lehet csinálni, ez faszság! 😛
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Igaz, lehet csak az a baj azóta öregedtem is, nekem már túl gyorsan kell kattingatni benne 😊
----------
Molnibalage: "pl. mikor lesz már olyan háborús játék ahol a parancskiadás nem azonnal hajtódik végre"
Lehet meg kéne nézned a Combat Mission sorozatot, abban nagyon sok dolgot valósitottak meg úgy, hogy sokkal közelebb álljon a valósághoz. Tán parancskiadás utáni késleltetés pont nincsen (tudtommal, nem sokat toltam), de például olyan igen, hogy egy bizonyos parancsodat nem hajtják végre, mert mondjuk a szemközti bokorból kiugrott egy ellenséges tank és a gyalogosok inkább úgy döntöttek hogy elbújnak mintsem hogy vakon kövessék a parancsokat.
De a Steel Panthers sorozatból (TBS) is rémlik olyasmi, hogy egyik játékmódjába elég erõsen szerepet játszik a chain of command.
Tökéletesen reális játékot sose fogunk kapni, azt nem élvezné senki (kezdjük például a load/save funkció kikapcsolásával 😛 )
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy a fenti gamma meg sztem fosul néz ki... :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Amúgy én nagyon szerettem a 7Kingdoms-t, de ennek kevés köze nincs ahhoz a nevén kivül. Nekem az útkeresés tette be a kaput - amikor egy 6-7 egységbõl álló csapatot lehetetlen együtt tartani a sok apró-cseprõ akadály miatt... uninstall volt hamar.
Amúgy Warhammerbe a halálom,hogy néha az egységek nem azt csinálják amit akarok, vagy többször kell kattintanom,hogy végre csinálják amit szeretnék<#falbav>#falbav>
Fõként az épületek kijelölésekor meglévõ díszes körök, meg maga az egész megjelenés. Véletlenül nem licencelt engine?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Gondolok arra, hogy pl. mikor lesz már olyan háborús játék ahol a parancskiadás nem azonnal hajtódik végre? A RTW, MTW sorozatban is minden egység korlátlan távolságról azonnal engedelmeskedik.
Az 1991-es (!!) Centurion-ban sem volt ekkora ökörség...
TUCATNYI ötletem van arra, hogy hogyan lehetne jó stratégiai játékot csinálni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
WC3, Dawn of War sorozat, C&C generals, meg még a faszom tudja mennyi játék néz ki ugyanígy...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN