27
  • pallerr
    #27
    Hali Mindenkinek !!!
    Sajnálom az oldalt. Használtam elég sokat. Ha publikus torrent oldal kell akkor itt keress. torrent-finder Itt van elég :) Sőt Firefox-ba akár beépülője is van. toolbar
  • Roli012
    #26
    kapják be.
  • arrakistor
    #25
    ezt a programot pedig mindig és/vagy folyamatosan, vagy állandóan lehetne kívülről TOR szerveren keresztülmenő kamu IP-címekkel felvértezett szerverekkel , fájllistákkal tápolni, mintegy a fix szervert megoldva (viszont nem fix IP címről , lásd: TOR
    ) szóval ami a DC++ esetében a HUB lista és a maga a HUB szerver, az ebben az esetben lehetne egy kamu (lenyomozhatatlan) IP-címről csatlakozó szerver, amely a többi gép felé továbbítja azok megosztott adatait és fájllistáit. Érthető???
  • arrakistor
    #24
    nem érted amit írtam: a DC-ből mindössze a keresését és a keresési és szűkítési mechanizmusát kéne átvenni, esetleg némi kategorizálással fűszerezve azt... maga az adat - beleértve természetesen a fájlok keresési listját is- már mehet úgy mint a torrent esetében , szétszabdalva és kódolva.

    olvasd el mégegyszer amit írtam , szerintem nagyon jó 5let ! el sem hiszem hogy valaki még nem valósította meg egy program formájában !
  • Wittgen
    #23
    A másik meg: nem értem, hogyan tudták elmarasztalni az oldal üzemeltetőit bizonyíték hiányában. Szép és jó, hogy az mondják, hogy a törölt cumók voltak a bizonyítékok, de mivel bizonyítják, hogy azok voltak? És ha azok voltak, akkor azok hiányában hogyan lehet elítélni valakit? Ez olyan, hogy azt mondom XY (akiről csak sejtem, de őt magát nem láttam soha) ellopta a pénztárcámat, de azt biztosan elégette, így a zsaruk nem találják meg nála. Bizonyíték hiányában mégis sittre vágják, mert biztosan ő volt (holott én is csak sejtem+bizonyíték sincs).
  • Wittgen
    #22
    Hűha, most 1-2 fejes biztosan kap némi sikerdíjat a véghezvitt hőstettük miatt.
  • bakagaijin
    #21
    Vagy a last.fm, vagy a Jamendo, vagy a ... Legális, évtizedekre elegendő és jó zenék vannak. Mi kellhet még? Kiadó? Minek?

    Meta-keresők mennyire népszerűek? mp3-at kezelő chip igencsak fillérekért kapható, tehát ha valaki épp kávéfőzőt épít, nyugodtan ezt is beleveheti a projektbe :). És ebben még a Freunhofer jogdíja is bennevan...
  • ZeemanX
    #20
    Hát nemtom. Én még mindig aszondom, hogy a zöldördög volt (!) a legjobb. És baromi érdekes, hogy semmi aktivitás a lezárása óta... :-S
  • ziipp
    #19
    Én sem ismertem közvetlenül... sztem jelenleg a thepiratebay.org a legnagyobb publikus tracker, amit valszeg sosem fognak bezárni, mert a svédeknél rábólintottak a dologra. Idevágó link: stealthisfilm.com.

    Egyébként a privát trackerek a legjobbak, ott vannak rendes feltöltők 100MBit+, szinte mindig full sávszélen jön a cucc.
  • Petys
    #18
    A TorrentSpy-ért tényleg R.I.P.
    Először az egyik legjobb volt, aztán kezdett hanyatlani amióta ba***gatták a jogvédők...
    Én amita rátaláltam erre az oldalra, szinte minden torrentet itt kezdek keresni, még jópár privát trackeren is keres:
    http://btjunkie.org/
    Jah és szintén vannak rajta kommentek, kevés a reklám és a keresője is elég inteligens!
  • Mentrid
    #17
    R. I. P. Jó kis oldal volt...
  • Narxis
    #16
    Blu-Ray
  • Tinman #15
    Zene? Hosszú évek óta 1 db mp3-at sem töltöttem le. A mai zenék már nem az én fülemnek valók :-/
    Ha meg nagyon kell valami ott a youtube ;-)
  • willcox
    #14
    Nem hogy sokáig, soha nem ez volt a legnagyobb publikus tracker.
  • barret
    #13
    Oreg koporsoszokevenyek .Aki kicsit is ert az internethez,az tudja hogy szelmalomharcot vivnak... Mar nemsoka a Blueray lejatszokban is lesz divx tamogatas...Gondolom a tobbi formatumot sem hagyjak ki belole :D Nemsokara a kavefozok is kezelik az mp3 formatumot.
  • Abu85
    #12
    Zeneipari bohócok napi statisztikája most kifelyezetten hízelgő lett. 1 oldalt bezártunk, közben 10 új nyilt.

    Szvsz ezzel a stratégiával teljesen esélytelenek a kalózkodás ellen, de hát az ő dolguk, pénzük.
    Azért adok pár tanácsot is: Próbáljatok meg a zeneletöltések felé elmenni, a CD már elavult. Számokért kérjetek pénzt ne albumokért. Próbáljatok meg emberi árat megszabni. ...
    Változások szükségessek az iparágban, nem a kalózok miatt tartotok itt, hanem a saját hülyeségjeitek miatt.
  • Csi9aa
    #11
    Amikor én láttam először, trackerként (már) nem üzemelt, csak összevissza gyűjtögette a VALÓDI trackerekről származó fileokat.

    A DC pedig a lehető legrosszabb filecserélő hálózat, el kéne felejteni... Központi keresés lehetetlen (ill. nem megoldott mert rohadt nehezen kivitelezhető), az autonóm HUB-ok szabályaitól néha égnek áll az ember haja, a letöltés menete pedig a torrenthez képest kőkorszaki, az egész a fileserver botos IRC csatornákat idézi, azzal a különbséggel, hogy ott garantált a sávszélesség, ezen meg hemzsegnek az "adsl otthon szubminimum" csomagos felhasználók.
  • DjDano
    #10
    Azért nem szabad elfelejtreni, hogy ez volt sokáig a legnagyobb publikus tracker...
  • Narxis
    #9
    Nem nagyon használtam, nem siratom.
  • dez
    #8
    R.I.P.
  • syn7h37ic
    #7
    Méghogy a zeneipar ünnepel...Bullshit.! A RIAA ünnepel. Még jó, hogy nálunk nem tiltott az mp3 letöltése, csak a szabad amerikában tiltott, és bűn. Eggyel kevesebb torrent portál, van még százezer másik...
  • Balumann
    #6
    Én soha nem szerettem a DC-t, főképp azok a szabályok miatt. Meg kell osztani csomó mindent, aztán ha meg töltenek és nekem el kell menni akkor kirughatnak, meg... nemtudom, én próbálkoztam vele több HUB-on is, bár sok helyre be se tudtam menni, mert nem volt akkora vinyóm se amennyi adatot meg kellett osztani. Nekem 1 csomó ideig kellett keresgélnem mire megtaláltam vmit, lassan jött, közbe tőlem töltöttek, nem tudtam játszani, elmenni se engedtek, közben én meg nem tudtam nagy részét letölteni amit szerettem volna.

    Nekem a torrent sokkal szimpatikusabb, de inkább az ilyen zártak. Aki feltölt annak fel kell töltenie, utána meg aki letölti az is tölti fel, és akkor töltöm le meg fel (akkor sem kell 1 embernek feltöltenem egybe az egészet) amikor éppen nem zavar meg ilyesmik, ráadásul az arány sokkal korrektebb, mint h osszak meg 500 gigát...

    Nekem a DC-ből az a pár nap próba elég is volt, nem is akarom h ilyen rendszert vezessenek be bárhol is. Torrent teljesen jó megoldás.

    Torrentspy-t egyébként én sose használtam.
  • arrakistor
    #5
    a tth-n kívül én még esetleg a kategorizált keresést.... illetve a kategóriák bevezetését is megfontolnám..
  • arrakistor
    #4
    ha jól tudom az Amule az ilyen ! segítsen már valaki akinek van, vagy használta már!

    ?

  • arrakistor
    #3
    ez csak arról jutott eszembe, hogy a fix helyű http torrent szerverek mennyire sebezhetőek, viszont egy decentralizált kereső hálózat ellen semmi esélye nincsen az ASVÁnak és egyéb ... szervezeteknek.
  • arrakistor
    #2
    kéne már egy jó progi, ami ötvözi a DC és a torrent előnyeit !

    a torrentből a kódolt hálózati kommukiációt és a szétsplittelt (szétszabdalt) , decentralizációt kéne átvenni, a DC-ből viszont azt hogy a csatlakozó gépeken lévő megosztott anyagot egy adatbázisba gyűjtse a progi, de a DC-vel ellentétben nem egy központi szerverre, hanem minden gépre külön... tehát minden gép megkapná a swarmban lévő összes többi gépeken tárolt adatok listáját és a következő swarmba becsatlakozó gép is letölteni a listát...
    a folyamatosan változó listából a programnak TTH szerint és a becsatlakozási idő szerint kéne a fájlokat rangsorolnia ( tehát minél tovább van bent ugyanaz a a TTH-jú fájl akárcsak egy embertől is bennt a swarmban, annál nagyobb lenne a fájl "fontossági", vagy popularitási hányadosa, megfűzserezve azzal, hogy minél több embernek van meg ugyaz a TTH-jú fájl (adott időegységen belül) az szintén javíthatná a popularitás deltát.
  • willcox
    #1
    Én azóta nem látogattam, amióta a torrentekhez való hozzászólásokat letiltották. Azokból ugyanis általában kiderült, hogy mi a fake. És ott ezekből nagyon sok volt. A mininova szerintem mindig is sokkal jobb volt.