65
\"Egy óra a Földért\" akció
-
#25 amúgy én szerintem kimegyek vmelyik rakpartra, megpróbálok valami videót csinálni, hátha látványos lesz, ahogy kialszik a díszkivilágítás.
lánchíd környéke pont jó lesz^^ -
#24 és 5 perc után megunod, mi? :D -
#23 Akkor már meg van mit kapcsolok le: tévé kihúz, gép kihúz, hangfal kihúz, egér töltő kihúz, lámpa lekapcs:D. Geci jó:D. -
#22 amit csak tudsz, és nélkülözhető egy órára -
#21 Mondtam a családnak, azt mondták, hogy én nállam lekapcsolhatok mindent, de pk biztos nem fogják:(. Francba:(. -
#20 pl nézd meg azért az út fényeket nem kapcsolták ki! és ez nem kényszer, ez önkéntes... szóval ha kell a gyárnak veszteség akkor lekapcsolhatják, de az nem ilyen látványos... -
#19 :)))))) -
#18 És itt csak a lámpákat kell kikapcsolni, tévét kihúzni, gépet kikapcsolni ilyesmi? Vgay mindent az ég egyadta viágon. Mer ha mindent, akkor ezt nem értem: Ha sydnibe minden elektromos cuccot lekapcsolnak, akkor a gyárak, mefg az ilyenek is lekapcsolnak nem? De hát az nekik több milliós kár:P. Vgay itt most mit kell lekapcsolni, meg kihúzni? -
#17 igen????melyiken? -
#16 Kizárt, hogy lekapcsoljam este 20:00-kor az áramot.
Balázs show maraton lesz! -
az nem kapcsolta le -
#14 a greenpeace emberei fognak fekete (hibrid) limóval parkolni a házatok előtt... -
#13 és aki nem kapcsolta le?azzal mivan? lekapcsolta a Szííááéé ? -
#12 szerintem meg sokkal királyabb ami tavaly volt az S.O.S. earth vagy valami ilyesmi, egy bazi hosszú koncert sorozat ismert és kevésbé ismert előadókkal, közvetítte a cool tv hát 12 órát biztos néztem de lehet hogy többet is :D -
#11 az ötlet jópofa, első lépésnek nem is rossz -
#10 és ez Nyíregyházára is vonatkozik? xDD -
#9 Én sosem értettem az emberek mi a fasznak pazarolják az áramot.
Értem ezt a kurva boltok elekromos logoira meg kirakataira.Este tökömért kell azoknak menni.
Egyszer ugyis kinyirjuk a bolygonkat. -
#8 :D -
#7 :DD
ja -
#6 olvassátok el a linkelt cikket -
#5 kikapcsolod az áramot este 1 órára, és ettől kevesebb esőerdőt vágnak ki, és még a zorrodat is tisztíccsa, vagy valami ilyesmi :) -
#4 ezmijez -
daneszbaby #3 Ez mi? -
[apro]Sydney az akció alőtt és után, 2007-ben -
#1 nem nagyon találtam ehhez hasonló topikot, gondoltam nyitok egyet.
rövid történet és pár cikk, csak hogy mindenki tisztában valamilyen szinten legyen miről is van szó:
"2007-ben még csak az ausztráliai Sydney, idén azonban már szerte a világon több száz nagyváros csatlakozott egy látványos környezetvédő kezdeményezéshez: az Egy óra a Földért akciókeretében március 29-én, helyi idő szerint 20 órakor lekapcsolják a nélkülözhető világítást, így hívják föl a figyelmet a pazarló energiafogyasztásra. Budapest számos fénye is kialszik, és remélhetőleg a magyar lakosság is komolyan részt vesz a megmozdulásban."
Origo cikk
Hivatalos oldal
mit gondoltok róla?
vannak itt olyan fórumozók, akik lenyomják az áramot?