Earth Hour 2008
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a greenpeace emberei fognak fekete (hibrid) limóval parkolni a házatok elõtt...<#idiota>#idiota>
szerintem meg sokkal királyabb ami tavaly volt az S.O.S. earth vagy valami ilyesmi, egy bazi hosszú koncert sorozat ismert és kevésbé ismert elõadókkal, közvetítte a cool tv hát 12 órát biztos néztem de lehet hogy többet is :D
Én sosem értettem az emberek mi a fasznak pazarolják az áramot.
Értem ezt a kurva boltok elekromos logoira meg kirakataira.Este tökömért kell azoknak menni.
Egyszer ugyis kinyirjuk a bolygonkat.
Értem ezt a kurva boltok elekromos logoira meg kirakataira.Este tökömért kell azoknak menni.
Egyszer ugyis kinyirjuk a bolygonkat.
Next PC upgrade: 2022
:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
olvassátok el a linkelt cikket<#szomoru1>#szomoru1>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
kikapcsolod az áramot este 1 órára, és ettõl kevesebb esõerdõt vágnak ki, és még a zorrodat is tisztíccsa, vagy valami ilyesmi :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ez mi?
nem nagyon találtam ehhez hasonló topikot, gondoltam nyitok egyet.
rövid történet és pár cikk, csak hogy mindenki tisztában valamilyen szinten legyen mirõl is van szó:
"2007-ben még csak az ausztráliai Sydney, idén azonban már szerte a világon több száz nagyváros csatlakozott egy látványos környezetvédõ kezdeményezéshez: az Egy óra a Földért akciókeretében március 29-én, helyi idõ szerint 20 órakor lekapcsolják a nélkülözhetõ világítást, így hívják föl a figyelmet a pazarló energiafogyasztásra. Budapest számos fénye is kialszik, és remélhetõleg a magyar lakosság is komolyan részt vesz a megmozdulásban."
Origo cikk
Hivatalos oldal
mit gondoltok róla?
vannak itt olyan fórumozók, akik lenyomják az áramot?
rövid történet és pár cikk, csak hogy mindenki tisztában valamilyen szinten legyen mirõl is van szó:
"2007-ben még csak az ausztráliai Sydney, idén azonban már szerte a világon több száz nagyváros csatlakozott egy látványos környezetvédõ kezdeményezéshez: az Egy óra a Földért akciókeretében március 29-én, helyi idõ szerint 20 órakor lekapcsolják a nélkülözhetõ világítást, így hívják föl a figyelmet a pazarló energiafogyasztásra. Budapest számos fénye is kialszik, és remélhetõleg a magyar lakosság is komolyan részt vesz a megmozdulásban."
Origo cikk
Hivatalos oldal
mit gondoltok róla?
vannak itt olyan fórumozók, akik lenyomják az áramot?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
← ElőzőOldal 2 / 2