Earth Hour 2008

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
<#zavart2>
az nem kapcsolta le

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

tigeroo
a greenpeace emberei fognak fekete (hibrid) limóval parkolni a házatok elõtt...<#idiota>
fanka93
és aki nem kapcsolta le?azzal mivan? lekapcsolta a Szííááéé ?

Palinko
szerintem meg sokkal királyabb ami tavaly volt az S.O.S. earth vagy valami ilyesmi, egy bazi hosszú koncert sorozat ismert és kevésbé ismert elõadókkal, közvetítte a cool tv hát 12 órát biztos néztem de lehet hogy többet is :D
tigeroo
az ötlet jópofa, elsõ lépésnek nem is rossz
fanka93
és ez Nyíregyházára is vonatkozik? xDD

grebber
Én sosem értettem az emberek mi a fasznak pazarolják az áramot.
Értem ezt a kurva boltok elekromos logoira meg kirakataira.Este tökömért kell azoknak menni.
Egyszer ugyis kinyirjuk a bolygonkat.

Next PC upgrade: 2022

akyyy
:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dragooon
:DD
ja

Dragooon
olvassátok el a linkelt cikket<#szomoru1>

joebacsi
kikapcsolod az áramot este 1 órára, és ettõl kevesebb esõerdõt vágnak ki, és még a zorrodat is tisztíccsa, vagy valami ilyesmi :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fanka93
ezmijez

Ez mi?

Dragooon

Sydney az akció alõtt és után, 2007-ben

Dragooon
nem nagyon találtam ehhez hasonló topikot, gondoltam nyitok egyet.

rövid történet és pár cikk, csak hogy mindenki tisztában valamilyen szinten legyen mirõl is van szó:

"2007-ben még csak az ausztráliai Sydney, idén azonban már szerte a világon több száz nagyváros csatlakozott egy látványos környezetvédõ kezdeményezéshez: az Egy óra a Földért akciókeretében március 29-én, helyi idõ szerint 20 órakor lekapcsolják a nélkülözhetõ világítást, így hívják föl a figyelmet a pazarló energiafogyasztásra. Budapest számos fénye is kialszik, és remélhetõleg a magyar lakosság is komolyan részt vesz a megmozdulásban."

Origo cikk
Hivatalos oldal

mit gondoltok róla?
vannak itt olyan fórumozók, akik lenyomják az áramot?

← ElőzőOldal 2 / 2