A kiválasztott - Uri Geller igába hajtja a magyart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
(61-es ritmus az nagyon lassú, fõleg egy olyan embertõl aki színpadon van és épp klinikai halálra készül😊)
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
GGMU
GGMU
GGMU
Értettem fõnök. Bocs, hogy elgépeltem és kövezzenek meg érte mert a nyomorult sgn nem lehet szerkeszteni.
ps: SEGGFEJ!
legközelebb 1 rongyal érintem meg😄
nem az, de igazából ez a gáz a mûsorral, hogy mnd megoldható beépített emberrel, és hiába mondja valaki, hogy "nem is". az árnyékérintgetés klasszikus rutin - érdemes utána olvasni.
A besült produkciónál bizos amiatt sirt a végén a csaj mert elrontotta nem pedig, amiatt mert meghatódott.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sa a kanál nem esett le, se a 3 éve lemerült óra nem indult el, NEM TÖRTÉNT SEMMI !!!
Fel is vettem videóra ahogy nem történik semmi! Feltöltsem ???
Ekkor jöttem, rá, hogy az ellentétes enrgiámmal blokkolom a csákót 😄
Csányi kiejtette az R2D2-s fiút, meg is lepõdött a gyerek, hogy nem a Star Wars filmcímet írta a lapra, ahogy meg volt beszélve. Beszélnek hozzájuk a fülesen ???
Ha engem áldana meg a sors hasonló tudással, elsõként magam kezdeném méregetni, hogy mi ez. Ha használhatónak vélném a tudást, tovább fejleszteném...
Itt a gond..
Õ vett a temze parton telkeket a bevételbõl...
Ha magamnak mesélem, akkor sem hiszem el...
szerintem nem is fogják annyian nézni a mûsorát
A heavy cost. I pay it gladly.
Fõnök, ez egy showmûsor. Nézettség okán megpróbál odatapasztani a tv-hez, ehhez különleges dolgot kell mutatni, egy kulcshajlítás marhalkülönleges ám.
Nem létezik, hogy ne legyen annyi fantáziád, hogy csinálnak külön erre a mûsorra egy szeparált, pl. egy forrasztóónból kiöntött kulcsot (nem a legjobb példa tudom), amit faszántosan meg lehet hajlítani. Nem volt idegzetem a kulcsos részig várni, de állítom nem mutatta meg a kulcshoz tartozó zárat/lakatot és nyitogatta vele azt. Ha igen, a 21. század technikájával azt is meg lehet oldani hogy azután meghajlítsa (pl. a normális kulccsal nyitogat, majd mikor a kamera pont nem veszi a kezét, kicseréli a zsebében lévõ ónkulcsra. Persze úgy, hogy a nézõk ebbõl mit sem vesznek észre)
Ha valóban megtudja a bioenergiájával -vagy tököm tudja mijével- hajlítani a dolgokat, miért nem rögtön egy lámpaoszloppal kezdi, vagy egy kordonnal a Kossuth térrõl, amivel nem lehet stiklizni?
Nem is szélhámos, hanem egy egyszerû illúzionista. 😊 Vagy ahogy a Színes UFO magazin mondá': "a jövõbõl visszajött emberke". :'D
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Nem nyert! Nem vagyok szélhámos.
"Es mi van ha nem is szelhamossag ?"
Nem vagy egy csöppet túl naív?
"ajanlom attanulmanyozasra a #118-as hozzaszolast. Foleg onnan, hogy:"Nem kell ehhez Uri""
Még mindig nem értem hogy jártál utánna. A #118-as hozzászólásodat már 3x át tanulmányoztam, de nincs benne hasznos adat, azaz információ, valami hiteles, hihetõ, össze-vissza élõben és utólag is áttanulmányozható, bûvészek által is elfogadható produkció vagy mentalista kéne.
"Sikeres szélhámosnak is tudni kell lenni."
Csak neked meg az sem megy... igaz? Szoval innen fuj a szel, ez faj neked. Es mi van ha nem is szelhamossag ?
Ez alatt pontosan mit értesz? Elmentél egy bûvész bemutatóra és ott láttad vagy személyesen találkoztál Uri Gellerrel (esteleg te készítetted vele a riportot a TV2-nek)?
"Amugy gondoljatok, hogy kanalhajlitasbol lett milliomos ? Vagy olyan szerzodest kotott pl.: olajcegekkel amelyek akkor is fizettek ha nem talalt olajat/foldgazt ?"
Sikeres szélhámosnak is tudni kell lenni.
Amugy gondoljatok, hogy kanalhajlitasbol lett milliomos ? Vagy olyan szerzodest kotott pl.: olajcegekkel amelyek akkor is fizettek ha nem talalt olajat/foldgazt ?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Arról nem beszélve, hogy ha sokan kiabálnak "M" betût tartalmazó szavakat, rezeg a TV, leesik a kanál, beindul 10-20 óra amit elfelejtettek felhúzni...és aki szerepelni vágyik, telefonál..
De õ azt állítja, hogy természet feletti képességei vannak, azaz a te megfogalmazásodban azt állítja, hogy nem az a szakmája. A bûvészek legalább bevalják, hogy szemfényvesztõk, illúzionisták.
Mellesleg aki TV2 / retekklubot néz mûsorfüggetlenül az ne fikázzon, mert ezzel pont eleget mondott a saját szintjérõl is.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
az órás erre mondaná az ütés mindennek használ tehát az órák a mozgatás hatására indultak be! kb 30% ami nem digitális volt hanem a mechanika picit se volt berozsdálva😊 a kanál hajlítást persze csak saját kanálal müködik amit a közönség hozz az gyorsan eldobja! persze nem hajlik a nemesacél😊
David copperfield többre nézem mert ö legalább bevallja hogy büvész trükk!
Persze van aki élvezi az olcsó trükkjeit, végülis egy monika show után autentikus levezetés lehet.
A "rögtön az illetõt kezded ki" dologhoz: nem tudod ki volt az, aki rögtön lehazugozta és csalózta ?
"és látod, hogy egy kézben képes vagy rá..."
Szokták is mondani, hogy mindenki képes mindenre, csak ismerni kell a trükkjét. Anno volt a bûvészek trükkjeit leleplezõ sorozat, abból elég sok varázslatot el lehetett sajátítani, már akit utána még érdekelt. 😊 Pont ez a baj, hogy az okoskodó, "én-mindent-tudok-és-mindent-leleplezek-mert-semmi-sem-igaz" emberek elrontják mások szórakozását. Nyilván az lenne a jó, ha mindenki fapofa lenne, ha senki sem találna ki valami trükköset, s azzal szórakoztatná a többieket, mert az már valóságos terror lenne a "géniuszoknak".<#levele>#levele>
http://www.illusiondepo.com/magyar/viewtopic.php?t=109
Nem értem, hogy lehet valaki ilyen vak, de legyél csak, jogod van hülyének lenni. Ha valaki rögtön állít valamit, amivel nem értesz egyet, rögtön az illetõt kezded ki, iskolai végzettségét firtatod..nem is ismersz ember! Azt sem tudod ki vagyok.. Arról beszélj, ami a téma, ne térj el a lényegtõl. További jó Uri geller hívõsködést.😊 Elvileg kanalat sem tudsz meghajlítani, aztán megnézed a leleplezõ filmet, és látod, hogy egy kézben képes vagy rá...
Tessék a mellékelt filmeket megnézni!!!
Az SZDSZ egy náci párt.