A kiválasztott - Uri Geller igába hajtja a magyart

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mardel
Szerintem mivel csak hang, pl hogy múkodj, valamelyik adásból (már ha van olyan mazochista aki felvette) ki lehet vágni azt a részt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

valakinek nincsenek meg az uri gelleres csengöhangok? mer csak ugy fun bol kellene de azért nem akarok fizetni. video: http://vastagbor.blog.hu/2008/05/05/reggeli_sokk_uri_geller_csengohangok

A szív leálítos szinte uganaz mint a lélekbõl kijövü csávó. Az az öregember a számokkal az jó volt.
uniu
Ez is egész jó volt, de a "sólyom testvéres" óegyiptomiul gagyogó fazon sztem jobb volt 😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

uniu
Ugyan az a szinjáték volt, még a szívritmus értekek is ugyan azok voltak 😊))
(61-es ritmus az nagyon lassú, fõleg egy olyan embertõl aki színpadon van és épp klinikai halálra készül😊)

Most volt a naplóba, aszonta olyan mint a placebo. Ha hiszel benne hatásos, mégha nem is igaz. Én elfogult vagyok, de ebben lehet valami

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Mardel
Olyan közelrõl azt a kis mûanyag poharat szerintem még a vaktöltényes fegyver is széttöri.

Golyo69

GGMU

Golyo69
ez lesz a jövõ hétenorosz rúllet

GGMU

Golyo69
csalás az egész szivmegálós pro 7-en

GGMU

blackfire001
Annyira, de annyira látszik a videón, hogy kamu. Nézd meg, az alma eltûnése alatt elmozdul. Fake videó. Photoshopban én is csinálok ilyet, csak idõ kell a tökéletes áttünéshez.
nah majd ha ezt tudja utánozni az uri geller akk elhiszem minden trükkjét😛

Mardel
Igazad van ne is nézd. Javsaslom helyette a helyesírási kézi szótárt.

Értettem fõnök. Bocs, hogy elgépeltem és kövezzenek meg érte mert a nyomorult sgn nem lehet szerkeszteni.

ps: SEGGFEJ!

én megfogtam Uri kezét és hoppá nincs por a tévén😄😄
legközelebb 1 rongyal érintem meg😄
"láthatatlan érintgetõs nagyon "beépített emberes""

nem az, de igazából ez a gáz a mûsorral, hogy mnd megoldható beépített emberrel, és hiába mondja valaki, hogy "nem is". az árnyékérintgetés klasszikus rutin - érdemes utána olvasni.
Nekem csak a kiesõ poharas Indián-woodoo csávó volt értékelhetõ, meg az öreg kalapos csóka. A asztáltestes gyertya nem-elefújós meg láthatatlan érintgetõs nagyon "beépített emberes" volt. A szögbelövõs kritikán aluli, bár nem a mutatvány miatt (az se volt jó) a csávó volt nagyon gáz.
A besült produkciónál bizos amiatt sirt a végén a csaj mert elrontotta nem pedig, amiatt mert meghatódott.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

igazából a többi is azért gáz, mert az izraeli és a német verzióban ugyanezeket a trükköket jobban megcsinálták. a hazaiak elõadás módja gyengécske.
uniu
A szogbelovos srac volt sztem csak gyenge, a tobbi erdekes volt.

Na a sok leszólás után megnéztem a szombati elõadást. Hát gyerekek igazatok volt. Én amúgy bírom Urit, de ez nagyon gáz mûsor.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

uniu
Tképpen ez a hír, hogy kerül az Sg-re ?

He he, nálam kiderült miközben néztem a mûsort, hogy PONT akkora ELLENTÉTES polaritású energiám van mint Urinak !!!

Sa a kanál nem esett le, se a 3 éve lemerült óra nem indult el, NEM TÖRTÉNT SEMMI !!!

Fel is vettem videóra ahogy nem történik semmi! Feltöltsem ???

Ekkor jöttem, rá, hogy az ellentétes enrgiámmal blokkolom a csákót 😄

Csányi kiejtette az R2D2-s fiút, meg is lepõdött a gyerek, hogy nem a Star Wars filmcímet írta a lapra, ahogy meg volt beszélve. Beszélnek hozzájuk a fülesen ???
A hírek olvasásához hit kell😊
Persze jobb a szkeptikus szempont. Azt bizonyítani kell. Ezért nem hiszek neki. Amikor bizonyítani kellet volna (mûszeres mérések), lett egy új érve a menekülés mellett....pont akkor...
Ha engem áldana meg a sors hasonló tudással, elsõként magam kezdeném méregetni, hogy mi ez. Ha használhatónak vélném a tudást, tovább fejleszteném...
Itt a gond..
Õ vett a temze parton telkeket a bevételbõl...
Ha magamnak mesélem, akkor sem hiszem el...
ziipp
Nem kell forrasztóón, elég elõre behajlítgatni, hogy elfáradjon az anyag, és a megfelelõ pillanatban törjön/hajoljon. Kicsit olyan, mint az elõre befûrészelt szék a Bud Spencer filmekben. :] És ha elég türelmes vagy, az az lassan hajlítgatsz, még ki sem fehéredik az anyag a hajlításnál.

50000 embert akar leszoktatni a cigirõl?? lol
szerintem nem is fogják annyian nézni a mûsorát

A rendõröket is meghajlíthaná...<#nemtudom><#vigyor>

Fresh Duke
Azért, mert akkor megb*sznák a rendõrök, és Uri élve akarja elhagyni az országot.

A heavy cost. I pay it gladly.

Mert az lehetetlen. <#idiota>

Én meg néztem a Star Wars-t. A gyerek az akaratával felemelte a sárga robotot(C-3PO-t az Endoron). Aki azt hiszi olyan marhakönnyû felemelni egy sárga droidot az menjen már haza oszt próbálja már meg! Mondjuk a porszívóval...
Fõnök, ez egy showmûsor. Nézettség okán megpróbál odatapasztani a tv-hez, ehhez különleges dolgot kell mutatni, egy kulcshajlítás marhalkülönleges ám.

Nem létezik, hogy ne legyen annyi fantáziád, hogy csinálnak külön erre a mûsorra egy szeparált, pl. egy forrasztóónból kiöntött kulcsot (nem a legjobb példa tudom), amit faszántosan meg lehet hajlítani. Nem volt idegzetem a kulcsos részig várni, de állítom nem mutatta meg a kulcshoz tartozó zárat/lakatot és nyitogatta vele azt. Ha igen, a 21. század technikájával azt is meg lehet oldani hogy azután meghajlítsa (pl. a normális kulccsal nyitogat, majd mikor a kamera pont nem veszi a kezét, kicseréli a zsebében lévõ ónkulcsra. Persze úgy, hogy a nézõk ebbõl mit sem vesznek észre)

Ha valóban megtudja a bioenergiájával -vagy tököm tudja mijével- hajlítani a dolgokat, miért nem rögtön egy lámpaoszloppal kezdi, vagy egy kordonnal a Kossuth térrõl, amivel nem lehet stiklizni?
ziipp
Ezt az egy videót nézzétek meg. Kanál hajlítás how-to:
www.galambosmagic.hu/video/Feco_02.wmv

A Szines UFO Magazin 2007 decemberében megszünt. 😊Ellenben a Hihetetlen Magazin mostani (áprilisi) számában olvasható a parafenoménokról egy 4 v 5 oldalas cikk.

"Es mi van ha nem is szelhamossag ?"
Nem is szélhámos, hanem egy egyszerû illúzionista. 😊 Vagy ahogy a Színes UFO magazin mondá': "a jövõbõl visszajött emberke". :'D

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

"Csak neked meg az sem megy... igaz?"

Nem nyert! Nem vagyok szélhámos.

"Es mi van ha nem is szelhamossag ?"

Nem vagy egy csöppet túl naív?

"ajanlom attanulmanyozasra a #118-as hozzaszolast. Foleg onnan, hogy:"Nem kell ehhez Uri""

Még mindig nem értem hogy jártál utánna. A #118-as hozzászólásodat már 3x át tanulmányoztam, de nincs benne hasznos adat, azaz információ, valami hiteles, hihetõ, össze-vissza élõben és utólag is áttanulmányozható, bûvészek által is elfogadható produkció vagy mentalista kéne.

uniu
ajanlom attanulmanyozasra a #118-as hozzaszolast. Foleg onnan, hogy:"Nem kell ehhez Uri"

"Sikeres szélhámosnak is tudni kell lenni."
Csak neked meg az sem megy... igaz? Szoval innen fuj a szel, ez faj neked. Es mi van ha nem is szelhamossag ?

"..., mint sokan itt, hanem vettem a faradsagot es sajat szememmel bizonyosodtam meg(vagy nem) dolgokrol."

Ez alatt pontosan mit értesz? Elmentél egy bûvész bemutatóra és ott láttad vagy személyesen találkoztál Uri Gellerrel (esteleg te készítetted vele a riportot a TV2-nek)?

"Amugy gondoljatok, hogy kanalhajlitasbol lett milliomos ? Vagy olyan szerzodest kotott pl.: olajcegekkel amelyek akkor is fizettek ha nem talalt olajat/foldgazt ?"

Sikeres szélhámosnak is tudni kell lenni.

uniu
Pontosan latszodott, hogy mikor gorbul, az elejetol a vegeig. Azonkivul -mint mar irtam- nem youtube-os videokbol okosodtam ki, mint sokan itt, hanem vettem a faradsagot es sajat szememmel bizonyosodtam meg(vagy nem) dolgokrol. Ajanlom azoknak akik kivancsibbak mint csokonyosen elutasitoak, hogy teszteljek le sajat maguk, eloben! Nem kell ehhez Uri, egy kis keresessel itt Mo.-n is talalni ra lehetoseget.
Amugy gondoljatok, hogy kanalhajlitasbol lett milliomos ? Vagy olyan szerzodest kotott pl.: olajcegekkel amelyek akkor is fizettek ha nem talalt olajat/foldgazt ?

Ezzel csak az a baj, hogy nem gondolod át mit láttál és hallottál. Azt nem láthatad, hogy mikor kezdte el görbíteni, azt sem látahatad végig, mikor oda ment a lámpához. Megkéne nézni, valami hasonló kanálal mit mûvel, amirõl már írtam.

uniu
Csak a tisztanlatas kedveert: Uri nem most jott be a kepbe, kb 1 honapja volt egy interju vele, -a Fokuszban-, es ott egy riporter altal vasarolt uber-fasza kanalal.(ranezesre volt vagy 10 deka) Es az lett meghajlitva, 2 ujjal, kamerak elott, kb 30 sec alatt. Es semmi korites nem volt hozza amibe bele lehetne magyarazni.

Hát, ha valaki túl erõsen kiabál, miért ne ordíthatná ki a falat is a helyérõl? 😊 Bár akkor meg akár van benne 'm' betû, akár nincs, egyre megy.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Az rendben van, hogy õ bûvész és illuzionista. De a töbi illuzionista annak vallja magát, õ nem. Részemrõl csalódás volt, hogy az egyik legátláthatóbb elõadót karolta fel. Az eltépett cetlirõl megmondani a tartalmát, régi trükk, többen megtették. Az, hogy egy idegen karórán beállítja ugyanazt, majd benyomja a felhúzót...és tekerheted...ott marad. Evvel megnyerte magának Uri-t. Elõre is elnézést kérek Keanu Reeves klónjától, ha lelõttem a poenját...😊
Arról nem beszélve, hogy ha sokan kiabálnak "M" betût tartalmazó szavakat, rezeg a TV, leesik a kanál, beindul 10-20 óra amit elfelejtettek felhúzni...és aki szerepelni vágyik, telefonál..
És melyik a jobb pókerpartner: aki sunyiban csal, vagy aki bevallja, hogy csal? Most az egy dolog, hogy õ minek tekinteti magát, attól még ugyanolyan, mint egy bûvész/illúzionista. Tudod, egyik kutya, másik eb, mégsem harapja le senki valamelyiknek a fejét. 😊

Õ tagadja ezt.

"de lecsalózni ... ez a szakmája, ebbõl él, ..."

De õ azt állítja, hogy természet feletti képességei vannak, azaz a te megfogalmazásodban azt állítja, hogy nem az a szakmája. A bûvészek legalább bevalják, hogy szemfényvesztõk, illúzionisták.

Emberek, mik ezek az indulatok, fröcsögõ gyalázkodás? Illúzió, szórakoztatás volt, semmi más. Hogy szar minõségben, azt már jogosan fel lehet hozni, de lecsalózni ... ez a szakmája, ebbõl él, szórakoztatja aki fogékony rá, senkinem nem nyomtak tudtommal pisztolyt a fejéhez, hogy kötelezõ nézni (én se láttam). Ennyi. Szánalmasak vagytok.
Mellesleg aki TV2 / retekklubot néz mûsorfüggetlenül az ne fikázzon, mert ezzel pont eleget mondott a saját szintjérõl is.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

üdv Emberek! Nem olvastam vissza a forumba de aki nem csak nézi a Tvét hanem látja is! tehát necsak nézz láss is! könnyen megmagyarázható az összes trükk!
az órás erre mondaná az ütés mindennek használ tehát az órák a mozgatás hatására indultak be! kb 30% ami nem digitális volt hanem a mechanika picit se volt berozsdálva😊 a kanál hajlítást persze csak saját kanálal müködik amit a közönség hozz az gyorsan eldobja! persze nem hajlik a nemesacél😊
David copperfield többre nézem mert ö legalább bevallja hogy büvész trükk!

m1c1mack0
uri geller egy mocskos csaló és azért mocskos, mert képest a kamerába nézve azt hazudni hogy õ egy 'mentalista'.
Persze van aki élvezi az olcsó trükkjeit, végülis egy monika show után autentikus levezetés lehet.

uniu
Nem vagyok Uri hívõ, ismét tévedtél. Inkább arról tegyél már fel filmet, amikor te hajlítasz így kanalat/kulcsot "egy kézben" néhány youtube-os videó után.

A "rögtön az illetõt kezded ki" dologhoz: nem tudod ki volt az, aki rögtön lehazugozta és csalózta ?

Nagy leleplezés, csak az az érdekes s furcsa az egészben, hogy az ott lévõ emberkék ezt nem vették észre?! Ja, hogy mind téglák voltak, így már érthetõ. 😊

"és látod, hogy egy kézben képes vagy rá..."
Szokták is mondani, hogy mindenki képes mindenre, csak ismerni kell a trükkjét. Anno volt a bûvészek trükkjeit leleplezõ sorozat, abból elég sok varázslatot el lehetett sajátítani, már akit utána még érdekelt. 😊 Pont ez a baj, hogy az okoskodó, "én-mindent-tudok-és-mindent-leleplezek-mert-semmi-sem-igaz" emberek elrontják mások szórakozását. Nyilván az lenne a jó, ha mindenki fapofa lenne, ha senki sem találna ki valami trükköset, s azzal szórakoztatná a többieket, mert az már valóságos terror lenne a "géniuszoknak".<#levele>

a mûsorban látott trükkök leleplezése az Illusion Depo bûvész site fórumán:
http://www.illusiondepo.com/magyar/viewtopic.php?t=109

Nem tudom, de láttad a többi filmet is, vagy a kulcsnál elakadtál? A kanállal mi lesz? Láttad a linkelt filmeket? Egyértelmûen bemutatják a csalást.
Nem értem, hogy lehet valaki ilyen vak, de legyél csak, jogod van hülyének lenni. Ha valaki rögtön állít valamit, amivel nem értesz egyet, rögtön az illetõt kezded ki, iskolai végzettségét firtatod..nem is ismersz ember! Azt sem tudod ki vagyok.. Arról beszélj, ami a téma, ne térj el a lényegtõl. További jó Uri geller hívõsködést.😊 Elvileg kanalat sem tudsz meghajlítani, aztán megnézed a leleplezõ filmet, és látod, hogy egy kézben képes vagy rá...
Tessék a mellékelt filmeket megnézni!!!

Az SZDSZ egy náci párt.

Oldal 1 / 4Következő →