18
AIMP 2 player
-
#18 Így van.Nem tudja valaki hogy hogy lehet kikapcsolni a "füleket"?Vagy korlátozni hogy pl 2 után ne nyisson meg többet? -
Rotyoka #17 De kihalt ez a topic, pedig sokkal jobb lejátszó mint mondjuk a Winamp -
Tomek83 #16 Üdv!
Azt megtudná valaki mondani,hogy az aimp2-t miért nem akarja elindítani a gép? Mindig hiba üzenet jön ki,az 1.77es verzióval meg nincs semmi gond. -
#15 Igen nekem is tetszik - de Foobart azért még nem cserélem le. -
blackgamer #14 thx, eléggé bejövős lejátszó és eddig nem omlott össze mint a winamp -
#13 -
blackgamer #12 a honlapján nem találtam angolra váltást oroszról, ez nem túl bizalomgerjesztő, de most töltöm a magyar verziót, majd kiderül milyen -
Lenard91 #11 Hello! Nekem az a bajom vele, hogy nem támogatja az 5.1es kijövetelt, ezért csak a 2 front megy.. nem tudom h ez megoldható valamilyen modullal? -
#10 TC Ultamte Prime feltelepítette, megnéztem mit, nem rossz. X-FI Xtreme Music hankarimat közvetlen éri el, és nem direct soundon keresztűl, ez már egy jó pont.
Eddig foobart használtam asio driverrel, de ezzel az AIMP-al kisebb késletetést tudok elérni, tehát marad. :) -
#9 upup :D -
#8 de meg majmolod az egész életed :D -
#7 én is AIMP ot használok, de te meg jól lemajmoltad :D -
#6 Én AIMP-ot használok, nekem bejön :) -
#5 AIMPot ubuntun használok a notin mert linux alá a legjobb player:) feltéve hogy ez amiről a topic szól ez ugyanaz:) -
#4 Nálad lehet a probléma nekem sohasem fagy a winamp. És nem tudom milyen gépigényről beszélsz? Core2DUO kell tán a winampnak vagy mi?:D -
spy803 #3 jobban szeretem ezt mint a winampot. A winamp nekem sokszor fagy, evvel még nem volt gondom sosem, és nem kell neki nagy gép. -
#2 winamp mérnemjó?
vagy ott a foobar, én ezt használom -
#1 Sziasztok!Ismeri valaki ezt a progit?Azt mondják méltó ellenfele a Winamp-nak.Én is leszedtem de a felvételt nem tudom be állítani:)