Zenei hírek (R/AR/P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz

RAZOR27
állat film xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Mr_no_NaMe
Bodomék veszik az új albumukat: 1. 2.

A két videó nem rossz, de ez az új album nagyon trágyának néz ki...a Bloddrunkban alexinek az a rózsaszín gitárja...undorító
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

hunbasser
pick of destinyt meg tegnapelõtt néztem meg...😄

ReaL MaDRid x siempre

RAZOR27
vágjuk xD aki nemlátta innen (a tenacious D-vel egyetemben) az szégyelje el magát 😛

hunbasser
a rock nem más,mint beszólni az Arcnak 😄DDDddd amúgy ha valaki nem vágná mirõl van szó,akkor ez a rocksuli 😊))

ReaL MaDRid x siempre

Sum 41-Underclass Hero CD<#eljen> A With Me címû szám klippje pedig vmi hatalmas!!!

RAZOR27
Linkin park and Brad Delson powa!!!!!<#taps><#taps>

Szerintem az hogy rock zene mindenkinek mást jelent, mint ahogy az is, hogy mi a jó zene.

kraawz
köztük én is akkor 😊
ezért írtam is néhány bandát,hogy be lehessen határolni a témát

hunbasser
álljálljállj! ha azt mondod,hogy Rock,akkor azzal már ki is merítetted az összes zenei mûfajt,ami a Rockba tartozik,így például az alternative rockot és a punkot is.a rock nem más mint a rock 'n' roll rövidítése,és ebbe beletartozik szinte minden,a bluestól a rockabillyig,a metáltól a punkig.

csak gondoltam leírom,mert sokan tévhitben élnek...

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
keresõ nem hozta ki<#confused>

de szerintem a másik topik mellett bõven elfér,ha a modikat nem zavarja. Hátha nagyobb népszerûségnek örvend.

hunbasser
😄DDDDDDddddd kicsit ellentmondásos 😄

ReaL MaDRid x siempre

ötlet jó <#eljen> van is ilyen téma

kraawz
A topik alap ötlete lenne,hogy összegyûjtsük a legújabb híreket a bandákról. Következõ album,új videoklip,koncert,ami érint minket esetleg.

Elsõsorban Rock/Alternative Rock/Punk zenében gondolkodom.Legfiressebb híreket híresebb bandákról,mint Linkin Park,Good Charlotte,Sum41,30 Seconds to Mars és sorolhatnám.

Aztán a topik foglalkozna a nemrég felkarolt zenekarokkal,mint pl a Nevada Tan,akik ma Panik! néven futnak már. Vagy a Jonas Brothers.. Vagy akik már be is futottak,mint Pl a Paramore. De feltörekbõben van pl az Aiden,az Idiot Side és az Elliot Minor.

Ha új hír van régi nagy ágyúkról,azt is szívesen fogadjuk. Gondoljunk csak bele a Red Hot Chili Peppers visszatérésére nemrégiben.. Vagy Guns n' Roses és hadd ne folytassam.

Számomra most az új Simple Plan album hangzik jól (When I'm gone),ismertebb torrentoldalakról mindenki eléri.