12
-
#12 a war akkora szar hogy a első cédé feliné ment a lomtárba kardozós szarokat meg a tenkes kapitánya óta nem nézek a crank az érdekes volt de jónak nem nevezném -
#11 szerintem a crank-kel az volt a baja az embereknek hogy komolyan akarták venni mint akciófilm. ezzel persze nem azt akarom mondani hogy komédia, bár poénok is vannak benne rendesen, hanem azt hogy a film inkább egy kissé szürreális beütésű és nagyon eltalált kicsúfolása a hasonszőrű, komolynak látszani-akaró akciófilmek felé.
saját véleményem szerint egy piszokjó film, a dvd gyűjteményem darabja, egyszerűen imádom :)
azt viszont tényleg nemtom honnan vették hogy az a boll féle szemét közönségsiker lett........ -
Hoz_Hun #10 "...itthon A király nevében című Uwe Boll-film közönségsikere..." MICSODA!!!!!!!!!!!????????
Ennyire nem lehetünk gyökerek. -
#9 a war nekem tetszett. nem egy világmegváltó akciófilm, de azért korrekt, és bírtam a fordulatot is a végén, nem jellemző egy ilyesmi befejezés egy akciófilmre. -
#8 ja :))) -
OJ #7 Ezt a BankJob-ra írtam, nem a Crankre :P -
koimbra1978 #6 Az lehet, hogy a War megbukott a mozikban, de dvd kölcsönzésekből máris dupláját hozta , mint a mozikban.
A király nevében közönségsiker volt?:D Hoooool? Nem hogy rossz, de szerencsére combosat is bukott. A Crank pedig nem volt bukta, annak jön a folytatása is....
A The Bank Job várható 30 milliós végeredménye se lesz túl szép eredmény -
emp #5 Hát a Crank az egy piszok jó film. Vastag fekete humor és görbe tükör a vacak akcióknak. -
#4 én meg az értelmes akciókat hiányoltam a crank-ből, mint akciófilmből -
OJ #3 Valóban nem rossz film, bár én a humort hiányoltam belőle
Túl komolyra vették :D -
dzsagon #2 meg is érdemelte -
#1 a crank megbukott ?
ezt jó tudni...