Jól szerepel a mozikban Jason Statham új filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a war akkora szar hogy a elsõ cédé feliné ment a lomtárba <#vomit>#vomit> kardozós szarokat meg a tenkes kapitánya óta nem nézek <#hehe>#hehe> a crank az érdekes volt de jónak nem nevezném <#ticking>#ticking>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szerintem a crank-kel az volt a baja az embereknek hogy komolyan akarták venni mint akciófilm. ezzel persze nem azt akarom mondani hogy komédia, bár poénok is vannak benne rendesen, hanem azt hogy a film inkább egy kissé szürreális beütésû és nagyon eltalált kicsúfolása a hasonszõrû, komolynak látszani-akaró akciófilmek felé.
saját véleményem szerint egy piszokjó film, a dvd gyûjteményem darabja, egyszerûen imádom 😊
azt viszont tényleg nemtom honnan vették hogy az a boll féle szemét közönségsiker lett........
saját véleményem szerint egy piszokjó film, a dvd gyûjteményem darabja, egyszerûen imádom 😊
azt viszont tényleg nemtom honnan vették hogy az a boll féle szemét közönségsiker lett........
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"...itthon A király nevében címû Uwe Boll-film közönségsikere..." MICSODA!!!!!!!!!!!????????
Ennyire nem lehetünk gyökerek.
Ennyire nem lehetünk gyökerek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a war nekem tetszett. nem egy világmegváltó akciófilm, de azért korrekt, és bírtam a fordulatot is a végén, nem jellemzõ egy ilyesmi befejezés egy akciófilmre.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ezt a BankJob-ra írtam, nem a Crankre 😛
Az lehet, hogy a War megbukott a mozikban, de dvd kölcsönzésekbõl máris dupláját hozta , mint a mozikban.
A király nevében közönségsiker volt?😄 Hoooool? Nem hogy rossz, de szerencsére combosat is bukott. A Crank pedig nem volt bukta, annak jön a folytatása is....
A The Bank Job várható 30 milliós végeredménye se lesz túl szép eredmény
A király nevében közönségsiker volt?😄 Hoooool? Nem hogy rossz, de szerencsére combosat is bukott. A Crank pedig nem volt bukta, annak jön a folytatása is....
A The Bank Job várható 30 milliós végeredménye se lesz túl szép eredmény
Hát a Crank az egy piszok jó film. Vastag fekete humor és görbe tükör a vacak akcióknak.
én meg az értelmes akciókat hiányoltam a crank-bõl, mint akciófilmbõl<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Valóban nem rossz film, bár én a humort hiányoltam belõle
Túl komolyra vették 😄
Túl komolyra vették 😄
meg is érdemelte