8
-
Zsolt Xzibit #8 http://www.mtubrothers.eoldal.hu/ -
szarvasdinnye #7 Nah ezt nevezem. Tetszik a zeneszek hozzaallasa, mert nekik sem kell tejelniuk a kiadoknak.
Azert azon a KISS kijelentesen, hogy a kolykok tonkretettek a zenei piacot maig rohogok. Gyokerek. -
Inquisitor #6 A Radiohead-es téma csak egy hétig volt, 2 font regisztrációs díj után letölthetted a teljes albumot és a letöltők nagyobbik fele még afott (donation) 4-6 fontot érte. De ez régen volt, a letöltés csak az album megjelenéséig tartott.
Én úgy számoltam összeszedtek vagy 2-3 millió fontot még az elött, hogy egyetlen darab CD-t eladtak volna, sz'al nem volt rossz húzás :) -
#5 radiohead-hez linket tud valaki küldeni priviben? -
#4 Hurrá! Irritálnak ezek az ingyenélő pióca kiadók! Végre olcsóbban juthatunk hozzá a nagyobb nevek műveihez is, anélkül hogy ilyen parasztok segge alá kéne fizetnünk a luxuslakosztályokat -
FoodLFG #3 Végre vannak linkek is a hírhez. Már egészen kezdem az interneten érezni magam. :D
Egyébként meg szemmel látható változások vannak folyamatban és ennek a zenehallgatók a legnagyobb nyertesei.
Én úgy egyébként ezt az albumot le sem töltöttem volna, de most végighallgattam.. és mi más lenne a zenészek célja, minthogy minél többen meghallgassák a műveiket.
-
Wilddog #2 Vajon mikor kezdik el beperelni a kiadók a szerzőket? Hiszen ez is bevételkiesést okoz nekik. :) -
ricsimaster #1 Fa*a pusztuljanak a kiadók :D