Olcsó grafikus kártyával indít az S3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván a ventivel együtt is olcsóbb így, mint egy szépen faragott(!) réz blokk... Az alu meg talán kevés lenne, v. túl nagy kellene rá.

Láttam a vázlatos felépítését... Elég erdekes... Annyi mindenképp hozzátartozik az igazsághoz, hogy az alsókategóriában az S3 az egyetlen aki jól megoldotta a Stream Output kezelését.

Nortu
Egy okkal több, hogy ne vegyünk S3-as kártyát.

Enterprise 128K Forever!

Látod ebben 100%-ig egyetértek veled! :)
Én se értem...

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

mikloss
Ez a "hûtés" tényleg elég gáz! <#nevetes1>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

Sanyix
Gratulálok itt is a szokásos hülye idióta hûtést láthatjuk. Komolyan, ki az a hülye baromarcú állat aki kitalálja ezekre a videokártyákra a hûtést? Imádom ezt a van egy majdnem sík aluminiumlap, azt basszunk rá egy ventit hûtést. Nem tûnt még fel ezeknek a hülyéknek hogy egy jól bordázott nagyobb rézdrabbal jobb hûtést lehetne elérni, mint ezzel a foskombinációval, ráadásul csöndben, áramfogyasztás nélkül?

Bár még az se tûnt fel senkinek hogyha a videokártya nem fejjel lefelé lógna, akkor nem menne olyan gyorsan tönkre a tengelyen lógó venti, és a meleg levegõ sem szorulna a kártya alá, ami ugye fölfelé száll.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Azért volt egy S3 Virge is 3D gyorsítással, és pár játék ki is használta. (Pár évig nekem is volt ilyen.) Aztán ezt elsöpörte a Voodoo.

Ja, mert akkor még mindent a proci csinált. Jóformán csak a VGA memória mennyisége számított.
Nem a teljesítmény velük a legnagyobb gond. Az integrált megoldásoknál azért mégis jobbak egy fokkal, de semmilyen szoftver támogatottságuk nincs...
Nem sok konkurrenciája volt a maga idejében az S3-nak, szinte minden gépben S3 Trio ketyegett...

Nortu
Szerintem az S3 utóbbi 7-8 évét nézve a legbiztosabb megoldás, ha elkerüljük a kártyáikat. Akinek pl. volt Viper 2-ese, az tudja mirõl beszélek.

Enterprise 128K Forever!

A nyákon ott a helye a csatinak. Talán csak errõl a mintadarabról maradt le.

"Tipp: bukás. Nincs rá igazán igény, akinek elég a kis teljesítmény, nem külön VGA-t fog venni hanem alaplapot amin van."

Mert ez csak így megy... Nem is tudom, miért ment a sírás éveken keresztül a PCI-Expresszes kártyák miatt... Hiszen egyszerûen csak le kell cserélni az alaplapot... ;)

Na szóval ha olcsóbb lesz, mint az Nvidia és az ATI hasonló kártyái, és még kicsivel gyorsabb is, meg talán a videogyorsítás is tökéletes lesz, lesz helye.

Biztos maradt még a raktáron ilyen hátlap...

Nothing Ever Changes

Dark Angel 666
mókás hogy nincs rajta a TV kimentek , de a helye rajta van a hátlapon , ezt igy fogják árulni ?

Eddig könnyû volt: csõdbe ment mert 3D-ben nem tett le sokat az asztalra, felvásárolta a VIA és integrált megoldásokban használta a kártyáit (a Chrome sorozat eddig laptop ill. integrált desktop alaplapokon kapott helyet)
Tipp: bukás. Nincs rá igazán igény, akinek elég a kis teljesítmény, nem külön VGA-t fog venni hanem alaplapot amin van.

legalább a 8600 gt teljesítményét kellett volna megcélozni, és lenne egy olcsó tömegkártya mint anno.. a két versenytárs egy laza árcsökkentéssel bármikor el tudja tüntetni a piacról ezt a harmatos megoldást..

Commodore Plus4 forever!

Rém egyszerûen, ugyanúgy, mint a kínai piacok "termékei" - olcsón adják. ;-)))
Vajon, hogy tud ez a cég fennmaradni olyanok mellett mint NVIDIA vagy ATI?