10
-
Kata005 #10 27 ruha ?? -
Voronyezs #9 Én csak a C-130asokra emlékszem, hogy mondta volna, de majd emgnézem :)
Mellesleg a fordítások télleg katasztrófálisak... engem pl a Jumpers-Hipervándor fordítás idegesített fel... komolyan, ez szörnyű. Tudom h ezek a fordítások amolyan közönségcsalogatás lenne, vagy nem is tudom mihez hasonlítani, deha már ilyeneket csinálunk, minek kell végignézniük a filmet? 3 helyre bele kell tekerni, és aláírni a hülyeségeket.
h a témához is szóljak, sztem is katasztrofálisra sikeredett xD -
SAS107 #8 Az én kedvencem az amikor a nat geo-n meg a discovery-s dokumentumfilmekbe a a Cobra gunship-et meg a Spectre gunship-et le Kobra hadihajózzák rendszeresen :D
De amikor majdnem lefordúltam a székről amikor moziban néztam a Black Hawk Down-t és a Tábornok mondja hogy kért Spectra gunshipeket feedezék tűznek de Washington el utasította.
Alatta meg a magyar felirat: -Kértem Spectre hadihajókat de Washington el utasította.
Úristen, egy kis józan paraszti ész, ha már angolúl nem tud. Szomáliában hol van helye bármilyen hadihajónak is?
És ami a leg dúrvább hogy ez még a DVD-s kiadásba is benne maradt ez a félre fordítás. -
Theodolit #7 hi!
"Rég került a moziba igazán jó romantikus komédia, a 27 idegen igen ezt az űrt kívánja betölteni. Igazi barátos, barátnős film akar lenni."
mi?mi?mi? mi? mostanában CSAK ilyen filmek kerülnek ki banye felkoppintva,mindenképpen talán stb.
-
#6 Mostanság valahogy a fordítások katasztrófálisok. Olyan cím és szinkron fordítások vannak, hogy borzalom..
Nálam a pálmát, a Star Wars ep3-ban a következő viszi:
- .."this time, you won't escape"
- .."mi is trófea gyűjtők vagyunk"
nc -
#5 '27 lagzi' bámmeg! -
winnie #4 csak magában a "27 ruha" borzalmas cím lett volna. -
t0ma #3 27 idegen?
hogy ez hogy jon a 27 dresses-bol?
mibaj vol a 27 ruhaval?
#2: semmijen idegen nincs itt :). csupan 27 eskuvon koszoruslanykodik, igy van 27 koszoruslany ruhaja. -
aDannyBoy #2 ez olyasminak tűnik, mint a kilencésfél randi :)
csak itt több idegen van :) -
Andrews2007 #1 Csak nem a múlt évi Felkoppintvára vagy a Superbadre gondoltatok itt?
"Sajnos igazán emlékezeteset ritkán produkál a műfaj, de azokat érdemes is megbecsülni (mint például tavalyról azt az egyet, amit a kritikák archívumából, aki ügyes, kikeresheti)."