Új online sport MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékban Fenrir néven vagyok ügynök, neki jöhet ingame mail.
A halál csupán a kezdet...
FB a kanadai pro ligában - tavaly majdnem nyertünk
HB EEAAA2#-ben masszív playoff csapat, idén eddig nagyon megy
meg egy kicker D#12-ben
BUDA > miskolc.
5 játékosom Európában, 1 Dél-Amerikában, 1 Észak-Amerikában, 1 Afrikában és a 2 az Észak-Amerikai D-ligában.
A QB-m Ázsiából ment át Észak-Amerikába 😊
nekem van egy magyar csapattársam, pedig Kievben játszunk 😊
BUDA > miskolc.
Vicces, hogy van 10 játékosom akik 6 különbözõ csapatban vannak szétszorva, de még magyarral nem találkoztam 😊
de mondjuk keresõbe beírod az ilyen elterjedtem magyar neveket tuti kidob pár játékost és az egyik meg ottjátszik ;D
BUDA > miskolc.
Szerintem a játék nevét célszerûbb lett volna kiírni a Topik nevébe...
Na mind1
Lesz magyar csapat ha érdekel, csak magyar játékosokból, igaz, regelni kellene hozzá, hogy meglegyen a pont, vagy keresd meg ezt az illetõt:
gabokocka. már ha ezen a néven van😄
http://www.twitch.tv/hegii
BUDA > miskolc.
amúgy én is eastern jurop AA-ben tolom csak az alpha conferenceben 😛
BUDA > miskolc.
27--> Jah nekem is szólhattok
Nemtudom nektek gyorsan fejlõdi ka játékos ? amúgy én viszonylag tisztába vagyok az amerikai focival és a szabályokról, ha valami kérdésetek lenne (persze nem jelenti hogy tényleg tudom )
http://www.twitch.tv/hegii
BUDA > miskolc.
PAT - Point After Touchdown (másnéven jutalomrúgás vagy mi)
😛
BUDA > miskolc.
véletlen sem feltûnõ a href link 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://href.hu/x/54ek
BUDA > miskolc.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Kicsit g..iség egy oldalt ugy reklámozni hogy ott van mögötte az ID-d és kapod érte a pontokat ha kattintanak... Ez csak az én véleményem...
<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#szomoru1>#szomoru1>
ez egy csöppet jobb, ráadásul nem amerikai focis és még magyar nyelv is van!
BUDA > miskolc.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Sokan ismerhetik a Cyberdunk nevû online kosárlabda MMORPG-t , most itt egy újabb csak msot kosár helyett Amerikai Focis. Miben más mint a Cyberdunk?? Nem érg fejezték be az alfa tesztelését. Lényegesen igényesebb a kialakítása, és van benne sok vicces/szorakoztató újítás például a play by play funkcióval vissza lehet nézni a mecccs egyes jeleneteit 😛 Akit érdekel kedvet kapott hozzá ezen a linken betud regisztrálni , teljesen ingyen!! A játékosok fejlõdése úgy van megoldva, hogy minden meccs és eddzés után kapnak XP pontokat és szinteket lépnek, minde szint lépésnél 5 skill pointot lehet szétosztan , vannak speciális képességek is 😄 Jó szórakozást 😊