Új online sport MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Kaptam saját csapatot, 12-es szintig jöhet szinte minden pozíciójú játékos ha gondolja.

Játékban Fenrir néven vagyok ügynök, neki jöhet ingame mail.

A halál csupán a kezdet...

belehúztál. én csak hárman vagyok 😄
FB a kanadai pro ligában - tavaly majdnem nyertünk
HB EEAAA2#-ben masszív playoff csapat, idén eddig nagyon megy
meg egy kicker D#12-ben

BUDA > miskolc.

Fenrir
Én szinte minden kontinensen 😊

5 játékosom Európában, 1 Dél-Amerikában, 1 Észak-Amerikában, 1 Afrikában és a 2 az Észak-Amerikai D-ligában.

A QB-m Ázsiából ment át Észak-Amerikába 😊

ahogy nézem itt is vannak sokan.
nekem van egy magyar csapattársam, pedig Kievben játszunk 😊

BUDA > miskolc.

Fenrir
Fehérvár Enthroners?

Vicces, hogy van 10 játékosom akik 6 különbözõ csapatban vannak szétszorva, de még magyarral nem találkoztam 😊

van egy kifejezetten magyar csapat ahol sokan vannak, egyszer láttam õket de már nem emlékszem a csapat nevére csak hogy majdnem minden poszton magyar srác volt :\
de mondjuk keresõbe beírod az ilyen elterjedtem magyar neveket tuti kidob pár játékost és az egyik meg ottjátszik ;D

BUDA > miskolc.

Fenrir
Van most alakuló magyar csapat? Egy puntert és egy CB-t hõzok fel, jelenleg 5/6-os szintûek, de lassan kivágnak a D ligából mert túl magas leszek oda 😊

Hát nem tudom...
Szerintem a játék nevét célszerûbb lett volna kiírni a Topik nevébe...
Na mind1

Randal
Szia itt is!

Lesz magyar csapat ha érdekel, csak magyar játékosokból, igaz, regelni kellene hozzá, hogy meglegyen a pont, vagy keresd meg ezt az illetõt:
gabokocka. már ha ezen a néven van😄

Fenrir
Lassan kezdõdik az új szezon, lehet megint boostolni 3 szintet FP-bõl 😊

Fenrir
Igen.

Christian88
FLexpoint-ot honnan tudtok szerezni?:S csak venni,meghívós izével és különleges eseményekkor lehet kapni?

http://www.twitch.tv/hegii

nekem van egy magyar csapattársam az már egész jó 😄

BUDA > miskolc.

Fenrir
6 játékosom van eddig: lvl4 DT, lvl4 QB, lvl5 HB, lvl6 K, lvl6 G és egy lvl7 LB. 4 különbözõ csapatban és bajnokságban szerepelek, sajnos magyar csapathoz eddig még nem volt szerencsém.

level 7, level 4-en vagyok jelenleg, szerintem gyorsan fejlõdik
amúgy én is eastern jurop AA-ben tolom csak az alpha conferenceben 😛

BUDA > miskolc.

Christian88
én ott is vagyok a Budapest Tigersbe =P

Fenrir
Sajnos jelenleg nem lehet "venni" csapatot, majd kõsbb talán. A budapesti csapatot már valaki megvette :\

Christian88
Én elösszõr Running back-et indítottam következõ azt hiszem corner back lesz =).

27--> Jah nekem is szólhattok
Nemtudom nektek gyorsan fejlõdi ka játékos ? amúgy én viszonylag tisztába vagyok az amerikai focival és a szabályokról, ha valami kérdésetek lenne (persze nem jelenti hogy tényleg tudom )

Fenrir
Akinek sok Flex pontja van indítson egy magyar csapatot, oda mindkét játékosommal jelentkeznék 😊

valakinek akinek van csapata - tolhatnánk közösen'

BUDA > miskolc.

Fenrir
Nah elsõ meccsemen az egyik rúgójátékosom 2 PAT-et ért el 😊

PAT - Point After Touchdown (másnéven jutalomrúgás vagy mi)

Last Game: W 23-21 (5 Rush, 11yds; 2 Rec, 0.5yds; 0 TD)
😛

BUDA > miskolc.

Titan
Travianra én is ráuntam! Sokkal jobb az Ikariam! 😛

Fenrir
Nah Travian, az az igazi húgyság, volt hozzá szerencsém pár hónapig. Baromi unalmas tud lenni egy idõ után.

Vaxi
te segg 😄DD
véletlen sem feltûnõ a href link 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Uj kiegészíiok a jatekhoz:
http://href.hu/x/54ek
Uj patchek jelntek meg: http://href.hu/x/54ek
4kos
Attól hogy elsõre csak annyit látsz hogy egymásnak rohannak és azalényeg kiveri jobban földbe a másikat még nem hugyság.

tobias88
én is inkább<#vigyor2>
valszeg nem érti a sportot és akkor már hülyeség az egész 😄

BUDA > miskolc.

LasDen
ezt a teoríád mire alapozod????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DöflingR
hmm..<#wow3>

Jagumo
maradok Traviannal 😛

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
amerikai foci = hugyság am. meg sztem igaza van zsolesznek😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

zsolesz92
Remélem kapsz 1-2 !-t a neved mellé, mer a topikot ugymond "saját célra" nyitottad..

Kicsit g..iség egy oldalt ugy reklámozni hogy ott van mögötte az ID-d és kapod érte a pontokat ha kattintanak... Ez csak az én véleményem...

<#violent><#gun><#violent><#szomoru1>

tobias88
http://www.footstar.org/

ez egy csöppet jobb, ráadásul nem amerikai focis és még magyar nyelv is van!
Fenrir
Nem rossz ez csak baromi lassú nekem az oldalak betöltése.

ez 1 fos
meglátjuk, fb-ként kezdtem 😊

BUDA > miskolc.

trogerzsiger
ja, akkor hagyjuk.

Benny04
<#hehe>

nem, ez egy browser game, ezzel kb midnent elmondtam asszem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

trogerzsiger
Az irányítás milyen? olyasmi mint az ea sportos játékokban? a csapatból irányítasz egy embert? vagy hogyvan?

hmmm, és mivel telejsen önzetlenül nyitottad ezt a topicot, semmi reklám vagy hasonlo dolgot nem érintve gondolom nem gond ha lehagyom a link végérõl a referer-t <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

RAZOR27
már hallottam róla, ígéretes

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Hali !
Sokan ismerhetik a Cyberdunk nevû online kosárlabda MMORPG-t , most itt egy újabb csak msot kosár helyett Amerikai Focis. Miben más mint a Cyberdunk?? Nem érg fejezték be az alfa tesztelését. Lényegesen igényesebb a kialakítása, és van benne sok vicces/szorakoztató újítás például a play by play funkcióval vissza lehet nézni a mecccs egyes jeleneteit 😛 Akit érdekel kedvet kapott hozzá ezen a linken betud regisztrálni , teljesen ingyen!! A játékosok fejlõdése úgy van megoldva, hogy minden meccs és eddzés után kapnak XP pontokat és szinteket lépnek, minde szint lépésnél 5 skill pointot lehet szétosztan , vannak speciális képességek is 😄 Jó szórakozást 😊