Kezdődik a Rambo 5 forgatása?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, ami poén volt csak ehehe
Running
Remélem nem ez lesz a sztori, vagy ez pletyka, mert ha nem, akkor sírvafakadok. A Rambo filmek lényege pont az, h semmi fölösleges duma és romantika, csak a statiszták lekaszálása, némi sztorival körítve.

Danecay
Úgy látom azért van egy kis képzavar, ugyan is a Commando és a Junior is Arnold Schwarzenegger filmek 😊

Csak nekem van röhöghetnékem egy ilyen story hallatán?😊
Te, maaarhaaa. 😄DD
Rambo szarul járna, mert a bolgár fémgyûjtõk elcsórnák minden fegyverét és leadnák a helyi MÉH telepen, mielõtt bárkit is ki tudna csinálni...
Risu Führer: "át vagy megbaszta a kiscsajt a kettõben"

A kiscsajt lelövik a 2.ben. fura lenne tõle egy gyere.
Ez a sztori majdnem Bosszúvágy is lehetne, amivel már amúgyis kapcsolatba van hozva Stallone, szóval, lehet, hogy a Rambo része félreértés csak, a sztori meg valami ilyesmi a modernizált verzióban.

Risu Führer
hát vagy megbaszta a kiscsajt a kettõben vagy valami arab picsát a háromban.vagy a misszionárius csajt a négyben. ezek lehetnek.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Szolnokboy1
ez sztem kacsa

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Erpy
Elvileg Rambo lánya is már nyugdíjjas, és az otthonból rabolják el fiatalok, hogy elvegyék tõle a nyugdíjját. Ezt más Sly sem nézheti tétlenül, és elõveszi poros fegyvereit, és kiirtja az egész várost. A film befejezése, hogy meghitten ül apa és lánya a tornácon, és jön a póstás mindkettejük nyugdíjjával. Lol. :-)

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

meg a juniorba ehehe
a kommandót láttad? na ott..
Jim Kirk
Jó, az imdb az egy dolog.

A sztori több sebbõl vérzik. Rambonak mikor volt ideje gyereket csinálni?

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

mondjuk érdekes. ilyen "pletyók" szempontjából az imdb.com elég megbíz6ó szokott lenni, de ott eme hírnek nyomát sem látom...
imdb.com
bertino
szerintem folytassa csak.

csak hosszabb és valamivel tartalmasabb legyen maga a film és maga az akciojelenetek is.

valami hihetetlen durva volt és ebbõl kell még 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az 5. rész végére meg kiírt 500 szektást aztán meg elítélik gyilkosságért Rambo-t😊

STREEX
Nekem ez a sztori egy kissé a commando-t jutatja eszembe.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Risu Führer

J.Rambo:- Ki vagy te?
Lány:-Ééén vagyok a láányod...
J.Rambo:- Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lány- Gyere és öljük meg a sátánistakat mint apa és lánya.

ez cobra lesz...
MeoH
Mar alig varom azt a jelenetet, mikor John talakozik eloszor a lanyaval, biztos nagyon meghit lesz😛

fuck mmo's..i.,

Nekem inkább az gyanús, h. ez nem Rambo film lesz, csak a sok bulgáriában lakó fan Stallonét Ramboval azonosítja, ergo nekik minden Stallone-film Rambo-film.
Rykov
Ez jóóó. 😄 Rambo majd fogja aprítani a sok szektás állatot, ez nagyon jóóó. 😄

err... http://cryptozone.extra.hu

Risu Führer
aztán majd a film végén a sátánnal fog "megküzdeni"...mondjuk sztem az ördögnek nem sok beleszólás lesz a küzdelembe😄😄😄 Johnny síííímán leveri

Kandurex
"hazatalál" aztán jól kiírtja a várost 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A 4. nekem nagyon bejött,bár ott eléggé lezárták a sztorit...ugye Stallone "hazatalál".
Attól még várom ezt.😊

Lol, Rambo gépágyúval a szektások ellen. KELL KELL KELL😄DD!!!