27
  • JL666
    igen, ami poén volt csak ehehe
  • Running
    Remélem nem ez lesz a sztori, vagy ez pletyka, mert ha nem, akkor sírvafakadok. A Rambo filmek lényege pont az, h semmi fölösleges duma és romantika, csak a statiszták lekaszálása, némi sztorival körítve.
  • Danecay
    Úgy látom azért van egy kis képzavar, ugyan is a Commando és a Junior is Arnold Schwarzenegger filmek :)
  • xizor
    Csak nekem van röhöghetnékem egy ilyen story hallatán?:)
  • RpPRO
    Te, maaarhaaa. :DDD
  • Wittgen
    Rambo szarul járna, mert a bolgár fémgyűjtők elcsórnák minden fegyverét és leadnák a helyi MÉH telepen, mielőtt bárkit is ki tudna csinálni...
  • URH
    Risu Führer: "át vagy megbaszta a kiscsajt a kettőben"

A kiscsajt lelövik a 2.ben. fura lenne tőle egy gyere.
  • marcee
    Ez a sztori majdnem Bosszúvágy is lehetne, amivel már amúgyis kapcsolatba van hozva Stallone, szóval, lehet, hogy a Rambo része félreértés csak, a sztori meg valami ilyesmi a modernizált verzióban.
  • Risu Führer
    hát vagy megbaszta a kiscsajt a kettőben vagy valami arab picsát a háromban.vagy a misszionárius csajt a négyben. ezek lehetnek.
  • Szolnokboy1
    ez sztem kacsa
  • Erpy
    Elvileg Rambo lánya is már nyugdíjjas, és az otthonból rabolják el fiatalok, hogy elvegyék tőle a nyugdíjját. Ezt más Sly sem nézheti tétlenül, és előveszi poros fegyvereit, és kiirtja az egész várost. A film befejezése, hogy meghitten ül apa és lánya a tornácon, és jön a póstás mindkettejük nyugdíjjával. Lol. :-)
  • JL666
    meg a juniorba ehehe
  • JL666
    a kommandót láttad? na ott..
  • Jim Kirk
    Jó, az imdb az egy dolog.

A sztori több sebből vérzik. Rambonak mikor volt ideje gyereket csinálni?
  • JL666
    mondjuk érdekes. ilyen "pletyók" szempontjából az imdb.com elég megbíz6ó szokott lenni, de ott eme hírnek nyomát sem látom...
    imdb.com
  • bertino
    szerintem folytassa csak.

csak hosszabb és valamivel tartalmasabb legyen maga a film és maga az akciojelenetek is.

valami hihetetlen durva volt és ebből kell még :D
  • Csaba007
    Az 5. rész végére meg kiírt 500 szektást aztán meg elítélik gyilkosságért Rambo-t:)
  • STREEX
    Nekem ez a sztori egy kissé a commando-t jutatja eszembe.
  • Risu Führer

J.Rambo:- Ki vagy te?
    Lány:-Ééén vagyok a láányod...
    J.Rambo:- Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Lány- Gyere és öljük meg a sátánistakat mint apa és lánya.
  • JamesRyan
    ez cobra lesz...
  • MeoH #7
    Mar alig varom azt a jelenetet, mikor John talakozik eloszor a lanyaval, biztos nagyon meghit lesz:P
  • Wittgen
    Nekem inkább az gyanús, h. ez nem Rambo film lesz, csak a sok bulgáriában lakó fan Stallonét Ramboval azonosítja, ergo nekik minden Stallone-film Rambo-film.
  • Rykov
    Ez jóóó. :D Rambo majd fogja aprítani a sok szektás állatot, ez nagyon jóóó. :D
  • Risu Führer
    aztán majd a film végén a sátánnal fog "megküzdeni"...mondjuk sztem az ördögnek nem sok beleszólás lesz a küzdelembe:D:D:D Johnny síííímán leveri
  • Kandurex
    "hazatalál" aztán jól kiírtja a várost :D
  • gyuri12
    A 4. nekem nagyon bejött,bár ott eléggé lezárták a sztorit...ugye Stallone "hazatalál".
    Attól még várom ezt.:)
  • Sance231
    Lol, Rambo gépágyúval a szektások ellen. KELL KELL KELL:DDD!!!