27
-
JL666 #27 igen, ami poén volt csak ehehe -
#26 Remélem nem ez lesz a sztori, vagy ez pletyka, mert ha nem, akkor sírvafakadok. A Rambo filmek lényege pont az, h semmi fölösleges duma és romantika, csak a statiszták lekaszálása, némi sztorival körítve. -
#25 Úgy látom azért van egy kis képzavar, ugyan is a Commando és a Junior is Arnold Schwarzenegger filmek :) -
xizor #24 Csak nekem van röhöghetnékem egy ilyen story hallatán?:) -
RpPRO #23 Te, maaarhaaa. :DDD -
Wittgen #22 Rambo szarul járna, mert a bolgár fémgyűjtők elcsórnák minden fegyverét és leadnák a helyi MÉH telepen, mielőtt bárkit is ki tudna csinálni... -
URH #21 Risu Führer: "át vagy megbaszta a kiscsajt a kettőben"
A kiscsajt lelövik a 2.ben. fura lenne tőle egy gyere. -
marcee #20 Ez a sztori majdnem Bosszúvágy is lehetne, amivel már amúgyis kapcsolatba van hozva Stallone, szóval, lehet, hogy a Rambo része félreértés csak, a sztori meg valami ilyesmi a modernizált verzióban. -
#19 hát vagy megbaszta a kiscsajt a kettőben vagy valami arab picsát a háromban.vagy a misszionárius csajt a négyben. ezek lehetnek. -
#18 ez sztem kacsa -
#17 Elvileg Rambo lánya is már nyugdíjjas, és az otthonból rabolják el fiatalok, hogy elvegyék tőle a nyugdíjját. Ezt más Sly sem nézheti tétlenül, és előveszi poros fegyvereit, és kiirtja az egész várost. A film befejezése, hogy meghitten ül apa és lánya a tornácon, és jön a póstás mindkettejük nyugdíjjával. Lol. :-) -
JL666 #16 meg a juniorba ehehe -
JL666 #15 a kommandót láttad? na ott.. -
#14 Jó, az imdb az egy dolog.
A sztori több sebből vérzik. Rambonak mikor volt ideje gyereket csinálni? -
JL666 #13 mondjuk érdekes. ilyen "pletyók" szempontjából az imdb.com elég megbíz6ó szokott lenni, de ott eme hírnek nyomát sem látom...
imdb.com -
#12 szerintem folytassa csak.
csak hosszabb és valamivel tartalmasabb legyen maga a film és maga az akciojelenetek is.
valami hihetetlen durva volt és ebből kell még :D -
Csaba007 #11 Az 5. rész végére meg kiírt 500 szektást aztán meg elítélik gyilkosságért Rambo-t:) -
#10 Nekem ez a sztori egy kissé a commando-t jutatja eszembe. -
J.Rambo:- Ki vagy te?
Lány:-Ééén vagyok a láányod...
J.Rambo:- Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lány- Gyere és öljük meg a sátánistakat mint apa és lánya. -
JamesRyan #8 ez cobra lesz... -
#7 Mar alig varom azt a jelenetet, mikor John talakozik eloszor a lanyaval, biztos nagyon meghit lesz:P -
Wittgen #6 Nekem inkább az gyanús, h. ez nem Rambo film lesz, csak a sok bulgáriában lakó fan Stallonét Ramboval azonosítja, ergo nekik minden Stallone-film Rambo-film. -
#5 Ez jóóó. :D Rambo majd fogja aprítani a sok szektás állatot, ez nagyon jóóó. :D -
#4 aztán majd a film végén a sátánnal fog "megküzdeni"...mondjuk sztem az ördögnek nem sok beleszólás lesz a küzdelembe:D:D:D Johnny síííímán leveri -
#3 "hazatalál" aztán jól kiírtja a várost :D -
gyuri12 #2 A 4. nekem nagyon bejött,bár ott eléggé lezárták a sztorit...ugye Stallone "hazatalál".
Attól még várom ezt.:) -
Sance231 #1 Lol, Rambo gépágyúval a szektások ellen. KELL KELL KELL:DDD!!!