6
  • znono
    #6
    Sokan csak azért ültek be erre a filmre, mert előtte megnézhették széles vásznon, moziban a The Dark Knight előzetesét.Többek közt én is csak ezért mentem el a mozibaaz I E 10000-re.
  • ziipp
    #5
    Igazad lehet, mégis pont a studiók akarják elhitetni velünk, hogy a gonosz-vörösen-izzó-szemű-terrorista-letöltők mennyi bevételt vesznek el tőlük.
  • OJ
    #4
    Három premierfilm közül pont a legselejtebb vezet. Tipikus.
  • bertino
    #3
    "világos, hogy jobban értesz hozzá, főleg, hogy nem nézed ki a forgalmazókból, hogy nyilván ők is látják, hogy a warez mennyire hat egy film bevételére (semennyire) (passz, lehet, hogy jumpert akartál írni, nem?)"

    igen, biztos ezért is erőltetik annyira a kurva másolásvédelmeiket, amikkel szinte semmire nem mennek, persze csak ha a mozis bevételre gondolsz, akkor minek írtad utána a nem vénnak valo vidéket pont azzal emlegetve, hogy hamarabb kijött ?

    jah, bocs :D

    ...
  • winnie
    #2
    LOL:) juno és a letöltők? íme egy sg-s fórumozó, aki kioktatja a munkájukhoz mit sem értő magyar filmforgalmazókat. világos, hogy jobban értesz hozzá, főleg, hogy nem nézed ki a forgalmazókból, hogy nyilván ők is látják, hogy a warez mennyire hat egy film bevételére (semennyire) (passz, lehet, hogy jumpert akartál írni, nem?)

    az ember azt hinné, hogy más nem él ilyen delíriumban, hogy a wareznek olyan fene nagy hatása lenne - nyilván a sok junót letöltő elment volna moziba, libasorban.

    az "elmélet" nyilván annak fényében különösen vicces, hogy ott van mellette a jóval sikeresebb no country for old men, amit többen töltöttek le itthon, hamarabb kijött dvdscr-en és jóval hamarabb lett hozzá magyar felirat is - és mégis sikeresebb. (a többiről nem is beszélve)

    a juno az amerikai álom filmje (oscart a sztriptíztáncosnak), több mint kétszer annyit termel amerikában, mint összesen a világon - egyértelmű volt, hogy itthon nem fog aratni.
  • PrisonMan
    #1
    Junot kicsit elszúrták azzal, hogy jó sokáig várattak a magyar premierrel. Az igaz, hogy világviszonylatban nem számít az az 1-2 millió letöltő (ha van egyáltalán annyi), de Magyarországon, ha 10 ezer fölött akarnak teljesíteni egy ennyire felkapott filmmel akkor azt nem szabad hetekig/hónapokig húzni!