Myspace profil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Lenne egy kérdésem.
Érdeklõdnék, hogy ha valaki bejelentkezik MSN-re akkor elképzelhetõ, hogy a Myspace oldalán megjelenik az online felirat, úgy, hogy be sem lépett az oldalra?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
ne myspace.com/34235235 hanem mittomén mint pl.
ez http://www.myspace.com/pixamusic
és ilyen zenész profilt szeretnék, saját feltöltött zenéim playlistjeivel, azt hogy kell beállítani?
Fú nem tom szokott-e még vki bajérni ide de lenne egy kérdésem.
Csináltam két profilt a myspace-en egyet magamnak egyet pedig egy zenekarnak, és az lenne a problémám hogy nem találom a zenekar Profil Edit-jébe az About Me opciót ahova a háttérkép megváltoztatásához szükséges kódot kell beírni, viszont a saját profilomba rögtön meg van. Most akkor a zenekari profilbe hol van vagy hogyan kell hátteret be illeszteni?
A válaszokat elõre is köszi.
Üdvözlettel danee
És azt az "ablak" dolgot nem tudja valaki hogy hogy csináljam meg?!
sajnos felnõtt kor alatt nem tudod megváltoztatni hogy ne legyen privát
én is 15 vagyok úgyhogy pont 10 évvel többnek regisztráltam magam, így legalább az utolsó számjegy igaz lessz 😄
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Valahol beállítotam, hogy "privét" legyen az adatlapom, vagy vmi hasonló.Azt hol tudom kikapcsolni?!
És még annyi, h. hogy tudom megcsinálni hogy ilyesmi legyen a kinézete:
http://www.myspace.com/dominiknekolny
ara a részer gondolok ahol a név emg a kép van meg az "idézet"!
Szóval h lehessen nekem is oda idézetet írni és h nekem is olyan formája legyen annak a kis doboznak,(Szóval ne legyn olyan széles mitn most)
www.myspace.com/petertolgyesi
Bocs ha kicsit hülyén fogalmaztam!😊
Nem tudjátok véletlenül, hogy myspace-en látom valahol ha valaki megnézte a profilomat? vagy nincs ilyen funkció.....
Elõre is köszi😊
igen, igen azt megtaláltam így van ott ki lehet tölteni az ilyen bemutatkozós részt, meg hogy, mi a helyzet.
Csak nézek más profilokat, és nagyon frappáns kis megjelenése van egyes emberek/együttesek-nek. gondolok ilyen szegély-ekre meg hasonlók...
Azért, köszi a gyors választ! 😊
azt nem tudom, hogy csak hátteret lehet-e de a profilod kinézetét a Customize Profile-ban lehet a Profile fülön
Lenne egy olyan kérdésem hogy, hogyan lehet ezen a myspace-en megváltoztatni a hátteret? Már kerestem mindenféle infot róla, de egyszerüen nem találom azt a részt ahol ezt változtatni lehet.
(vmi ilyen helyen kéne: About me, csak ezt nem találom, talán vmi újítás miatt lehet, hogy ez máshol van, mint amiket találtam információk idõpontja)
Légyszives írjátok le hogy milyen menüpontok alatt találnám meg ezt a részt.
azt szeretném kérdezni, hogy van az a contact modul, olyanom nekem eltûnt(nem tudom mi lett vele).
Na azt hogyan lehet betenni a profillapomba újra?
errõl van szó:

Valaki ért myspace artist profil szerkesztéshez?
Mert akkor felvehetne msn re, csak 1-2 könnyeb kérdésem lenne, [email protected] . Thx elõrre.
Ki nem szarja le a Visztát?
250.000.000 felhasználója van, a Föld lakosságának több mint 5% regisztrálva van ott. ingyenes, és a legdinamikusabb portál. Én úgy 5 éve használom és rengeteg kapcsolatot alakitottam ki amik a mai napig megvannak és nem csak interneten.
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
együttesek miatt amúgy jó oldal, de arra meg ott a zajlik
ott van bal szélen lentebb a profile editor......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
harmadrészt elfért volna a közösségi portálos témák sokáságában is.
u dont have to listen anybody else but me
mikor belépsz ott van, hogy
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.