Myspace profil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haki92
Rastaman

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

ffxi
Nekem is a háttér beállítással van gondom. Kérlek segítsetek!

tigeroo: Szintén zenész 😊

Fákjúal!

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Érdeklõdnék, hogy ha valaki bejelentkezik MSN-re akkor elképzelhetõ, hogy a Myspace oldalán megjelenik az online felirat, úgy, hogy be sem lépett az oldalra?

Elõre is köszönöm a válaszokat!
tigeroo
hali! hogy lehet megcsinálni hogy a profilom neve "nevesítve" legyen?

ne myspace.com/34235235 hanem mittomén mint pl.
ez http://www.myspace.com/pixamusic

és ilyen zenész profilt szeretnék, saját feltöltött zenéim playlistjeivel, azt hogy kell beállítani?
Üdv All:
Fú nem tom szokott-e még vki bajérni ide de lenne egy kérdésem.
Csináltam két profilt a myspace-en egyet magamnak egyet pedig egy zenekarnak, és az lenne a problémám hogy nem találom a zenekar Profil Edit-jébe az About Me opciót ahova a háttérkép megváltoztatásához szükséges kódot kell beírni, viszont a saját profilomba rögtön meg van. Most akkor a zenekari profilbe hol van vagy hogyan kell hátteret be illeszteni?
A válaszokat elõre is köszi.
Üdvözlettel danee
thx
Ez de csalás!😄 azér köszi!😉
És azt az "ablak" dolgot nem tudja valaki hogy hogy csináljam meg?!
0blueman
hello
sajnos felnõtt kor alatt nem tudod megváltoztatni hogy ne legyen privát
én is 15 vagyok úgyhogy pont 10 évvel többnek regisztráltam magam, így legalább az utolsó számjegy igaz lessz 😄

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

sziasztok.
Valahol beállítotam, hogy "privét" legyen az adatlapom, vagy vmi hasonló.Azt hol tudom kikapcsolni?!
És még annyi, h. hogy tudom megcsinálni hogy ilyesmi legyen a kinézete:
http://www.myspace.com/dominiknekolny
ara a részer gondolok ahol a név emg a kép van meg az "idézet"!
Szóval h lehessen nekem is oda idézetet írni és h nekem is olyan formája legyen annak a kis doboznak,(Szóval ne legyn olyan széles mitn most)
www.myspace.com/petertolgyesi

Bocs ha kicsit hülyén fogalmaztam!😊
sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy myspace-en látom valahol ha valaki megnézte a profilomat? vagy nincs ilyen funkció.....
Elõre is köszi😊
helo!
igen, igen azt megtaláltam így van ott ki lehet tölteni az ilyen bemutatkozós részt, meg hogy, mi a helyzet.
Csak nézek más profilokat, és nagyon frappáns kis megjelenése van egyes emberek/együttesek-nek. gondolok ilyen szegély-ekre meg hasonlók...
Azért, köszi a gyors választ! 😊
0blueman
hello
azt nem tudom, hogy csak hátteret lehet-e de a profilod kinézetét a Customize Profile-ban lehet a Profile fülön

Helosztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy, hogyan lehet ezen a myspace-en megváltoztatni a hátteret? Már kerestem mindenféle infot róla, de egyszerüen nem találom azt a részt ahol ezt változtatni lehet.
(vmi ilyen helyen kéne: About me, csak ezt nem találom, talán vmi újítás miatt lehet, hogy ez máshol van, mint amiket találtam információk idõpontja)
Légyszives írjátok le hogy milyen menüpontok alatt találnám meg ezt a részt.
0blueman
Hello
azt szeretném kérdezni, hogy van az a contact modul, olyanom nekem eltûnt(nem tudom mi lett vele).
Na azt hogyan lehet betenni a profillapomba újra?

errõl van szó:

uk.myspace.com így irjátok be, akkor angol lessz.

Valaki ért myspace artist profil szerkesztéshez?
Mert akkor felvehetne msn re, csak 1-2 könnyeb kérdésem lenne, [email protected] . Thx elõrre.
hogy lehet átállítani hogy ne ilyen szar legyen?:S így nem is értek rajta semmit:S
MissMeli
azt nem értem..hogy mit történt? mért nem agnol? vagy miért lesz latinamerikai...ha beírom hogy myspace.com? wááá

ingyer van .. a legjobb kozossegi oldal

Ki nem szarja le a Visztát?

Laney 3000
Most viccelsz vagy tényleg abszolut nem kened a témát?

250.000.000 felhasználója van, a Föld lakosságának több mint 5% regisztrálva van ott. ingyenes, és a legdinamikusabb portál. Én úgy 5 éve használom és rengeteg kapcsolatot alakitottam ki amik a mai napig megvannak és nem csak interneten.

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

Dying Soul
closetopik tehát.

Dying Soul
ingyenes
asfa
természetesen ingyenes

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

mama2
Millyen ez a májszpéjsz? Ingyenesen lehet regizni, vagy fizetni kell?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

van amelyik kamu de vannak fent igazi sztárok is amúgy gáz mikor valaki beregizik sztárnak és akkot 15 éves meg az isten háta mögött lakik...ennyit a roppant elmés emberekrõl XD
de a sztárok valódiak? nem csak valaki beregisztrált kamuból?
együttesek miatt amúgy jó oldal, de arra meg ott a zajlik

1. sok sztár van rajta ez volt az elsõ ok amiért jelentkeztem 😛 2. célom hogy jól megtanuljak angolul szóval jól jön a nyelv gyakorlásásban
myspace-ben mi az ami vonzó? még angol is ráadásul

am neked meg nagyon-nagyon köszi!
mert ezt kegyetlenül ritkán használom szóval nem látom értelmét ezzel veszõdni...
de miért nem az SG-s profilodat fejleszted inkább? <#heureka>

LasDen
jah télleg bocs......
ott van bal szélen lentebb a profile editor......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megsúgnám hog az edit profile pontban a profilt lehet változtatni és nem a kinézetet...ki van írva hogy a css és a bla bla kódokat bármelyik ablakba be lehet írni....ezzel nem mentem sokra...
jójó kösz!
fanka93
szal closedelbanpls

Énvagyokazapád
counter strike: source-re gondolt tudatlan. <#wow3><#wilting>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

amúgy van májszpész topik is
VRSDM
ilyen amúgyis vanmár -.-

harmadrészt elfért volna a közösségi portálos témák sokáságában is.

u dont have to listen anybody else but me

LasDen
nem kell hozzá CSS.... 😄
mikor belépsz ott van, hogy és ott állítgathatod a dógokat 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akyyy
<#gonosz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

toysoldier
<#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

fanka93
és most magyarul....

Aki tudja hogyxan lehet hátteret ésd hasonlókat rakni myspace prfilba az írjon! Annyit tudok hogy a css-t kell szerkeszteni...hát köszönöm az hol van rajta????[#nemtudom <#conf>