22
-
TheZsenyka #22 Megnéztem, de csak jobb lett volna, ha a jövőben játszódott volna. OMFG, ha legalább gyakran utazgatnának az időben, elmennének a távoli múltba is etc, akkor jobb lenne. -
#21 Ahogy érzed, haver. ;)
Nekem 5 perc is elég volt, hogy levágjam, ez szar lesz. Láttam hogy ez nem üti meg az eddigi Terminátor szintet, így inkább felhagytam az univerzumának rombolásával. (: Ha több pénzt beletesznek, és rendes akcciójelenetek lesznek benne, lehet hogy 2. évadot nézem majd.
PB-t én se néztem sokáig, bár néha vissza-vissza kacsingattam House reklámok közben. Szerintem nem ábrázolja túl hitelesen a börtönök világát, így inkább bele se mélyültem jobban... - pedig nagyon marcona arcokat válogattak össze. :P A sorozatokkal ez a gond, ha hagyod, és elkap a gépszíj azon kapod magad, hogy napról napra/hétről hétre várod a folytatást, legyen az a Barátok Közt, vagy a legdurvább csili-vili CSI:Miami. :) -
#20 nekem bejövős a sorozat. igaz alapból terminátor-rajongó vagyok. tetszik ez a "rohanunk az események után, hogy megváltoztassuk a jövőt" dramaturgia, és egyébként szerintem a trükkök (bár nincs sok belőle) nem rosszabb minőségűek, mint amik a T2-ben voltak, igaz ez egy 2007-es sorozattól már el is várható. másrészt semmivel sem jobb vagy rosszabb a színészi játék a mai hasonló sorozatoknál.
viszont - már ha meg nem haragszol ziipp - magasról leszarok egy olyan véleményt (akár pro, akár kontra), amit egy többrészes filmsorozat első 5 perce alapján nyilvánítanak ki.
nekem pl. a prison break-hez kellett vagy 5 rész, mire meguntam.
-
#19 Ájájáj, szivembe markoltál! :D Tipikus magyar mentalitás, ha nem tetszik valami?
Tudom nehéz dolog, ha valakinek nem tetszik, amit te szeretsz, de próbáld meg feldolgozni. Nem tudom honnan veszed, hogy nézem a Jóban Rosszbant, vagy a Barátok Köztet, mindenestre általánosításnak szép. Ki kell hogy ábrándítsalak, nem nézem. Viszont ugyan ilyen alapon én is hívatnálak téged, ostoba franchise zabáló hülyének. :) De nem teszem. Neked teszett a sorozat, rendben nézzed.
Azért remélem megengeded hogy más véleményen legyek. :) -
damagepy #18 Bárhogy számolom 2-t küldött vissza.
Első részben embert, eddig 0, 2.-ban Swarcit, 1, harmadikban is svarcit, ez 2.
A sorozatban a 2. után megváltozik minden, a jövő is, igy nem jutnak el az események a 3. filmig, de itt is visszaküldenek 1-et, a csajt, vagyis ebben az esetben is 2 robotot küldött vissza :)
A robotok meg abbol a különleges fémből vannak, gondolom az is át tud menni, ugy tervezték, csak akkor miért nem csinálják abból a fegyvereket is? :) -
Major #17 Nem is ilyen tipikus magyar mentalitású embereknek van gyártva mint neked. Ha, szerinted rosszak a színészek, nézzél csak nyugodtan Barátok köztöt vagy Jóban rosszbant, és elvezd e remek "profi" színészek játékát. -
Major #16 Ezt a kérdést, már én is firtattam 1-2 fórumban. A válasz erre:
Rajta maradt egy cafat hús, ami az időutazás során "leégett" róla. nyilván ez azonnali kérdés volt a 2. rész után és Josh Friedman meg is válaszolta.
Ami még talán jobban szembetűnőbb, hogy az elején az introban mindig azt mondják, hogy John küldött vissza 2 gépet, ami falsos, mert az egyiket a gépek küldték vissza.
De, ettől függetlenül nagyon szuper sorozat. Bár sajnálom, hogy ily csonka lett az évadzáró.
Én személy szerint drukkolok nekik, hogy második évadban esélyt kapjon a stáb a folytatásra... -
Ariakus #15 Szerintem a következő vitatéma meg az lesz , hogy mi történt azzal a palacsintával amit az egyik részben bepuszilt a Terminator csaj... -
ZDorF #14 Apátok Faszát!
Miről beszéltek?
Honnan a geciből szeditek ezt a "fém nem jön át az időn, téren" faszságot?
Térjetek már észhez!!! Ez csak egy kiba' sorozat!
Élvezzétek, és felejtsetek el minden valóságalapot vele kapcsolatban!
Csak úgy mint a 10000 BC-vel kapcs.!
Ha unrealisztikusan nézitek teljesen korrekt film!
Csoki... -
#13 Ehhez a "fémet nem lehet átvinni az időn" dologhoz: az eredeti elképzelés tényleg ez volt, ahogy Kyle Reese is mondja az első Terminátorban, de a másodikban ott van a T-1000-es, amin nincs élőszövet, az egész folyékony fém, mégis átjött az időn. Szóval már maga Cameron is követett el logikai bakit ezzel kapcsolatban. -
JTBM #12 Szerintem 1-szer nézhető, de nekem már egy DVD-t nem ér meg, hogy kiírjam a részeket, mert mégegyszer nem fogom megnézni.
Lehetett volna egy sokkal jobb folytatás is, de így, hogy a jelenben játszódik, ez szvsz. nem lehetséges.
Nem mertek elég pénzt belenyomni ahhoz, hogy tényleg jó legyen...
Megpróbál megélni a hard core rajongókból, de belőlük elég kevés van. -
nipponia #11 Meg kezdem azzal, minden olyan sorit megnézek ami amcsiban megbukott, mert az rossz nem lehet :D. Csak azok a gyp-ek túl hülyék hozzá, tehát van valami okosság a soriban:D -
nipponia #10 Sose fogom megérteni, miért várja el az emberek többsége egy sorozattól hogy olyan minőségi trükkök legyenek benne mint egy mozifilmben. Nagyban függ hogy mennyit fizet a csatorna a részekért. Ha kevesebbet de kell nekik akkor alacsonyabb lesz a minőség a trükkök terén. De ha állandóan nézik és a reklámidők is jó áron kellnek el akkor többet fizetnek a részekért, nagyobb lesz a minősége a trükköknek. Ugyan ez volt pl a csillagkapu vagy a BSG részeivel. A végére mozifilmek minőségét hozták. Annyira nem lett rossz szerintem, kivárom mit hoznak ki belőle még. Sok sori van ami amolyan "bevezető" az elején és később indul be. Csak a legfontosabb vele, hogy úgy kell nézni a sorit, mintha a harmadik film nem is létezne.
Mesor: Igen ezen a bakin én is nagyot röhögtem :D. Mondjuk sosem értettem hogy miért nem vonták be élő szövettel a fegyvereket és küldték át úgy. -
Csaba #9 "Akkor jelent meg a színen a Terminátor, de a legótvarabb fajta, amit valaha láttam. :D"
Ezen a mondatodon fél percig röhögtem.:-)
Mostmár én is kíváncsi vagyok rá, mit hoztak össze a készítők. Muszáj lesz megpislantanom. -
#8 A sorozat nem túl erős. (azért végig lehet nézzni 1X)
Sok benne a figyelmetlenség pl rögtön az első rész, ugye az időgépen nem lehet átvinni fémet, de a lerobbantott csupasz fém terminátor fej mégis átcsúszik... -
pauly #7 Egyetértek... -
#6 Legyen ellenvélemény is: szerintem ez a sorozat nagyon gyenge! Meggyalázza a Terminátor világát. Ilyen szinészekkel, és költségvetéssel nem kellett volna belevágniuk. Első 5 percet tudtam végig nézni. Akkor jelent meg a színen a Terminátor, de a legótvarabb fajta, amit valaha láttam. :D Legalább erre a szerepre felvettek volna egy odaillő embert. -
sokadikgab #5 nemreg neztem vegig... kegyetlen jo sorozat
vegig libaboros volt a borom, szinte vegig izgultam az egeszet... ram nagyon nagy hatassal volt... utlojara a jericho elso reszen ereztem ilyesmit, mikor robbant az atom ...
haat igen szerintem se nem 1 olyan sorozat ami mindenkit lazba hoz, de terminator fanoknak kotelezo -
assdf #4 szerintem is nagyon jó sorozat. Az meg hogy csökkent a nézettsége nem meglepő.
Robotok, terminátorok, időutazás stb, a célközönség azért erősen limitált (mondjuk egy house-os képest, de még a prison break is jobban megfogható az idősebbek számára is).
Remélem folytatják nekem tetszik :) -
#3 8 millióan tartottak ki a TV-s nézők közül... + az a sok millió ember világszerte akik a neten keresztül szokták az ilyeneket meglesni
Csak ez sajna egy sorinál sem meghatározó tény. Lásd: Jericho :( -
Jubei #2 Kurvajo sorozat nallam a dr house utan jon szal 2. helyezet -
#1 Nem bánnám :)