53
MMO életszimulátor a Marson
-
Gibor #13 sztem az lenne a legjobb ha házunk terén full sims lenne csak FPS nézet is lenne mig ienek... mondjuk a sims elég jó életszimulátor... -
#12 jól néz ki a játék de ez a kvesztelgetés, meg missön meg minden nem tom, h lesz megoldva.A házas dolog naon nagy ötlet, viszont fura h egyetlen egy karakter sincsen a képeken meg én azt hiányoltam a képekről nagyon meg igy sajna naon sivár. -
GCsab #11 Az lesz benne jó, hogy saját magunknak kell megépíteni a házat :)
De még ezt is ellehet rontani:/
Méghozzá úgy, hogy van sok fajta ház és akkor kikell választani, hogy melyik legyen...
Ez úgy lenne az igazi szerintem hogy mi találjuk ki a formát, a helyet, a színeket...
Meg valószínűleg majd be is kell rendezni a házat bútorokkal :) -
GCsab #10 Én is! De csak mert oda van írva a képekre is, hogy CryEngine2 XD -
#9 ehh, lese tagadhatná a CryEngine2-őt, mielött elolvastam a szöveget, már a képekről kiszúrtam.... -
GCsab #8 Elvileg FPS nézetű lesz :) -
#7 Azta...
Need:) fúdebizarr (játszani a marsi életet..hehh)
Szerintem ilyen swg-sims átmenet lesz
("-Menjünk golfozni,<...>kurvajó a kilátás mi?") -
GCsab #6 Hát igen! Vanószínűleg lesz egy csöppnyi gépigénye a játéknak :) -
gyuri12 #5 jól hangzik, ha a megjelenésig szerzek új gépet,akkor valszeg ezt is beszerzem:) -
GCsab #4 gyuri12:
Hát nem tudom... Mivel várhatók küdetések nem kizárt hogy kell benne ölni :)
Meg valószínűleg majd lesznek mindenféle munkák és lesz bérgyilkos is vagy valami hasonló :) -
#3 Hát erre kíváncsi leszek. De ezek a képek nagyon bíztatóak! -
gyuri12 #2 én csak arra vagyok kiváncsi,hogy kell-e majd benne ölni. és ha kell,mit kell majd? -
GCsab #1 Üdvözlök mindenkit itt a Blue Mars nevű játék topikjában!
Egy kis leírás a játékról:
Az MMO-k célcsoportja, s egyáltalán a világa igen széles skálán mozog, így aztán nem is nagyon lehet, vagy érdemes összehasonlítani mondjuk egy fantasy birodalomban játszódó RPG-t egy életszimulátorral. A GDC-b jelentett Blue Mars valahol középtájon helyezkedik el ezen a skálán, hiszen a története szerint 2177-re terraformálják a Mars felszínét, amely így alkalmas lesz az emberi létre, és a humánok bizony el is kezdenek átköltözni a vörös bolygóra. Az MMO-ban igen részletesen megalkothatjuk majd saját karakterünket, házakat építhetünk, részt vehetünk a közösség szociális életében, és persze különböző missziókat is teljesíthetünk - mindezt a CryEngine2 asszisztálása mellett. A Crytek által kifejlesztett motor pedig már megmutatta, hogy mire képes, így aztán a 2008-ban már valószínűleg bétával is rendelkező online világ is valószínűleg igen pofás felszínnel édesgetheti magához a játékosokat. Részletesek később, de addig is lássuk az első képeket: