11
Laptopba szerelt geforce 8600M GT kártyáházo milyen drivert ajánlotok és honnan?
-
#11 Kereső -
#10 mint írtam az le van szedve (az van fetn a gépen) de még 156.08as driver van fent a gyártó honlapján, az meg kicsit régi:-p -
#9 olvastam külföldi fórumokat, ott azt irják h a laptop gyártó cég honlapjáról érdemes letölteni drivert, ha azzal nem megy akkor próbálkozz csak a többi lehetőséggel. -
#8 ezek mennyire megbízhatóak szted? te használod őket? -
#7 céges költségre tudtam venni ezt a laptopot, nekem semmibe nem fájt..
Van asztali gépem is, de a barátnőmmel szeretnék játszani közösen ha már 2 gépünk van. igazából mmo-kat tolunk, ehhez kéne, bár ez setben pont egy Age of Conan lassan megjelenő mmo-hoz kellett eza frissebb driver -
#6 Fölösleges a topic van a 8xxx sériához topic ott megkérdezed azt cső -
#5 milyen játéknak nem elég új a driver? egy barát macbook pro-ján (szintén 8600gt van benne) a CoD4-től a Crysis-en át a ProStreet-ig minden simán futott, driverből nemtom milyet tett fel, az is lehet, hogy asztali gépekre szánt drivert :) -
#4 Ezért nem érdemes drága pénzen játékra venni laptopot - bármennyire erős is, amikor megveszed, előbb utóbb elavulnak a főbb cuccok benne és azokat nem lehet olyan könnyen és olcsón cserélni, mint egy asztali gépben.
Nem beszélve a - néha - speciális driverekről...
Tessék tudomásul venni, a DTR laptopok sem mindenre adnak megoldást a végtelenségig.
Ráadásul némelyik árán akár két - teljesítményben sokszorosan jobb teljesítményű - asztali gépet lehet venni.
Be is lehet zárni a topikot... -
#3 forceware
Próbáld ezzel igaz 8700-re van az oldalon de sztem mükszik 86-odal is. -
#2 Sima nem fog felmenni.
laptopvideo2go.com -
#1 Sziasztok!
Sziasztok!
Segitségeteket kérném van egy kis gondom!
Van egy MSI gx700as latopom 2ghz-es core proci 2g RAM egy gforce 8600M GT kártyával szerelve és gondjaim vannak a video driverrel.
amit találtam az msi onlapján ott a legfrisseb driver 156.08as drivernek megfelelő és a játékokhoz már 169.21 vagy későbbi kellene.
Nos ha az nvidia comon rákeresek akkor nem találok egyáltalán driver a 8600M GT kártyához.
Milyen drivert tehetek fel,pls help?!
Feltehetek egy sima 8600-as szériához tarozó drivert?
gyakorlatilag friss a laptop, de egyes mai játékok már frisseb drivert igényelnek, most kicsit az az árzásem van egy fasza laptom amit nem tudok mai szinten használni akkor minek is hívjuk ezeket gamer laptopoknak?:)
help