Jamendo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy olyan oldal kellene,ahol zeneszamok cimenek beirasaval kották és dalszövegek
hozzáférése elérhetö lenne.
Amennyiben jogilag nem jön össze,akkor valami fájlcserével talá megoldható!?
hozzáférése elérhetö lenne.
Amennyiben jogilag nem jön össze,akkor valami fájlcserével talá megoldható!?
sztem fasza, majd írjatok ide, vagy privi vagy bármi ha készvan :]]
practitioner of the forbidden arts of death
név nekem sem tetszik, egyenlõre jobbat nem találtunk ki, de ha valakinek van ötlete szívesen vesszük😊
csak apple cég nehogy pereljen 😄D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ha valakit érdekel imusic lesz az oldal neve, és már az alapokkal elkészültünk, most jön a kódos része<#wink>#wink>

Simán! Vágjatok bele nyugodan!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ki lehet jelolni vagy favoritba berakni a megadott bandat?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
aha
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
vagy inkább felteszek egy kérdést😊
Érdekelne valakit egy ilyen oldal magyar nyelven, magyar zenekarok részére?
Érdekelne valakit egy ilyen oldal magyar nyelven, magyar zenekarok részére?
Tirpunk - Újra
vannak magyarok is 😊
vannak magyarok is 😊
remek, épp egy ilyen oldalt kezdtünk el csinálni páran magyarba, de így akkor sajna nincs értelme😞
Tryad - Public Domain
jelenleg õket hallgatom
ez ilyen poprock elektro ambient mittomén.. szal elég vegyes, de !nagyon jó! zene.
jelenleg õket hallgatom
ez ilyen poprock elektro ambient mittomén.. szal elég vegyes, de !nagyon jó! zene.
Jamendo
A jamendo egy érdekes oldal, mindenféle kevésbé ismert együttes ingyen felteszi az albumait, amit lehet online hallgatni, vagy akár le is tölteni, minden gond nélkül. Igen könnyen lehet igen kellemes dalokat és elõadókat találni, szerintem érdemes adni neki egy esélyt... Könnyû TAG-os módszerrel már keresheted is a stílust, amit hallgatni akarsz, és kész...
by: Magnificat
ezer köszönet neki, hogy felhívta a figyelmet erre az oldalra.
A jamendo egy érdekes oldal, mindenféle kevésbé ismert együttes ingyen felteszi az albumait, amit lehet online hallgatni, vagy akár le is tölteni, minden gond nélkül. Igen könnyen lehet igen kellemes dalokat és elõadókat találni, szerintem érdemes adni neki egy esélyt... Könnyû TAG-os módszerrel már keresheted is a stílust, amit hallgatni akarsz, és kész...
by: Magnificat
ezer köszönet neki, hogy felhívta a figyelmet erre az oldalra.