56
A wow teljes verzió mobilra!
  • Benny04
    omg -.-
  • perchno
    Megközelítőleg menyibe kerül egy ilyen ?
  • PJack
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • 5c0rp330n
    egy MacBook Pro viszi a CoD4-et maxon, ProStreetet sem gyengén, még egy Crysis is elfut médium körül (saját szememmel láttam), szóval egy wow annak nyílván nem pálya. a legújabb Symbian telók procija 369MHz, és a RAM egy E51-ben 96MB, egy "csúcsragadozó" N82-ben 128 mega (ebből ~50 megát alapból lefoglal a rendszer), amihez ez elég lenne, az a "távvezérléssel" futtatott játék, vagyis nem a telón fut, hanem egy erős gépen, a teló legfeljebb kapja tőle a képet és azt megjeleníti. PSP-n egyébként próbáltam hasonlót, persze a képnek csak egy része jelent meg, az fps 1-2 lehetett, az irányításról nem is beszélve, szval eléggé esélytelen a dolog.
  • tommyg
    mivan itt?
  • csgery
    Nah igen, pontos adat, köszi:)
  • DJviolin
    WOW on the iPhone

Tényleg a WOW megy az iPhone-on. Tényleg reagál a játék a mobilon bevitt parancsainkra.

Azonban a menés és a futás között van egy aprócska kis különbség...
    Az iPhone-on MEGY az említet videón a WOW, de a mellette lévő szupererős máregdrága MacBook Pro-n FUT valójában.

Egyszer olvastam ilyen eszközökről (az említett videó esetében a "Telekinesis"-ről van szó), hogy az adott kézi eszközt egyfajta másodlagos kijelzőként lehet használni. Kb. úgy, mint a PSP-t a Playstation 3-hoz. A Playstation-on fut a gém, és a PSP úgy viselkedik, mint a tévé, azzal a különbséggel, hogy az irányító billentyűkkel parancsokat tudunk a Playstation-nek, és így kontrollerként működik. Szerintem itt is valami ilyesmiről lehet szó.

De amit valószínűsítek, hogy a Nokián inkább csak egy videó megy. :)
  • Magnumrolcsi
    enyhe kockaság :O
  • Prince of Máté
    Pontosan egy N70 van a videón 32 mega rammal, és 250mhzes procival + felszerelve egy Smartmovieval (avi player)
  • joshua
    Úgyis utálom a wowot:D
    (voltam zárás előtt,de pontot nem kérek:P)
  • LeonSilver
    Te cimbora.Ez a hadj ez mégis milyen szó?Hottentotta EE ?
  • csgery
    Gyönyörűszép FAKE
    Symbianos mobil lehet, de az az egér nem tudom hgy kerül oda, és kúszik le meg fel kurvagyorsan...
    Mellesleg egy Symbianos mobilban 27 mega RAM-mal sztem várhatnál 3 napot, h megtudd, hogy lefagyott betöltés közben a WOW
    Nah nembaj, azért nice try!
  • Frosty01
  • passatgt
    sima windows távoli asztal:)
  • Gunner
    ez még viccnek is rossz, emberek lelkét törnéd össze akik sli-s/crossfire-s gépet vettek
  • 5c0rp330n
    ilyennek bedőlni
    ha feltennék egy crysis videót a telómra és fullscreenben lejátszanám, feltenném youtube-ra, nyitnál egy "Crysis Mobile!" topicot?
  • tommyg
    pontod is lesz
  • Attila889
    ha lesz is telóra mégszarabb lesz mint PC-re....reméelm sose lesz ilyen és PC-re is megszünik ez a trágya domb
  • Dodo55
    Elolvastam a cucc leírását, és pedig úgy működik, ahogy én mondom.
    A WOW fut a rendes gépeden, a telefonról csak látod a képet meg a hangot, és beviteli parancsokat tudsz adni. Az egész valami J2ME alapú remote desktop progin alapul.

Amúgy meg a 2.3.3-as WOW+BC 7.5 gigát foglal, még ha lecsökkentik mindennek a méretét meg a minőségét, akkor is többszáz mega kéne neki a mobilon, ha helyileg lennének tárolva a fájlok.
  • Sadist
    A képkockákat és a hangot nem a hálózaton szokás átküldeni...
  • romi8 #36
  • Frosty01
    nem intelligens, csak tudni kell használni ;)
  • csgery
    De merész vagy:D
  • csgery
    Ez am kibaszott intelligen számológép:D (árához képest csúcs:D)
  • Frosty01
    köszönöm, de a dícséreted nekem nem sokat számít, de azért omghtx
  • Dragooon #31
    you fail :((((88
  • Fabio Capello
    WOW ez még nyitva van? :DDDD
  • Pistike 007
    Nekem ez tetszik: "A wow teljes verzió mobilra!"
    x)
  • Hedgehunter #28
    zzzzz
  • akyyy
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • mama2
    VOLTAM ZÁRÁS ELŐTT, ÉS ÉLVEZTEM BEEEEEEEE!
  • Prince of Máté
    Bakker te vadláma...
    Frapssal felvette ahogy wowozik, majd SM converterrel átkonvertálta a videót N70-re, és SmartMovieval lejátssza a videót.
  • tommyg
    :(
  • W B
  • tigeroo
    kalkulálol
  • tommyg
    nagyon ügyes gyerek vagy
  • Dodo55
    Ez tényleg működhet, csak hatalmas adatforgalmat generál valószínűleg, Pannonnál az ingyenes GPRS-el 8FT 10KB adatforgalom, és ha 20-30FPS-el számolunk, meg még hang is meg minden, az nem csak rohadt sokba kerülne, hanem szerintem kevés is lenne hozzá a GPRS sávszélessége. Úgyhogy szerintem ehhez legalább 3G kapcsolat kell, ha a videotelefonálás tűrhetően megy vele, akkor valószínűleg ez is menne talán azzal.
  • Frosty01
    ez nagyon komoly! felraktam a számológépemre és ott is ment O.o!!!
  • DJ RX7
  • Lyan Kyj
    szerintem lágszóróval irányíccsa!