WOW Mobile!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
omg -.-

Megközelítõleg menyibe kerül egy ilyen ?<#wink>

PJack
:DDDDDDDDDDDDDDDDDd

Pain is inevitable. Suffering is optional.

5c0rp330n
egy MacBook Pro viszi a CoD4-et maxon, ProStreetet sem gyengén, még egy Crysis is elfut médium körül (saját szememmel láttam), szóval egy wow annak nyílván nem pálya. a legújabb Symbian telók procija 369MHz, és a RAM egy E51-ben 96MB, egy "csúcsragadozó" N82-ben 128 mega (ebbõl ~50 megát alapból lefoglal a rendszer), amihez ez elég lenne, az a "távvezérléssel" futtatott játék, vagyis nem a telón fut, hanem egy erõs gépen, a teló legfeljebb kapja tõle a képet és azt megjeleníti. PSP-n egyébként próbáltam hasonlót, persze a képnek csak egy része jelent meg, az fps 1-2 lehetett, az irányításról nem is beszélve, szval eléggé esélytelen a dolog.

tommyg
mivan itt?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

csgery
Nah igen, pontos adat, köszi:)
WOW on the iPhone

Tényleg a WOW megy az iPhone-on. Tényleg reagál a játék a mobilon bevitt parancsainkra.

Azonban a menés és a futás között van egy aprócska kis különbség...
Az iPhone-on MEGY az említet videón a WOW, de a mellette lévõ szupererõs máregdrága MacBook Pro-n FUT valójában.

Egyszer olvastam ilyen eszközökrõl (az említett videó esetében a "Telekinesis"-rõl van szó), hogy az adott kézi eszközt egyfajta másodlagos kijelzõként lehet használni. Kb. úgy, mint a PSP-t a Playstation 3-hoz. A Playstation-on fut a gém, és a PSP úgy viselkedik, mint a tévé, azzal a különbséggel, hogy az irányító billentyûkkel parancsokat tudunk a Playstation-nek, és így kontrollerként mûködik. Szerintem itt is valami ilyesmirõl lehet szó.

De amit valószínûsítek, hogy a Nokián inkább csak egy videó megy. :)

Magnumrolcsi
enyhe kockaság :O

Prince of Máté
Pontosan egy N70 van a videón 32 mega rammal, és 250mhzes procival + felszerelve egy Smartmovieval (avi player)

joshua
Úgyis utálom a wowot:D
(voltam zárás elõtt,de pontot nem kérek:P)

LeonSilver
Te cimbora.Ez a hadj ez mégis milyen szó?Hottentotta EE ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

csgery
Gyönyörûszép FAKE<#idiota>
Symbianos mobil lehet, de az az egér nem tudom hgy kerül oda, és kúszik le meg fel kurvagyorsan...<#whatever>
Mellesleg egy Symbianos mobilban 27 mega RAM-mal sztem várhatnál 3 napot, h megtudd, hogy lefagyott betöltés közben a WOW<#idiota>
Nah nembaj, azért nice try!
Frosty01
<#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

passatgt
sima windows távoli asztal:)

Gunner
ez még viccnek is rossz, emberek lelkét törnéd össze akik sli-s/crossfire-s gépet vettek <#violent><#taps>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

5c0rp330n
ilyennek bedõlni <#shakehead>
ha feltennék egy crysis videót a telómra és fullscreenben lejátszanám, feltenném youtube-ra, nyitnál egy "Crysis Mobile!" topicot?

tommyg
pontod is lesz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Attila889
ha lesz is telóra mégszarabb lesz mint PC-re....reméelm sose lesz ilyen és PC-re is megszünik ez a trágya domb <#mf1>

Elolvastam a cucc leírását, és pedig úgy mûködik, ahogy én mondom.
A WOW fut a rendes gépeden, a telefonról csak látod a képet meg a hangot, és beviteli parancsokat tudsz adni. Az egész valami J2ME alapú remote desktop progin alapul.

Amúgy meg a 2.3.3-as WOW+BC 7.5 gigát foglal, még ha lecsökkentik mindennek a méretét meg a minõségét, akkor is többszáz mega kéne neki a mobilon, ha helyileg lennének tárolva a fájlok.
Sadist
A képkockákat és a hangot nem a hálózaton szokás átküldeni...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#idiota>

Frosty01
nem intelligens, csak tudni kell használni ;)

csgery
De merész vagy:D
csgery
Ez am kibaszott intelligen számológép:D (árához képest csúcs:D)
Frosty01
köszönöm, de a dícséreted nekem nem sokat számít, de azért omghtx <#smile>

Dragooon
you fail :((((88

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Fabio Capello
WOW ez még nyitva van? :DDDD

Pistike 007
Nekem ez tetszik: "A wow teljes verzió mobilra!"
x)

Hedgehunter
zzzzz
akyyy
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mama2
VOLTAM ZÁRÁS ELÕTT, ÉS ÉLVEZTEM BEEEEEEEE!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince of Máté
Bakker te vadláma...
Frapssal felvette ahogy wowozik, majd SM converterrel átkonvertálta a videót N70-re, és SmartMovieval lejátssza a videót.

tommyg
:(

tigeroo
kalkulálol
tommyg
nagyon ügyes gyerek vagy

Ez tényleg mûködhet, csak hatalmas adatforgalmat generál valószínûleg, Pannonnál az ingyenes GPRS-el 8FT 10KB adatforgalom, és ha 20-30FPS-el számolunk, meg még hang is meg minden, az nem csak rohadt sokba kerülne, hanem szerintem kevés is lenne hozzá a GPRS sávszélessége. Úgyhogy szerintem ehhez legalább 3G kapcsolat kell, ha a videotelefonálás tûrhetõen megy vele, akkor valószínûleg ez is menne talán azzal.
Frosty01
ez nagyon komoly! felraktam a számológépemre és ott is ment O.o!!!

DJ RX7
<#hehe>

:3

szerintem lágszóróval irányíccsa!

Énvagyokazapád
py.

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

tudok iranyitani a géped is és ha igen min keresztül?
Igen és a controlt is veszi?
Ha nem tudsz normalisat hozzászolni akkor ne szólj semmit...
Énvagyokazapád
olyan progim nekem izs van telóra, ami látja a szgépem képernyõjét -.-

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

macselek
...:S

Énvagyokazapád
ha ásnék ety NATTYYY jukTT akkor kiesnék kínába!!444 :OOooo

Na megvan rájöttem!
http://wow-mobile.blogspot.com/ csinalj meg mindent ahogy leirsz hadj otthon bekapcsolva a szamitógéped.Fizesd be a netet a telefonodra.És már bárhonnan is tudsz wowozni a telódon keresztül!
Kicsikiraly
arról hallottál már hogy a föld igazából lapos? Milyen hülyeség hogy gömb, ha gömb lenne az alján lévõk leesnének.

DFTBA &#3232;_&#3232;

kuci06
lál :D
epic fail?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Oldal 1 / 2Következő →